Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (31)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta!

Dragutelor....sinaxarul de azi....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/martie/martie10.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Fetele, , multumesc frumos de urari, sper si eu sa fie bine.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Medamaya, succes la noua incercare, sa-ti tii bbii sanatosi in brate

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Neata fetele mele dragi.
Anamaria - da, am reusit sa ajung aseara la sf. Maslu la biserica Sf.Nectarie si a fost asa de frumos. O parte din nelinistile inerente legate de sarcina s-au calmat. Mi s-a umplut efectiv sufletul. Cred ca au slujit 7 preoti aseara (atatia am numarat eu la un moment dat) si am fost unsa cu sf.Mir de vreo 7 ori pe frunte si pe maini. Cred ca si numarul de evanghelii citite a fost tot 7, daca nu ma insel. Pentru mine este prima data cand particip la un Sf.Maslu de asemenea proportii ca sa zic asa. Am dus si ulei si faina sa fie sfintite. Acum am sa intreb pe preotesele noastre dragute - se poate consuma uleiul sfintit la Sf.Maslu? Sau doar il pot pune la candela si pot sa ma ung cu el? Multumesc anticipat de raspuns.
Lili_g - m-am rugat si pentru fiica ta, cum am putut si eu ca o pacatoasa. Poate ajuta Domnul si se rezolva problemele medicale
housepoket - cum au fost analizele de la Cluj pentru Matei? Te asteptam cu vesti bune sa vii. Doamnea ajuta.
Eu azi am fost si mi-am recoltat sange pt. analizele uzuale de primul trimestru. Au inceput parca si starile de greata sa se intensifice - de la oboseala fac cel mai urat. Insa nu ma plang, ma incurajez de fiecare data ca daca mie mi-e rau la bebe ii este sigur bine. Port mereu snurul atins de Braul Maicii Domnului primit de la voi si am mare nadejde in ajutorul Maicii Domnului si a Sfintilor.
Pup asteptam inca vesti bune de la voi... poate se mai testeaza cineva zilele astea. In rest, post usor si rugaciune primita!

Doamne ajuta!
6+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna micutele
cu intarziere urez si io bun venit fetelor noi si LA MULTI ANI pt 8 martie

pt. ca se discuta despre Sf Maslu , va postez si voua un link
http://forum.teologie.net/viewtopic.php?f=14&t=672

io sigur voi avea o discutie cu preotul duhovnic , sa-mi lamureasca intrebarile ..

va doresc in continuare post usor

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

As vrea sa va impartasesc povestea mea. Dupa ani de zile de tratament si analize, dr. mi-a spus ca nu stie de ce nu vine bebe ca el nu a descoperit ca as avea ceva. Toate analizele bune! Stimularea ovariana avea rezulate, dar bebe nu aparea.
Dr. a zis sa iau o pauza si sa revin peste cateva luni sa incercam IA.
Era vara si in vacanta am plecat cu sotul la Manastirea Nicula la Gherla (Cluj). Acolo m-am rugat la Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului. Un preot mi-a citit si mi-a spus ca vom avea copii.
Si minunea s-a infaptuit in cateva zile. De la Cluj, ne-am continuat vacanta in Apuseni. Peste 2 saptamani cand am ajuns acasa, aveam 2 liniute.
Este un loc special la Nicula. Am revenit acolo cu familia marita, dupa ce mi s-a nascut si al 2-lea copilas sa-i multumim Maicii Domnului.
Dumnezeu sa va ajute!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamieea spune:

anadomnicauleiul de la Sf Maslu se foloseste la mancarurile de post,nu e tocmai indicat sa-l pui la candela,eu una cel putin asa stiu.multa sanatate tie si bebicului din burtica ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Va multumesc frumos pt primirile voastre
va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

as vrea sa va intreb ceva : biserica Sf Nectarie este biserica Radu Voda ?
se tine slujba in fiecare seara ? cum se procedeaza acolo ?
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipicah spune:

Biserica Sf.Nectarie este din Iasi, unde am fost si eu aseara, ca si Anadomnica, la Sf. Maslu.
Biserica Radu Voda este din Bucuresti. In ambele sfinte locasuri asteapta sa reverse "bogate tamaduiri" asupra credinciosilor particele din moastele Sf.Nectarie.

Mergi la inceput