Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 93
Raspunsuri - Pagina 16
naida87 spune:
am si eu o intrebare:de ce faceti toate laparoscopie?pentru ce e?ca mie nu mi-a zis nimeni de asta pana acum.mi s-a spus doar de o eventuala biopsie ovariana...
maine dimieata plec spre bucuresti, ca sa fiu la dr T pe la 12:30, cum m-ati sfatuit. Mi-e cam frica...ca nu vreau sa plec iar dezamagita. In plus, nu as vrea sa imi puna un diagnostic bazandu-se strict pe analize.Am emotii...
oana_32 spune:
Stai linistita, nici nu se uita pe analize!!
Operatia laparoscopica este cea mai buna metoda pt a descoperi motivele infertilitatii, care pot fi de ordinul miilor, fara a exagera...Este calea prin care doctorul identifica problema si apoi propune tratamentul.Eu asa mi-am descoperit endometrioza, nimeni din Bacau(si am schimbat 3 medici!)nu mi-a spus nimic de boala asta, am citit pe infertilitate.ro si asa am ajuns la Tutunaru.
Succes maine, drum bun!
e f usor de gasit cabinetul, vei vedea
magdita spune:
Neata iubitele,
Bun venit noilor fete si multa, multa bafta, sa reusiti sa va impliniti visul cat mai repede
.
Sarrah
, imi pare tare rau iubita, ca poate nu a fost sa fie nici luna asta, insa te simt foarte stresata, si nu e bine. Cum cred ca ti-am mai spus, incearca sa te relaxezi si sa scapi de incrancenarea asta de a deveni gravidutza acum. Lucrurile astea nu se intampla cand vrem noi, din pacate, m-am convins de lucrul asta in 5 ani de cand astept si eu sa se intample minunea. Incearca sa te relaxezi cat poti tu de mult, sa faci lucruri care te binedispun, dorinta de a fi gravidutza sa nu mai fie centrul universului tau, ci sa te bucuri de tot ceea ce ai bun in viata ta, de primavara care vine, de o plimbare in parc de mana cu perechea ta, de faptul ca sunteti sanatosi si va aveti unul pe altul. Te pup si iti doresc multa liniste si multa putere.

Lilisor
, legat de tensiunea mica, si eu o am la fel, dar atata timp cat ne simtim bine, e ok. Distractie placuta la Paris, ce m-as mai plimba si eu
.
Feli
, ce mai faci iubita mea? Prestezi
?
Lali
, tu cum te mai simti, mai ai bufeuri? Pe mine m-au cam lasat de vreo doua saptamani. Azi sunt z 65 de la ultima injectie de diphe si inca nu a venit cm, insa am avut diverse semne : intepaturi rare de burtica, un pic durere de spate si nervozitate
. Probabil se apropie. Vedem.
Madutz
, ce face gravidutza mea preferata ? Esti bine? Vrem detalii !
Vally, Kristinuta, Ana, Pony, voi ce vesti mai aveti despre minunile voastre ?
Machusica
, ce mai face Bogdanelul ? Vrem pozeeeeeeee
!!!
Aditu

Pup toate fetele si va urez o saptamana cu multe vesti bune 
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
!
Asa de optimista sunt ![]()

Si fetita noastra 

aaandreea78 spune:
Buna tutunareselor,
vad ca sunteti ok si in asteptarea minunii, va urez succes si sa vina cat mai repede. Eu nu am scris de fff mult timp, dar va citesc din umbra de cate ori am ocazia.
O sa se intample pana la urma minunea, o sa vedeti..........
Andreea(mamica de Raducu-11 luni).
ladyxe spune:
e adevarat ca prin laparoscopie se pot descperi multe din eventualele probleme ce impiedica o eventuala sarcina, dar nu este de ajuns...
vorbesc in calitate de "stan patitu", am facut laparo dar am omis histeroscopia, care iti spune tot despre uter...si ca mi-a bufnit in fata cu diagnosticul primit - sinechie -
CONCLUZIE:
in momentul cand se impune laparoscopia cereti sa vi se faca si histeroscopia, asa sunteti sigure ca tot aparatul genital a fost cercetat.
Sanatate multa!
magdita spune:
Ladyxe
, mare dreptate ai. Bafta multa iti urez si FIV reusit
.
Andreaa78
, chiar m-am gandit la tine in ultimul timp. Ce face Raducu
? Pozici nu pui? Iyoana ce mai face? Ma bucur ca ne citesti si ca ne incurajezi 

.
Ana
, sarcina usoara in continuare si bafta multa la eco maine
.

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
!
Asa de optimista sunt ![]()

Si fetita noastra 

georgia_c spune:
buna zanici ....
ptiu ..ca am mult de treaba .. basca ne mai si mutam cu biroul .. si tot asa ..
ce mai fac micutele ??? vaz ca unele se gravidesc ,altele incep drumul ..le urez sa fie scurt...cat mai scurt ..si sa treaca la odisee cat mai repede 
io mi-s bine ... dupa 100 zile mi-a aparut si cm-ul .. cu niste gheaguri de mai mare frumusetea .. si cu niste dureri de oase destul de interesante :(
in rest m-am hoatarat (in proportie de vreo 99%) ...sa vedem daca se mai schimba ceva
..sa tin postul asta cum trebuie ( adica voi rata 2 luni de ovulatie
)..vedem .. vedem ..
in rest .. ce sa va zic .. nu am prea mai intrat pt ca m-am reorientat si nu prea mai am ce informatii la zi sa dau despre dr t ..asa che .. las pe altele care chiar merg constant la dansul
sa lamureasca acolo unde este cazul ...
va pupacesc pe toate si sper sa citesc de cat mai multe gravidute
da fetele ?.. feli, magditzu, bella, lilisoara , lalitusca , sarrah , elly, tamy , rocsy, pamy_ggg..si restul micutelor .. nu va mai insir caci chiar scap pe cineva
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
aaandreea78 spune:
Multumesc Magdita, sa stii ca pe tine in special te urmaresc daca esti trecuta la gravidute(astept sa te treci acolo).Noi suntem bine, Iyoana se pregateste de alte analize in Spania, in luna mai. De Raducu ce sa zic e super(nu intru in detalii ca nu vreau sa deranjez, lumea incarca sa ramana gravida si eu ma dau mare cu copilul meu-nu am uitat senzatia)...........
Andreea(mamica de Raducu- 11 luni)
lalitica2000 spune:
bune venit fetelor noi si sper ca Tutu sa reuseasca sa va gradideasca cat mai repede.
magditza, mai ai un pic si iti vine si tie menstruatia si o sa intri in linie dreapta. Eu de abia am 3 saptamanani de la ultima injectie si deja am inceput sa fiu nerabdatoare, vreau sa-mi vina menstruatia ca sa ma pot apuca de treaba. Vreau sa fac si eu o histero, sa fiu linistita ca am facut-o si pe asta.Bufeuri inca mai am, dar slabe ca intensitate si mai rare, nu se compara cu cele avute la a doua injectie. In rest, ne bucuram de primavara.
sarrah, tare rau imi pare ca nu a fost cu II liniute luna asta. Ai neaparata nevoie de o perioada linistita in viata ta, fara urmarire de ovulatie, prestat la comanda, insmeinari etc.Ai nevoie de putina relaxare.
lilishor, ia-ma si pe mine la Paris, vreau si eu....neaparat sa ajungi in Parcul Luxemburg (nu stiu daca ai mai fost). este un parc superb, noi acolo ne retrageam in pauzele de umblat prin Paris. Distractie faina.
georgicule, ma bucur ca in sfarsit ti-a venit menstruatia. a durat ceva, 100 de zile. Sa inteleg ca te-ai orientat spre FIV? Stii ca suntem ceva fete, cel putin din vechea garda, care momentan nu mai au treaba cu vizitele la Tutu dar mai scriem aici..