Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (28)
Raspunsuri - Pagina 21
alinutza78 spune:
Hello gravidutze
Tocmai am venit de la aquagym...de la coafor..si de la mancare chinezeasca...ce mai
..m-am rasfatat ca de 8 martie.
Patricia eu simt carceii cam la 2-3 cm de buric, dar jos...uite ca nu m-am gandit ca ar putea fi contractii
.
Masajul il fac stand pe o parte sau cu fata in sus...dar eu ma simt foarte bine. Cei de la centru au spus ca au facut comanda in USA de o salteluta speciala de masaj pentru gravidutze...care permite si pozitia cu fata in jos..sa vedem ce o sa fie.
Cat despre maini umflate, am spus medicului de familie...care mi-a spus ca e un fenomen intalnit in sarcina si sa nu-mi fac griji daca nu iau rapid in greutate si nu mi se umfla si picioarele (altfel ar fi pericol de preeclampsie)...iar tensiunea este ok de fiecare data. Oricum pentru propria mea liniste mi-a dat sa repet analizele de sange si urina..si o sa vedem atunci daca iese ceva care m-ar putea impacienta. Pana atunci sunt linistita...avand in vedere ce putine neplaceri am avut in sarcina m-as alinta daca as face mare caz din asta. Multumesc mult pentru gandurile bune...
jojo miha la multi ani si multa sanatate fetitei tale
week-end placut tuturor gravidutzelor

Alinutza
17+ viitoare mamica de strumf baietel 
crisarh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Grishca am venit de la eco.dr Iosup e simpatic.Am cea mai frumoasa si minunata zi de 3 luni incoace. ![]() ![]() Bebelusul e foarte bine. placenta e un pic mai matura decat este de obicei la varsta asta, dar isi face treaba bine, adica arterele functioneaza bine, un pic mai greu stanga dar nimic grav. brida amniotica nu e o brida ci e o banda placentara, care habar n-am ce este dar care nu are nicio implicatie negativa. lichidul e in cantitate normala.sunt foarte fericita!!!! baietelul meu , voinicelul meu creste bine si acum are si destul loc, se misca mult este un luptator si va reusi pana la urma sa fie foarte sanatos!!!elena ma bucur pentru tine. copilasii nostri sunt de aceeasi varsta 18s4z. sanatate multa si sa auzim multe vesti bune de acum incolo.crisarh multumesc 18+![]() |
Ma bucur tare mult pentru tine; Tine-o tot asa, cu vestile bune; 
14+
crisarh spune:
| citat din mesajul lui adrianafedorca alexutza1181 programul redus il ceri cand ai adeverinta, apoi faci cererea o duci la RU sau direct. General si gata, de a 2 a zi cred ca poti incepe programul reduseventual intreb la RU cand poti incepe programul redussucces_Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 22+it's a girl !!! "Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler |
14+
micaalsa spune:
CAPITOLUL 29
Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
19+ cu 
BB-lina noastra 
doinique spune:
crisarh cererea de reducere a programului nu trebuie aprobata, e un drept al femeilor insarcinate si nu are voie directorul sa o comenteze. doar ii informezi si gata. e prevazut in lege ma rog HG deci nu se poate sa nu ti-o aprobe.

doina si bb rares
15 +
micaalsa spune:
CAPITOLUL 29
Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
19+ cu 
BB-lina noastra 
alexutza1181 spune:
| citat din mesajul lui adrianafedorca alexutza1181 programul redus il ceri cand ai adeverinta, apoi faci cererea o duci la RU sau direct. General si gata, de a 2 a zi cred ca poti incepe programul redus eventual intreb la RU cand poti incepe programul redus succes _ Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 22+it's a girl !!! ![]() "Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler |
mersic mult
o sa ma duk atunci sa iau deja adeverinta de la medicul de familie...
pupici la toate
17

(23 aprilie2005) si