Mamici si burtici din BAIA MARE (22)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

Eu ies numai se trezeste Alex.
Ancaurn cum a fost la serbare?

Mami Ana si Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

hei, fetele, in ritmul asta ajungem pe pagina a treia...ne lasam?

ia uitati-va la ceva dragut, recunoasteti posesorul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

uaiiii ce dragutz!!!mai Malinka mai da ce minunatzie de bebel ai tu acolo!cum sta el cu piciorusele!!

poi nu ne lasam nu, nu!!!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

neata si o
O nopate mai agitata cu trezire la 1, 3, 4, 6, dar sper sa fie de la vreme. O sa doarma sper ca in cursul zilei mai bine.
Fetelor dupa ce ati primit decizia la cat timp v-au intrat banii?

Mallinka super poza cu Marc.

TREZIREA

Mami Ana si Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata! Wow, am nevoie urgent de o cafea, Carla s-a trezit azi la 6.30 cu un chef nebun de joaca. Acum doarme insa mie mi-a sarit somnul de tot. Tare as vrea sa doarma putin mai mult dimineata, insa se pare ca n-am nici o sansa.

In alta ordine de idei - iarasi nu papa, la lapte e dezastru. Ne alaturam din nou clubului bebelusilor mofturosi, pe primul loc, asa cum ne-am obisnuit

Malinka, super dulci labutele lui Marc. L-ai prins super misto

Ana, in decembrie am primit si decizia si banii, am depus cu 1 oct., deci dupa 2 luni.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Ancaurnsi clauco pot sa va dau un nr de tel sa sunati sa va spuna mai multe detalii sau daca treceti pe langa eurohotel, luati numarul de tel de pe usa pe care se intra la salon.

Eu am mai facut gimnastica in apa in concediu cand am fost in egipt si mi-a placut foarte mult...de atunci tot astept sa se faca si aici in baia mare...mi-a zis baiatul ca momentan programul e de la 9-10 sambata si de la 10-11 duminica(daca imi amintesc eu bine cum am vazut pe afis) dar daca o sa fie mai multi doritori, e posibil sa se schimbe programul dupa cum o sa fie cererea

malinkace frumoase sunt piciorusele lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Neata!

Si noi am avut o noapte mai ciudata cu treziri si chef de povesti in miezul noptii! bine ca doarme acum...

Malinka, super poza....sa stii ca si eu am incercat sa fac o poza asemanatoare,dar nu sa o clipa cu picioarele intr-un loc...poate o prind odata cand doarme, ca alta sansa nu am...ce bine sta Marc in fundulet!!!! super! noi stam, dar deocamdata numai sprijinite...

Citat:
citat din mesajul lui ana_mun
Fetelor dupa ce ati primit decizia la cat timp v-au intrat banii?

Mami Ana si Alexandru

Ana,sa stii ca si eu ma intrebam asta.eu am depus actele in Ian si sapt trecuta am primit decia respectiva.Sunt curioasa cand vor intra banii.poate ne raspund fetele care stiu... la Alexandru.

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolleetta spune:

'neata. Eu declar o noapte mai linistita, numai cu doua treziri

In ian. am depus si eu actele si sapt. trecuta am primit decizia. Mie alocatia mi-a intrat dupa doua luni, banuiesc ca luna asta o sa intre si maternitatea.

Ce vreme!!!

Nicoleta de Rares (28.11.2008)

minunea vietii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

neata
of Anca imi pare tare rau ca face iar figuri scumps de Carla eu te inteleg cel mai bine, nici noi nu suntem mai bine , ii mai dai B Complex?
dar eu sper sa fie dintii ca a crapat gingia jos si sus e umflata si alba, da doamne sa scapam cat mai repede, la voi nu-s dintii cumva?

deci eu am depus actele in septembrie si in noiembrie parca am primit banii, mai se pare ca o sa primim de luna asta si restul pana la 85%, ce bine ar fi.....

piciorusele scumpe de Marc

Melly, ziceai ca faci impachetari? unde? ce pret? ia zi aici detalii...

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

neatza!

ce impachetari meyyy!!!???n-am zis ca fac impachetari am zic ca merg la starvac vacuum!!!!e la miss beauty pe victor babes iar 15 sedintze sunt 480 ron!plus doua saune gratuite!dar nu sauna de aceea pe carbuni ci dintr-aia cu cromatoterapie ca si un solar!nu stiu cand o sa incep ca stam cam prost cu banutzii!dar tre dus un avans de 100 ron si restu pe parcursul sedintzelor!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput