Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sissica spune:

pogonici.........nu sunt eu autoarea mesajului,l-am primit si eu,dar ,a schimbat ceva in felul meu de a vedea viata

Mergi la inceput

buna,
stie cineva o reteta de desert de post?

Mergi la inceput

Buna,dragele mele
Adineaori ,am scris pe graba ,eram implicata in operatiuni casnice,
Ceea ce doream sa spun,draga pogonici, era ca dupa ce am citit acele randuri pe care le-am am trimis si voua,ceva s-a schimbat in mine si in felul meu de a vedea lumea si viata.
eu ,care de felul meu nu eram o persoana foarte legata de cele sfinte,datorita vietii agitate,pur si simplu ,relatia mea cu Dumnezeu se limita la cele doua mari sarbatori de peste an ,Sfintele Paste si Craciunul.
Citind acele randuri,ceva s-a declansat in interiorul meu,dorinta de a ma apropia de Dumnezeu,
am simtit ca trebuie sa schimb in viata mea ceva,ceea ce incerc sa fac acum,cu greutate ,ca multe rele si-au facut salas in sufletul meu de-a lungul timpului
din dorinta de schimbare,am intrat si pe acest forum,unde am observat ca toate fetele prezente,sunt ghidate de acceasi dragoste comuna,dragostea de cele sfinte.
ma rog si sper ca toate sa obtinem ,de la Dumnezeu cel bun,ceea ce ne lipseste cel mai mult,
bucuria de a tine in brate un prunc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Va multumesc mult dragele mele, cu siguranta va veni ziua in care va veti tine si voi copilasii in brate!
DD e mare!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

4+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

sissica vorbesti cu multa intelepciune si am capatat multa incredere citind cuvintele tale. multumiri pentru asta.

traim, murim si inviem impreuna, in dragoste pentru Mantuitorul nostru Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

cel mai simplu desert de post: clatitele cu apa minerala, sau negrese sau macaroane cu nuci pisate, sau biscuiti de post. eu folosesc o carte de bucate cu retete de mancaruri de post culese de la maicile din manastiri. imi este f utila si scap si te momentele cand raman in pana de idei in ceea ce priveste meniul pe cateva zile, pentru ca recunosc cu nevredicie ca nu gatesc zilnic

Mergi la inceput

oanka80,draga,
da-mi daca poti una din retete intreaga,cu modul de preparare.
sa indulcesc putin ziua de maine

Mergi la inceput

oanka80,
ma bucur ca ti-a placut ,cu toate ca n-am eu atata intelepciune pe cat as dori,
si cuvintele tale sunt frumoase si pline de invatatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu merg sa odihnesc bebelusul...
Noapte buna scumpelor!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

4+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanei spune:

sissica uite o prijutura ff gustoasa de post:
10 ling de apa
10 ling de ulei
10 ling de zahar
2 ling de bulion
faina cat cuprinde
faci un aluat din toatea astea si il imparti in 4 buc.Faci foi pe care le coci pe fundul unei tavi.Separat dai pe razatoare 2 kg de mere amestecate cu zahar ,scortisoara si putin ulei si le pui pe foc pana se inmaoaie merele ff bine.Apoi pui o foaie ,ungi cu mere pana la ultima.Si deasupara ultimei foi pui zahar farin.Sa vezi ce buna e.Pofta buna!

Mergi la inceput