Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (31)
Raspunsuri - Pagina 20
deeva73 spune:
Dragele mele,
zambiti, eu nu v-am scris povestea mea ca sa ma compatimiti ci ca sa aduc marturie ca Dumnezeu ii mare si ajuta.
[blue][/blue]Cand postiti nu fiti tristi mca fatarnicii; ca ei isi smolesc fetele, ca sa arate oamenilor ca postesc. Adevarat graiesc voua, isi iau plata lor. Tu insa, cand postesti unge capul tau si fata ta o spala, ca sa nu te arati oamenilor ca postesti, ci tatalui tau care este in ascuns, si Tatal tau care vede in ascuns iti va rasplati tie. Matei, Cap.6, 16-18.
va cer ajutor si imi ofer ajutorul meu in 

rugaciune pentru ca STIU ca pentru mine aceasta este singura cale si cu riscul de a ma repeta va aduc aminte ca Dumnezeu mi-a inchis toate celelalte usi la care am batut. Singura usa Credinta ramane mereu deschisa cu toate ca eu am trantit-o de nenumarate ori.
Sa avem suflet vesel ca doar asa zice Mantuitorul ca se tine adevaratul post.
deeva
deeva73 spune:
dragi mamici

, burtici 

si neburtici, pentru mine nu exista solutii precum adoptia, FIV, IA, srimulare ovariana, interventie laparoscopica ..... fiindca nu am nici un venit. Pentru mine a ramas un singur ajutor, Domnul nostru, Cel care a inviat din morti, Cel care a umblat pe apa, Cel care im nemarginita Sa iubire de oameni S-a facut mic si cuibarit intr-un pantec de fecioara.
Cine se incumeta sa lase toate tratamentele medicale de o parte si sa vina cu mine pe calea asta? Nu va condamn daca refuzati. Si eu as fi facut la fel in locul vostru. Dar Domnul m-a iubit si m-a scutit de toate cheltuielile zadarnice la medici aratandu-mi cea mai sigura metoda de tratament postul si rugaciunea.
Anunt aici ca am bilete gratuite in autobuzul care ne duce in gara cu burtici, mamici si pici. Care din voi ii hotarata sa uite de medici si sa-si lase destinul in mainile Domnului va astept la autobuz
.
deeva
jujuka spune:
fetele mele, va rog sa va rugati pentru mine, ma duc maine la cluj sa imi fac o histerosalpingografie la ora 14.imi este foarte frica.am auzit ca doare cam rau.sper sa fie totul bine,medicul ginecolog a spus ca uterul e dextrodeviat cu posibile malformatii si maine se va vedea intradevar ce este.DOAMNE AJUTA SA FIE BINE LA TOATA LUMEA
Va pup pe toate

magdita spune:
Deeva
, bine ai venit la rugaciune
.
Jujuka
, tinem pumnii pentru maine si ne rugam pentru tine
.

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna
"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla 
![]()
!
Asa de optimista sunt
laurraa spune:
Buna fetelor!
Astazi am vazut un pic de tristete pe aici; fetelor, trebuie sa fim increzatoare si sa mergem mai departe.Este greu, stim cu toate, dar Cel de Sus ne va ajuta.
buna venit fetelor noi!
deeva, sa dea Dumnezeu sa fii mangaiata cu un prunc, sa te lumineze Maicuta Domnului si sa nu incetezi o secunda sa speri si sa te increzi.Minunea din burtica mea este rodul Maicutei Domnului si am fff multe exemple in care se vede ajutorul de Sus. Si astazi mi-a demonstrat ca e langa mine mereu; am nevoie pt mentinerea sarcinii de niste injectii.Le gasisem, dar de o luna si ceva nu am mai facut caci nu se gasesc nicaieri.Am intalnit o femeie, STRAINA, la cabinet la dr care din una in alta m-a intrebat de sarcina, mi-a spus ca a avut si ea o sarcina grea si daca vreau ma ajuta cu fiolele ca are pe cineva la un depozit in Italia. Astazi le-am luat, 15 de toate- GRATIS; nu a vrut sa ia un ban.Can am intrebat-o numele sa o trec pe pomelnic si pe ea si pe fetita mi-a spus ca si ea si fetita se numesc PARASCHEVA. (eu sunt nascuta pe 14 octombrie de Sf Parascheva). Nu e ajutor de la Maicuta Domnului? Si am exemple fff multe.Si eu L-am certat, am tipat la icoane intreband "DE CE"? dar uite ca m-a ajutat.Doamne ajuta si sa dea Dzeu sa te linistesti caci ai un zbucium sufleteste prea mare si sa fii binecuvantata cu un bebe cat de curand.Pana la sfarsitul anului, ai sa vezi; 
medamaya, iti tin pumnii;doamne ajuta!
lili, Maicuta Domnului si Sf Nectarie sa o ajute in continuare pe fetitza ta
Noi suntem bine, in general, fetitza tot lenesa e si misca cand si cand, sambata intram in saptamana 30 si cu Dumnezeu inainte
va pup cu drag
28 + minune de 
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
happymum spune:
jujuka tin pumnii. 
laura 30 

acusi acusi... 

asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama! cand sa vie...
? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
amintirea cea mai draga mie
happymum spune:
deeva
si
. Dumnezeu e mare.
care e numele tau de botez, te rog.
? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
happymum spune:
anaomaria ce mai faceti? 
? repede sa vie...
Au nevoie de ajutor ACUM
pogonici1977 spune:
deeava73...sper sa nu te superi pe mine, dar eu nu am vrut sa te compatimesc, ptr greutatile tale, ci sati arat ca si noi si altii au trecut prin perioade fff grele, cumpene ale vietii mai usoare sau mai grele ptr unii,,si sati arat ca inca mai sunt minuni pe pamant...si nu treb sa disperam....cu credinta si rabadre vom trece peste toate....
chiar astazi citeam o carte numita AIUDUL INSANGERAT de poetul George Carazea....si printre aceste randuri ale cartii am citit si despre suferinta parintelui IUSTIN PARVU...ma impresionat cat a rabdat saracul...doamne ma infricosam citind cata suferinta au putut rabda sfintii nostri parinti ai cerului
jujuka---fii increzatoare in dezeu, nu treb sati fie frica la HSG, parerea mea este ca e ceva mai usor decat scos o masea, cel putin ptr mine asa a fost, nu mai spun de op laparoscopica, care nici nu am simtito...parca a fos un vis totull..deci faci o curce mare, zici o rugaciune si vei vedea ce usor va fi
laura-- din tot ce neai pov tu de la inceputul sarcinii, se vede cata este de puternica credinta ta...sa tio mentii in continuare, si sa te ajute maicuta domnului pana la capat, ptr ati vedea si bb acasa