Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (31)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

La Multi Ani, dragele mele!!!!!!
Cami: Ce cadou frumos ai primit! Sa-ti ajute Bunul Dumnezeu sa aduci pe lume un bb sanatos!!
Frumoasa filmarea si mai frumoasa rugaciunea!!!! Sa ne rugam si Sfantului Nectarie sa ne ajute sa devenim cat mai curand mame! Doamne Ajuta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analuci spune:

sissica, multumesc pt monologul postat. m-a impresionat tare mult.
camy FELICITARI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

LA MULTI ANI!!!
Am fost duminica la Biserica Radu Voda..este minunat si doresc sa multumesc tuturor pentru informatie

m-am rugat si a fost minunat

va recomand tuturor!!!!

In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

La multi ani!
O primavara minunata tuturor si Dumnezeu sa ne invredniceasca pe toate sa primim darul vietii.

Camy_pus Felicitari. Sarcina usoara, un bebe sanatos si frumos sa-ti dea bunul Dumnezeu. Ma bucur mult pentru tine. Dumnezeu te-a mangaiat cu un dar minunat.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_daria77 spune:

Ma primiti si pe mine la rugaciunea voastra colectiva, nu de alta da in felul asta voi avea si eu alaturi persoane care sa inteleaga de ce postesc si ma rog atat de tare ca Doamne Doamne sa ne dea si noua un sufletel.
Post usor tutturor.
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

La multi ani fetelor! Sa aveti o primavara frumoasa si plina de BB.
Camy felicitari Sa ai parte de o sarcina usoara si sa vie sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

anka_daria77 - fii binevenita la noi. Numele tau de botez este Daria? Poti sa ne spui si numele sotului daca doresti sa fie si el pomenit. Noi suntem aici sa te intelegem, sa ne rugam unele pentru altele si sa te ajutam cu o vorba buna. Asteptam sa ne povestesti despre tine.

Doamne ajuta!
6+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Felicitari Cami, super cadou, ma bucur tare mult ptr tine, o sarcina usoara, frumoasa si bebe sanatos
Voi incepe si eu un nou fiv,al 5-lea, sper sa fie unu norocos.
Va pup pe toate si aveti grija de voi.
Un buchet mare mare de ptr voi toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Fetelor dragi,

Va rog mult sa rugati pe Santul Nectarie la care aveti asa de multa evlavie si care ne iubeste si ne ajuta pe toate asa de mult, pentru fetita mea Gabriela sa o ajute sa ajungem azi la un doctor pentru o problema pe care o are.
Stiu ce multa putere are rugaciunea colectiva iar voi sunteti asa de grabnic ajutatoare.
Va multumesc frumos si am sa va scriu mai multe detalii dupa ce ajungem la doctor.
Bunul Dumnezeu si Maicuta Lui sa va ajute si sa aveti un post usor in continuare.

Lili (Elena)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

La Multi Ani fetelor si o primavara cat mai frumoasa!!!!

Camy, nu pot sa cred! FELICITARI draga mea! Doooaaaaamne cat ma bucur.Dumnezeu si Maicuta Domnului sa-ti protejeze bebele si sa te ajute sa il nasti sanatos si voios; din suflet ma bucur pentru tine

Eu sambata am fost la bisrici in Iasi sa ma rog; cand am ajuns la Mitropolie la Sf.Cuv.Parascheva, ce credeti? Stiti ca eu imi doream fff mult ca fata mea sa se numasca TEODORA(dar de la Dumnezeu) MARIA (minunea fecioarei Maria), insa cum sotul meu vrea Maya si pe motivul ca Maya inseamna tot "Maria" in ebraica am cedat la Maya Teodora. Ei, Sfanta Parascheva a fost prima la care m-am dus sa ma rog; asa imi venise mie; mi-am zis"neaparat la Sfanta si apii unde ma duce Dumnezeu; Sfanta acum nu e in catedrala, e mutata iar la biserica de alaturi; de multe ori am fost si acolo, dar niciodata nu am bagat de seama pictura mare de afara de la intrare; acum m-am uitat: este pictata mare chiar Sfanta Teodora......Mi s-a facut pielea gaina. Sa stea in cap cine o sta ca numele fetei nu-l mai schimb

Dupa ziua de sambata si rugaciunile facute m-am simtit ca un fulg; nu tu dureri de spate, greutate etc; parca nici nu eram insarcinata.Insa incercarile sunt multe, eu am "chestii" aiurea in cap si nesimtind-o miscand 24 de ore am intrat in panica si azi-dimineatza am fost la spital.Multumesc cerului ca este bine.Dadeam in plans de atatea griji.Doamne ajuta ca mai am putin

pupici fetele si o saptamana cu vesti bune si cat ma usoara

28 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput