Mamici si burtici din BAIA MARE (22)
Raspunsuri - Pagina 19
ancaurn spune:
Merci de sugestii. M-am hotarat sa-i fac paste cu pui si sos de legume.
Flavia arata super baldachinul.
Fetelor, s-a cam inchis vremea. Adriana e de vina.![]()
Ce facem, mai iesim?
anca81 spune:
Madalina
Gagici, eu n-am nici un chef de iesit azi, la voi nu ninge? Multumim pentru urari 
Carla nu mai papa nimic in afara de fructe, alea da, ii plac ca la nebuni. Dimineata am incercat sa-i dau cereale cu lapte, n-a inghitit nimic, am scos insa un borcanel cu para - wow, l-a topit in 2 minute, cu o guuuuuura. Pana acum cand nu inghitea credeam ca nu-i e foame, facea asa la legume si la cereale, dar nu, nu-i place. Nu stiu ce ne facem...legumele sunt totusi importante...Fructe, baloteaza si 200 g.
Melly, sper sa-ti treaca ochiul 
Mamica fericita de
Carla Alexandra (13.08.2008) 
Piti mic se face mare
anca81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancaurn Am terminat pastele. Yummy! Anca, mami fericita de Cezara (19.07.2003) si Dragos (11.06.2008) Daca vreti sa ne cunoasteti ![]() |
Paste, ce paste???

dflavia spune:
vai si asa chef aveam sa ies, daca se opreste sigur ies un picut..![]()
deci a papat fiica-mea o nectarina cu o banana intreaga, yuhuuuuuu si mancarica e gata si sunt sigura ca o sa-i placa, of ce bine e cand papa puiul 

melly pune-ti niste ochelari de soare daca iesi

sper sa treaca repede, doare?
Mami de
Stefania 11.05.2008
ancaurn spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anca81
Paste, ce paste??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pt Dragos. Spaghete din faina integrala, fierte si zdrobite cu furculita. Sos din: o ceapa verde, un sfert de catel de usturoi, o rosie mica, o jumatate de ardei mediu spre mic, o bucata piept de pui (cam jumatate dintr-un ou de gaina mare), cu apa cat sa le acopere. Cand a scazut apa, am adaugat un pic de patrunjel verde, un pic de oregano si un pic de busuioc. Am dat sosul prin blender si am pus peste paste. Daca nu papa D tot, pap eu ca-i tare bun.
ancaurn spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dflavia vai si asa chef aveam sa ies, daca se opreste sigur ies un picut.. deci a papat fiica-mea o nectarina cu o banana intreaga, yuhuuuuuu si mancarica e gata si sunt sigura ca o sa-i placa, of ce bine e cand papa puiul ![]() ![]() ![]() ![]() melly pune-ti niste ochelari de soare daca iesi ![]() ![]() sper sa treaca repede, doare?Mami de Stefania 11.05.2008 |

BRAVO STEFANIA!Mofturosii luati lectii!!
anca81 spune:
Anca, super bun 

. Astept sa creasca Carla putin sa-i pot da si eu niste mancaruri mai cu gust.
Bravo Stefi, tine-o tot asa, sa papi tot ce face mama bun 

Mamica fericita de
Carla Alexandra (13.08.2008) 
Piti mic se face mare
clauco spune:
Salutari fetele!
In primul rand 

CARLA

,
nu-mi vine sa cred ca deja au 7 luni fetele noastre.
In al doilea rand va multumim pentru urare !
In al treilea rand, am luat sala !!!! 22 puncte. Si am dat-o azi ca ieri, am stat de la 13 la 18 acolo si nu am reusit sa intru. Atata lume a fost. Va dati seama dupa ce am stat toata ziua intr-un stres de am crezut ca o sa-mi explodeze inima, la ora 18 cand mai eram 3 persoane, au inchis. Am plecat aproape plangand de acolo de nervi si oboseala. Iar azi am mers la 8.30 si pe la 12 am intrat. Of of, sunt terminata. Maine si duminica am ore de conducere ca luni m-au programat la oras. Sa-mi tineti pumnii!