Gravidute&Mamici de IASI-a venit Primavara!(84)
Raspunsuri - Pagina 2
ghinetz spune:
Michelle ti-ai gasit bona?
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
kriss79 spune:
AM FACUT REZERV PT. MAINE LA ORA 18.00 LA MONACO PE NUMELE MEU:Serghie Cristina, pt. 6 pers,la nefumatori.
Daca se mai aduna fete, nu vor fi probl, ca scaune sunt si mai tragem o masa daca nu incapem:)
Si-au anuntat prezenta:
Celia, Daniela, Kris, Michelle(scuze indiscretia)Alina si Raluca(byu).
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Februarie 2009
mihamora spune:
Ooops! ... am facut si eu o data papanasi,tari ca piatra, de atunci n-am mai incercat... dar tare imi plac
Citat: |
citat din mesajul lui byu Am facut niste papanasi si cu forumul asta,,,am ars o tura Byucu CASIAN ANDREI Poze |
Michelle si Dominic
mihamora spune:
citat din mesajul lui ghinetz Michelle ti-ai gasit bona? Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007) Sonia are nevoie urgenta de noi "unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi" |
Nici nu am cautat, am scris mai demult ca, aia care venea anul trecut ar veni in continuare,dar nu am mai chemat-o, nu stiu ce sa fac....
Michelle si Dominic
mihamora spune:
citat din mesajul lui kriss79 AM FACUT REZERV PT. MAINE LA ORA 18.00 LA MONACO PE NUMELE MEU:Serghie Cristina, pt. 6 pers,la nefumatori. Daca se mai aduna fete, nu vor fi probl, ca scaune sunt si mai tragem o masa daca nu incapem:) Si-au anuntat prezenta: Celia, Daniela, Kris, Michelle(scuze indiscretia)Alina si Raluca(byu). www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page Cristina si Alessia Stefana Craciun 2008 Februarie 2009 Hainute pe comanda Shopping pt.copii |
am glumit
Michelle si Dominic
moldoveanca spune:
He he fetele sunt la beute va astept sa povestiti
Carcotasa sefa Michelle sa vii la mine draga sa te invat cum se fac papanashii
Eu am fost iar in oras si mi-am cumparat o geaca ieftina dar frumoasa si cateva tricouri pt sotior ca tot a stat cu bebe acasa.
Crize???Eu nu mai stiu cum sa procedez,e la faza de aruncat pe spate si urleteAcasa il ignoram in oras facem la fel il luam de la ispita dar se lasa cu circ mare.Ma bucur sa aud ca nu e singurul care face asa
mami fericita de Vladut Dominic
mihamora spune:
citat din mesajul lui moldoveanca He he fetele sunt la beute va astept sa povestiti Carcotasa sefa Michelle sa vii la mine draga sa te invat cum se fac papanashii Eu am fost iar in oras si mi-am cumparat o geaca ieftina dar frumoasa si cateva tricouri pt sotior ca tot a stat cu bebe acasa. Crize???Eu nu mai stiu cum sa procedez,e la faza de aruncat pe spate si urleteAcasa il ignoram in oras facem la fel il luam de la ispita dar se lasa cu circ mare.Ma bucur sa aud ca nu e singurul care face asa mami fericita de Vladut Dominic |
Bai, maine sunt fetele la baut, nu azi,astepti pana maine seara?
Da chiar sa ma inveti ca eu am pus faina la greu si au iesit superi tari, i-am aruncat, nu se puteau manca. Tu nu ai auzit de criza? Sa porti cu placere geaca!
Deci e ok cand se intampla si la altii
Michelle si Dominic
Nonna76 spune:
Am intrat sa va salut ca noutati nu prea am. Decit o lene mare si somn......dar asta nu-i o noutate precum nici vasele din chiuveta nu-s o noutate.
moldoveanca spune:
Auch am incurcat zilele si ai si sarit pe mine
Off de criza am auzit da nu-mi place deloc
mami fericita de Vladut Dominic