Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (168)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bravo alessia!!! sa papi tot sa cresti mare!!! mai ales ca face mami tau un papa....
alina, intr-adevar iasmi vb ffff clar si cuvinte care sunt cam grele pt varsta asta.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

aaa am vazut-o si pe scumpica de maria ce frumos papa si bea apa din paharel !!

avem si noi un filmulet, o mica "conversatie" asa intre fete :)))
http://good-times.webshots.com/video/3071435220103148379FwYavR

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

tare rau si Iasmi nici nu stie ce sa faca intai sa manance sau sa vb

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Fetele bloggerite, va asteapta o leapsa draguta pe blogul nostru ... si o surpriza pt. surioara Eva .

Ma doare capul.

Ma duc sa culc copilu' si revin sa ma uit pe pozici si filmulete ...

_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Am pus si noi poze si filmulete noi aici:
http://picasaweb.google.com/alina.buciu/Primavara2009#
O cam hartuiesc intr-un filmulet intreband-o cum o cheama, dar imi e foarte draga. :))

Atentie,ne-au invadatminimartienii...

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Pupam si mancacioasa vorbareata si fug la treaba...

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

MIHA: ce mai "bucataresti" astazi?

Georgiana,
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Am pus si noi poze si filmulete noi aici:
http://picasaweb.google.com/alina.buciu/Primavara2009#
O cam hartuiesc intr-un filmulet intreband-o cum o cheama, dar imi e foarte draga. :))

Atentie,ne-au invadatminimartienii...

Miha si comorile

Alina, e mortala cum da ea pusi la ursulet...si in filmuletul in care picteaza, ce sa mai...un Van Gogh veritabil...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Gata, am vazut si eu poze si filmulete ... cu Maria pictoreasa si Iasmi vorbareata si mancacioasa ...

geo - imediat ne spune zmeurica ce trebaluieste

_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

AM vazut-o si pe Iasminica...mai, dar voi in curand o sa aveti conversatii serioase, nu gluma...adica: cum se mai imbraca fetele la mall, ce zici despre baiatul ala, etc.etc.[:D} fata mare deja, ce mai...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Salutare si de la noi!
Noi suntem bolnavioare, mai intai Bia si apoi am luat si eu de la ea. Dupa ce ca era ea maraita de la un dintisor ce ii iese, a mai si racit...acum e si mai maraita. Plus ca de 3 zile abia reusesc sa o adorm seara, ieri am stat mai putin cao o ora si jumatate Daca sambata doar ii curgea nasul, asa putin, astazi a si tusit, a ragusi fara sa o scor afara, uneori abia poate la culcare sa suga (laptele praf cel putin nici sa nu il vada) si ii curge nasul urat de tot...cand ii bag batista bebelusului ma minunez de ce poate sa iasa. Sper ca nu mancati ceva in acest moment Am sunat dr maine mergem la un control si am inceput sa ii dau sirop Eurespal.
Credeti ca as putea sa ii dau sa bea baby calm sau Calma baby, nu stiu exact care e denumirea corecta, ca sa doarma si ea linistita noaptea...pentru ca dupa ce ma chinui sa adoarma, noaptea se trezeste de n ori...

Georgiana,
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)

Mergi la inceput