Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (28)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

bravo GRisca!!! ma bucur mult! felicitari pentru micul luptator!!
cum e dr Iosup? si eu voi avea morfo la el la inceputul lui aprilie.

Patricia s17 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Grisca ma bucur mult ca si tu si bebelusul tau sunteti bine si sanatosi, Doamne ajuta

ma bucur ca ti-a placut de dr Iosup, eu tot la el merg
ce valori ai la arterele uterine?

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 22+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

unombun si eu zic la fel nu te panica, cauta un dr bun, cel mai bine la tine in oras sau daca nu ti-e greu poti si-n bucuresti, doar ca la dr buni trebuie sa te inarmezi cu rabdare pt ca sunt cozi ca pe vremuri la carne

apoi sa cauti un dr bun pentru eco, aici iti pot recomanda cativa:
dr Iosup
dr Pop Adrian
dr Herghelegiu
doar sa ai grija sa suni din timp (1-2 luni inainte)sa-ti faci programare ca sa fi sigura ca gasesti un loc pt eco de trim 1 la 12-13 saptamani, eco de trim 2 la 20-24 de saptamani

multa sanatate si sarcina usoara si bebe sanatos

_
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

eu tocmai am avut comanda de la baietii mei de fidea cu lapte ...a iesit delicioasa...normal ca am papat si eu putin...ma mai mir de ce am +8kg....

va , noi ne ducem la nani ca suntem obosite
weekend placut la toata lumea

_
it's a girl !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Patricia sincer nu stiu daca am mai simtit miscarile bebelului sau au fost doar gaze...nu am mai simtit atat de evident ca prima data..dar simt ca niste carcei..si culmea, ca in acelasi loc. Fiind probabil la prima sarcina si avand si baiat, numai cand o sa simt suturi zdravene o sa ma dumiresc si eu ca sunt miscarile strumfului
aaa..si apropo de chestia cu parul de pe corp...inainte nu aveam probleme, ma epilam la aproape o luna. Acum creste parul, unghiile cu o viteza uimitoare...la 2 saptamani sunt la epilat, mai ales acum ca ma duc saptamanal la aquagym..si imi mai face si masaj un barbat tanar si simpatic

Grishca felicitari pentru rezultatele de la echo. Ma bucur mult pentru tine

unombun si eu am fost diagnosticata inainte de sarcina cu uter fibromatos...si atat, fara medicamente sau povesti de groaza. La echo de 8 saptamani uterul era curat, in schimb la echo de 12 saptamani deja aveam un fibrom pe uter de 3 cm. Medicul meu m-a linistit si mi-a explicat ca fibromul exista insa era de dimensiuni foarte mici si nu a putut fi detectat initial la echo..insa ulterior, uterul crescand in dimensiuni, au crescut implicit si formatiunile de pe el..adica fibromul. Mi-a zis sa stau linistita, ca nu incurca sarcina..la mine a fost si un caz fericit, in sensul ca fibromul e pe peretele opus placentei..dar oricum medicul a spus ca in general se monitorizeaza mai atent sarcina, in sensul ca se controleaza cresterea fibromului, dar ca nu se intervine asupra lui..decat dupa nastere si daca are peste 6 cm. Asta e tot...eu merg la Medlife. Multa sanatate si sarcina usoara si la termen

Si eu ma simt foarte bine...in schimb observ de cateva zile ca mi se umfla mainile...oricum saptamana viitoare repet analizele de sange si urina si aflu atunci daca e ceva ce ar putea sa ma ingrijoreze.

Week-end placut tuturor gravidutzelor si pup burticile miscacioase

Alinutza 17+ viitoare mamica de strumf baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Adriana bebe sa fie sanatos ca dai tu jos kilogramele. Ce ai prezentare de moda dupa ce nasti si nu esti in masuratori
unombun un medic foarte bun e su Dr Rotaru care il gasesti la clinica medicat city la gynera la academica sau la spitalul Elias. E un om deosebit atent si isi face bine meseria. Mult noroc iti doresc si bebe sanatos.

elena +18
Burtica mea la 17 sapt la

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Important!!!! Tb sa fim auzite!!!! Mai sunt 5 zile!!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si microblogingul Infertilitate aici pe butoanele de la cele 2 sectiuni. Pt a vota tb sa va creati un cont aici Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza1181 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianafedorca

lorelay_28 eu am program de 6 ore, daca vrei detalii sa-mi spui si-ti spun exact ce tb facut

eu am trecut la programul de 6 ore din ianuarie, vreau sa va zic ca se simte, plec cu 2 ore si jumatate mai devreme pt ca noi avem program de la 7,30-16, vinerea iesim la 13,30, ajung la 2 fara ceva acasa pap un pranz cald si trag un pui de somn , e super bine

_
it's a girl !!!

buna zmeurici,

adrianafedorca te rog spune-mi si mie cand pot sa cer micsorarea programului de munca pt ca am exact acelasi program ca al tau de la 7,30-16,00 si cum sa fac mai exact..mersic mult

17

p.s am fost la dr.haiduc si este foarte cumsecade si am facut eco si bineinteles ca si de data asta bebelusu meu a stat cu spatele si nu se putea nici ce e nici fetisoara...asa ca cred ca o sa aflu ce e cand o sa-l nasc...

pupici la toate si bebei sanatosi si voiosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Fetelor, imi cer scuze ca ma bag si eu asa in seama...am vazut ca sunteti gravidute de iulie..
Eu sunt o posibila graviduta de noiem-decem Am la activ 3 teste slab pozitive si maine mai bag unul poate poate s-or vedea mai bine amandoua liniutele.
Alta e problema mea, eu voi avea nunta in iunie pe 13 si dupa calculele mele daca sunt acum asi fi cam in 16-17 saptamani.
Si....doar ce mi-am luat rochia mult visata de mireasa, netinand cont ca s-ar putea sa fiu norocoasa graviduta pe atunci.
Voiam sa va intreb in medie cam cate kg ati luat pana pe la 16-17 saptamani. Sa imi fac griji ca ma paste sa cumpar o alta rochie, sau mai am sanse sa dau drumul putin la corset???
Please..cine imi poate spune si mie?
Eu acum am 51-51.5 kg...
Va pup si va urez o sarcina usoara, sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Fetelor, imi cer scuze ca ma bag si eu asa in seama...am vazut ca sunteti gravidute de iulie..
Eu sunt o posibila graviduta de noiem-decem Am la activ 3 teste slab pozitive si maine mai bag unul poate poate s-or vedea mai bine amandoua liniutele.
Alta e problema mea, eu voi avea nunta in iunie pe 13 si dupa calculele mele daca sunt acum asi fi cam in 16-17 saptamani.
Si....doar ce mi-am luat rochia mult visata de mireasa, netinand cont ca s-ar putea sa fiu norocoasa graviduta pe atunci.
Voiam sa va intreb in medie cam cate kg ati luat pana pe la 16-17 saptamani. Sa imi fac griji ca ma paste sa cumpar o alta rochie, sau mai am sanse sa dau drumul putin la corset???
Please..cine imi poate spune si mie?
Eu acum am 51-51.5 kg...
Va pup si va urez o sarcina usoara, sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi

Parerea mea e ca indiferent daca iei sau nu iei kg burtica tot o sa se vada. bebe creste si creste repede.
acum depindes is de constitutia ta. sunt persoane carora abi ali se vede burtica toata sarcina.
e greu de zis daca iti va veni rochita.
cum esti acum nu ai cum sa fii si atunci
sunte fete care au luat 2-3 kg altele mai multe altele deloc.
eu iti doresc bebe sanatos si o nunta frumoasa. daca nu iti vine rochita o vinzi si cumperi alta. vorbeste si cu o croitoreasa poate ca modelul rochitei permite si o burtica mica

elena +18
Burtica mea la 17 sapt la

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Important!!!! Tb sa fim auzite!!!! Mai sunt 5 zile!!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si microblogingul Infertilitate aici pe butoanele de la cele 2 sectiuni. Pt a vota tb sa va creati un cont aici Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Elenada , multumesc de raspuns ...Mai astept oricum sa vad daca chiar sunt insarcinata. Rochia e cu corset si fusta, doar ce am probat in seara asta fusta, si pot sa o mai ridic peste burta in sus..daca e sa fie mai maricica burta
Sa vedem ce va fi..

Mergi la inceput