Ce parfumuri va plac !? (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui ngsdana

Tocmai mi-a sosit de pe bigdiscount parfumul.Este unul vechi, care la noi nu se mai gaseste cred( asa mi-au zis cei de la Sephora).Este vorba despre Alessandro Dell'Acqua - Women in rose. Mi se pare super.Ati folosit acest parfum?
Am dat 43$(pret site) + 14$ comisionul = 56$, aprox. 190 ron.

Sa te dai cu el cu placere! Nu-l stiam dar arata super bine.
Atat este acum comisionul? Eu stiam de 10 USD, la el pe sait parca asa zice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ngsdana spune:

sali inseamna ca nu vorbim de aceeasi persoana. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

sali pentru ca esti nerabdatoare uite iti scriu din seara asta si iti voi copia descrierea parfumului din ghidul parfumului si sa stii ca pentru mine a fost relevanta .
unele comenturi mi se par exagerate (ca miroase a piele nespalata, urat, a murdar etc) asa cum a fost exagerat si comentul referitor la agent provocateur : ca miroase a insecticit . eu cred ca toata lumea cand creeaza un parfum il face ca sa incante ...deci ...iar cele doua despre care am pomenit sunt diferite de marea masa a parfumurilor din cauza asta lasa impresia de altceva !
acum depinde si de piele eu mi-am luat blue grass de la e.arden si mie mi-a mirosit a mort ...si l-am vandut .

acum din ghid despre boudoir :
"boudoir este priml parfum shoking si excentric al exuberantei creatoare engleze. mireasma lui foarte florala ( garoafa, trandafir turcesc, iris, floare de portocal, floare de clematita) se condimenteaza indraznet cu scortisoara si cardamom, inainte de a se impodobi cu o nota orientala foarte opulenta (santal, paciuli, vanilie bourbon, floare de tutun). Intregul ansamblu evoca o nota retro de pudra de orez, foarte florala si foarte picanta! Si, da, miroase intr-adevar a boudoir, dar nu a casa inchisa , a cocota, ci a femeie eleganta, si face asta afisand foarte clar aparenta : impudica ! Iti imaginezi o lenjerie de satin roz - somon, cu dantela simti mirosul de pudra de orez si de fier incins, pentru incretirea parului. Parfumul evoca anii 50, Londra, diana dors, o imagine putin kitsch, a la barbara cartland. asadar, e nevoie de indrazneala si de o doza bune de extravaganta pentru a-l purta .

asta e din carte.

eu il am din octombrie si am luat de pe big....., si vezi acolo ce sticluta am dar nu cred ca sunt doua culori, eu am edp, e pentru vreme rece nu cred ca merge vara si da miroase a fier incins e intepator de la cardamom astea sunt notele acelea care l fac sa se deosebeasca de restul ...pudra din el il face pt persoane mature, are niste note atentie doar asa ....un iz, ceva de clasic din parf. lui j.p goultier dar nu seamana, nu seamana cu nimic nici de la givenchy nici de la gucci de la nimic eu il gasesc unic si are note florale cred ca de asta imi si place ... acum m-am dat cu el si da E PUTERNIC !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ngsdana

sali inseamna ca nu vorbim de aceeasi persoana. :)

Eu ziceam de Babanu' din Ploiesti, stiu ca el aducea de pe bigdiscount si mai nou aduce si de pe fragrancex, amazon, ebay .

teo30967 , o gradina de flori pt tine. Multumesc, chiar imi pare un parfum interesant, inteleg ca singura problema ramane legat de reactia pe pielea fiecareia, care poate fi una neplacuta.Dar nu cred ca am un PH atat de ciudat. Oricum zic ca merita incercat, macar pt faptul ca NU SEAMANA CU NIMIC.
Fiind atat de puternic si totusi floral, crezi ca merge si primavara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

primavara da merge pentru ca nu e dulce, cand am dat comment-ul m-am consultat si cu fiica-mea deci nu e dulcele acela din lolita din hanae mori adica dulce zaharos, caramel care sa incalzeasca aerul ca un parfum de iarna sau e atenuat de notele alea pregnante de cardamom ...

pentru vara ? nu stiu e cam indraznet ...

oricum eu am o parere buna de parfumurile casei am mai incercat si anglomania (e de iarna) si sin garden nu mi mai amintesc mare lucru sa l pot descrie da stiu ca mi-a placut si asta . o sa mi iau de pe big libertine tot de la v. v. fara sa stiu cum miroase .

am uitat sa spun ca azi m-am dat cu el si ma simt minunat !
desi e primavara dar la bucuresti (e mai rece azi)se preteaza f bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira2 spune:

buna, fete frumoase.
imi dau si eu cu parerea referitor la KENZO AMOUR . am vazut ca este un parfum apreciat.
da .eram pe punctul sa-l cumpar(ramane pe lista de asteptare!).le-am mirosit cred ca pe toate. mi-a placut cel in sticla portocalie.
nu mi-a placut cel in sticla mov(sau cel putin mie asa mi s-a parut). miroase a mucegai(sper sa nu supar pe nimeni cu acest comentariu, nu asta e intentia).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

hmm... kenzo amour nu stiu cum e, in schimb imi plac: l'eau par kenzo si kenzo jungle - chiar daca la inceput miroase ciudat, dupa aceea este bestial!

Kenzo flower nu imi place si zace pe undeva pe un dulap, chiar seamana cu un gel de dus dove pe care l-am primit cadou si pe care iar il evit.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amira2

buna, fete frumoase.
imi dau si eu cu parerea referitor la KENZO AMOUR . am vazut ca este un parfum apreciat.
da .eram pe punctul sa-l cumpar(ramane pe lista de asteptare!).le-am mirosit cred ca pe toate. mi-a placut cel in sticla portocalie.
nu mi-a placut cel in sticla mov(sau cel putin mie asa mi s-a parut). miroase a mucegai(sper sa nu supar pe nimeni cu acest comentariu, nu asta e intentia).

amira2, Kenzo Amour este fix acelasi parfum in toate 3 sticlele, singura diferenta este gramajul : adica portocaliu-100 ml, alb-50 ml si fuchsia -30 ml. Designerul a considerat aceste trei culori ca fiind culorile romantice ale Asiei. Trei sticle , trei culori, acelasi miros.( de la fragrantica zicere : http://www.fragrantica.com/perfume/Kenzo/Kenzo-Amour-664.html).
Asadar, daca ti-a placut cel portocaliu trebuia sa-ti placa si cel fuchsia iar daca cel fuchsia miroase a mucegai atunci si cel portocaliu miroase la fel.
Oricum, ai fost o scumpete cu acest comentariu si pe mine nu doar ca nu m-ai suparat( in calitate de proprietara de sticla mov, dar de 50 ml, a fost o editie speciala fuchsia) dar chiar m-ai binedispus.
Oricum ar fi, Kenzo Amour ramane unul dintre favoritele mele, ceea ce ma dispera este ca nu pot sa vad cat am consumat, din cauza ambalajului opac.

teo30967( jur ca acum iti stiu indicativul pe de rost) multumesc inca o data, apreciez cu adevarat ceea ce mi-ai spus despre B. si modul in care ai facut-o.

PS: daca iei de la babanu de pe big. cat are comision? 10 sau 14 USD? Si la ce curs face transformarea, am inteles ca la cel al Bancii Transilvania din ziua in care dai comanda, asa este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi spune:

Citat:
citat din mesajul lui amira2

buna, fete frumoase.

Puiut, mi-a venit mie Amour-ul de la fragrancex. Mie mi se pare ciudat (mi s-a mai intamplat). De ce? La inceput nu-mi inspira nimic deosebit (am avut si o miniatura), dar pe masura ce treceau primele note, imi placea din ce in ce mai mult. Culmea, nu este genul meu de parfum, de ex.imi place la nebunie Kenzo Jungle Elephant, care e un parfum tare, dar imi place senzatia de senzual care ramane la Amour. Colegele mele nu prea l-au perceput, dar eu simt mereu unda aceea de soft, de delicat, de senzual...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Sali, esti mortala

Imi place enorm Kenzo Amour, am cochetat cu ideea de a-l achizitiona, dar am renuntat pentru ca am prea multe, e un parfum superb

In schimb nu imi place absolut deloc L'eau par kenzo, l-am cumparat cu mai bine de 10 ani in urma, din avion la intoarcerea din luna de miere, sotului meu ii placea, mirosise el prin facultate ceva mostra intr-o revista si a trebuit sa-l iau si sa mai fiu si incantata, acum e la mama, cred ca mai are din el

Mergi la inceput