Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(18)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata

As avea nevoie de cateva raspunsuri...va rog mult.
1. mie mi-au cam disparut semnele de greata...s-au atenuat pana aproape de disparitie (grata nu mai e, sanii nu ma mai dor dar sunt inca umflati..ce mai simt..mai simt de regula seara cateva intepaturi jos de tot.)Totusi, marti ma fost la eco si bebele era ok. E posibil doar sa dispara semnele de sarcina din cauza saptamanilor ? (am 11 sapt. si 3 zile)?
2. de la ce varsta a sarcinii se reduce simtitor riscul de pierdere a sarcinii? Ca vad ca de cand a patit-o Creata...multe dintre noi suntem ingrijorate..

Va pup!

Dana 11+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Danuta, si eu azi am intrat in 10 sapt. Am zis si eu ca parca nu mai am nici un simptom...parca nici greata, nici sanii nu ma mai dor...Dar eu zic ca e totul e bine...nu are rost sa ne stresam degeaba fara motive reale...poate pur si simplu a trecut acea perioada mai grea

KIKI 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

1. mie mi-au cam disparut semnele de greata...s-au atenuat pana aproape de disparitie (grata nu mai e, sanii nu ma mai dor dar sunt inca umflati..ce mai simt..mai simt de regula seara cateva intepaturi jos de tot.)Totusi, marti ma fost la eco si bebele era ok. E posibil doar sa dispara semnele de sarcina din cauza saptamanilor ? (am 11 sapt. si 3 zile)?

E posibil sa fie din cauza saptamanilor. Daca ai intepaturi e semn ca iti creste uterul. Nici eu nu mai am stari prea gretoase de vreo saptamana. Si am mai avut perioada de-astea. Si bebicii sunt OK.

Citat:

2. de la ce varsta a sarcinii se reduce simtitor riscul de pierdere a sarcinii? Ca vad ca de cand a patit-o Creata...multe dintre noi suntem ingrijorate..

Dupa 14 saptamani as zice eu. Unele fete pot zice 12.

13+
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Citat:
citat din mesajul lui claucia

Noi suntem mai bine, Alessiuta mea e mai bine, nu mai tuseste asa de mult, chiar putin as putea sa spun, nasul nu-i mai curge.
Roxxy, spune-mi, si eu ii dau antibiotic, tot augumentin, tot acolo am ajuns pt ca in 4 zile de stat in casa si antitermic era din ce in ce mai rau si se suprainfectase. Mi-ai spus tu la un moment dat de Biotics parca, gasesc la farmacie? Ii dau un pliculet pe zi parca, pt ca face kk ca la antibiotic...cum se da, e ca un suculet sa o pacalesc?

Biotics baby este sub forma de praf in pliculet. Contine bacili vii care ajuta la protejarea mucoasei stomacale. Este chiar dulceag la gust si se dizolva in lapte (daca Alessia bea lapte) fiind insesizabil ca si gust - atentie ca poate face cocoloase si poate bloca tetina! Se recomanda de obicei 2 pliculete pe zi (unul dim. unul seara) - eu le dizolvam in laptic lui Rares si nu era nici o problema. Insanatosire grabnica va doresc!

Ramona

Bebita din burtica 9+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Citat:

Buna dimineata

Va pup!

Dana 11+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

te apropii de finalul primului trimestru si e normal sa dispara simptomele deranjante ale sarcinii.
In ceea ce priveste oprirea din evolutie a sarcinii se poate intampla oricand din pacate, nu conteaza saptamana in care esti desi mai frecvent se intampla in primul trimestru. Numai Dumnezeu are puterea sa hotarasca in aceasta privinta. insa noi trebuie sa fim optimiste si putin mai atente.

GUGU de LUCA 19.12.2007 si 4+

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze

LUCA 1 anisor

Mergi la inceput

Si mie vopsitul imi da batai de cap. Tocmai am inceput sa-mi deschid din nou parul la culoare, pt ca nu-mi place cum imi sta bruneta. Inainte de a ramane insarcinata cu Luca eram blonda, imediat dupa ce am aflat m-am inchis la par hotarand sa nu-l mai vopsesc cel putin pe perioada sarcinii. Acum nu stiu ce sa fac. Cred ca am sa recurg si eu la suvite.

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

poze

LUCA 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Citat:

Dana, subscriu la cele spuse de gugu: intri practic in trim II de sarcina cand e de asteptat sa dispara greturile si starile de rau. In ceea ce priveste a doua intrebare, eu zic ca daca stai cu drobul de sare deasupra capului nu vei reusi sa te bucuri de minunile sarcinii. Ai incredere ca totul va fi bine, dar fii atenta si la ce se intampla cu corpul tau care de multe ori iti da semne despre ceea ce se petrece cu el. Noi suntem aici si ca sa ne sustinem, informam si ajutam una pe alta, asa ca esti pe maini bune .

Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si 11+
countdown pentru samburel

Mergi la inceput

vad ca vb singura, toata lumea a fugit sa pape de amiaza. am uitat sa schimb saptamana. ieri am facut 5 saptamani, pana ma vad in sapt 12 am inima cat un purice. sper sa nu am probleme.

poze

LUCA 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Hello
Speram sa deschid forumul si sa citesc numai vesti bune de la ecografii, dar...
Creata nu stiu ce as mai putea spune, imi pare sincer rau, si ma alatur si eu fetelor care au zis ca ne esti tare draga, si ne obisnuisem cu mesajele tale optimiste, amuzante, si in acelasi timp cu multe informatii utile si cu raspunsuri pt fiecare....o sa le ducem lipsa...te asteptam sa mai intri pe la noi prin odisee, sa ne anunti ca un alt samburel cret creste sanatos in burtica ta

Moni IUlia, nu era vorba de un laborator de stat, ci de CMU, tocmai de aceea nu mi-a trecut prin cap ca ar putea fi gresite...

Simm
, daca am inteles bine despre cine ma intrebi, o cheama Selma...si in poza e blonda, dar are parul prins nu e scurt....nu am reperat nici o blonda tunsa scurt prin alte poze...

Danangie
, de augmentin mi-a zis si dr gineco, si mi-a confirmat si med de fam ca e inofensiv in sarcina..sau cel putin, beneficiul este mai mare decat riscul, adik e mai rau pt BB sa stai cu o infectie decat daca iei augmentin....plus ca mi-au zis si cateva fete de aici (scuze ca nu mai tin minte cine...) ca si ele au luat in sarcina augmentin, si au nascut copilasi perfect sanatosi

Raluca, Ramsan si Gugu, multumesc pt raspunsuri, si daca am sarit pe cineva sa ma ierte

ursuletzul nostru

13+

nunta

9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Si eu sunt la prima sarcina si-s destul de speriata. Optimista nu-s de fel. Dar acum nu e cazul sa ne facem griji degeaba. Ne facem rau noua si mai ales samburelului. Daca e sa se intample, se intampla. Trebuie sa fim atente sa nu fie din vina noastra.
Eu am o colega de servici care a patit acelasi lucru (s-a oprit din evolutie la 8 sapt)acum o luna. Recunosc ca am plans,dar trebuie sa mergem mai departe. Ma bucura faptul ca ea a trecut mai repede peste moment si chiar ma incurajeaza cand de fapt ar trebui sa fie invers.
Imi era frica sa conduc si pana la urma mi-am facut curaj.Poti sa mori si asteptand autobuzul daca e sa se intample.
Curaj burtici!
Bebicii nostri au nevoie de mamici curajoase,sanatoase si vesele.

Iulia 8+

Mergi la inceput