Nou stil de viata (260)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Zuzi draga mea, in meniul meu nu e nimic interesant.
Azi:
1/2 l apa
o bucata de peste la cuptor cu sos de rosii
o portocala
un morcov
o felie de paine cu icre
1/2 l apa
acusi cand ajung acasa mananc 20g de migdale (acasa am cantar)
si un mar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Devoska multumesc am modificat.

Hopes multumesc si tie si felicitari ca poti manca asa putin.

Lou la mine cantitatile sunt buba. Stiu c-acolo gresesc dar n-am "portion control" control de nici o culoare.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Lou: e destul de dificil de la distanta sa zicem daca e suficient sau nu un meniu. Cel putin mie mi se pare greu, pentru ca nu stiu cat inseamna branza din clatite, clatita, puiul, ori altceva. Eu de aia insistam pe gramaj sau dadeam linkuri cu ce insemna o portie din cate ceva.
La Zuzi poate fi prea putin sau prea mult. Doar despre structura imi pot da cu parerea.
Ruxi: si mie imi plac de mor blaturile cu migdale sau cu migdale/ fistic. Eu de obicei fac cantitate mai mare, le freeze si le folosesc pentru tot felul de mini cakes cand n-am timp.

Si acum partea nasoala: diagnosticul s-a confirmat . Are colecistul malformat urat (in loc sa fie drept, in forma de para e in forma de potcoava). Asta inseamna grija alimentara pe viata. Partea buna e ca, asa cum am mai povestit, Carina face alegeri alimentare corecte de cele mai multe ori, nu mananca chestii prajite/ grase. Deci schimbarea nu va fi foarte mare. Medicul ne-a recomandat sa discutam si la gradi sa aiba grija, pentru ca daca e suprasolicitat colecistul in timp pot aparea probleme mai nasoale (pietre, obstructii biliare).

No, ma duc sa infulec ceva ca de la 7 la 9 am stoma.
Va pup,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Zuzi azi s-a intamplat sa mananc mai putin, de obicei mai adaug cate ceva, sau se intampla ca mancarea principala sa fie mai consistenta.
Eu mananc mancare gatita de orice fel, numai ca mai putina. Asa cum spunea Anda, daca renunt la dieta si ma apuc de mancat normal nu dureaza si ma ingras la loc.
Mai calc stramb dar nu dupa ora 6. NICIODATA. Si asa vreau sa fac in permanenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Zuzi ma gandeam eu.. De fapt aveam impresia ca ai zile in care mananci normal si altele in care mananci cam mult cantitativ.
Ar trebui sa incerci sa-ti calculezi caloriile si vezi fluctuatile. Macar o saptamana.. Cum a zis Anda noi nu putem daca nu ne zici cam ce cantitate mananci. Dar si branza e de multe feluri si caloriile variaza chiar si la 100 g..
Cred ca ar trebui sa te fortezi sa mananci constant.. fara zile in care papi mai nimic si altele in care papi f mult.
Nu uita ca nu e o solutie sa mananci putin cantitativ (ca de ex Hope azi).. cel putin nu una pe termen lung

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Anda succes la stoma si sa fie fara dureri.

Lou asa e sunt zile si zile. Dar sincer iti spun ca mananc atunci cand mi-o cere organismul. Si-am mai observat ceva: Daca nu prea mananc dimineatza nu prea mananc toata ziua. Insa depinde foarte mult in ce consta prima masa.
Inca sunt in "revizie & under construction" cu noul stil de viatza. .

Gusta te invit la o cafelutza. Ai terminat treaba?

Roxana pupici, fara numar, fara numar.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

carina, imi pare rau ca s-a confirmat, dar poate ca e bine ca stiti asta.

Sa termini repede la stoma.

Mik? poate ma auzi de aici!

am fetita de 9 ani!

si :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Buna seara !Vreau sa va multumesc pt urarile de ziua mea ,ma bucur ca nu m-ati uitat.Nu am mai intrat de foarte mult timp pe net (am luat o pauza )Vreau sa ma treceti din nou la active ,pt. ca am de gand sa slabesc anul acesta.Nu promit ca o sa scriu in fiecare zi ,dar o sa incerc .Va doresc o seara placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Ce bine e sa ma vad in lista sub 67 kg, chiar si cu 100g...
Azi sint cam blue, nu stiu de ce naiba, parca astept sa se intimple ceva rau...
Ma duc sa citesc ceva, poate uit...

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepene spune:

Delia, citeste, fa ceva care sa iti distraga atentia, si te vei simti mai bine...sau sarbatoreste cu mine a 3-a zi de victorie in fata Coca-Cola!

Yubi, noi n-am vorbit pana acum, dar La Multi Ani si din partea mea si tot ce iti doresti tu!

Anda, chiar daca e un necaz, si eu zic ca e mult mai bine ca macar acum stiti si puteti lua masuri.

Hopes, si mie mi se pare ca mananci cam putin. Dar ce-i drept, nu imi dau seama care sunt cantitatile.

Madelaine, ma bucur ca ai ramas.

Ramonika, imi plac meniurile tale. Mi se pare ca mananci foarte sanatos.

Tumpi, ce mai faci?

Mergi la inceput