Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (168)
Raspunsuri - Pagina 3
slimatei spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 neata... Stefania, mersi de cafea...buuuna...si mersi de vot ![]() |

acum am vazut'o si pe anca...e defapt mariutza da.... mai eu am votat doar o foto desi dupa mine e mai faina cealalta la 7 lunitze dar asta avea mai multe voturisi am zis ca poate are mai multe sanse..si am vrut sa mai pastrez stelutele,ca poate mai sunt de votat..apropo cine mai este? scz ignorantza
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 neata... Anca, pai daca tu dormi cu Mariuca, cum vrei sa faci bb2? Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)... ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU... HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
deci aici greseam?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
abramburika spune:
stefi - in realitate e mai greu ca suntem departe ... iar cand vin eu pe la voi e mai meru in graba. Nici cu Mirela nu am reusit sa ma vad de cate ori am venit ...
ancaD - da, e grava situatia. Acu' sigur sunt alte interese la mijloc pt. ca astia prezinta toate, absolut toate delictele savarsite de romani ...nu ca nu ar avea dreptate sau ca sunt sfinti romanii, dar au si ei uscaturile lor sau alte natii. Dar la TV se aude numai de romani. Eu personal nu am probleme ca m-am integrat destul de bine, dar uite daca te duci acum sa iti cauti de munca, cand aude ce esti, ezita. Si bineinteles nu te ia nimeni. Nu stiu acum ce o sa fie ... Pe mine acum criza ma ingrijoreaza ...ca se simte la sot la munca. Si el e singurul care aduce bani in casa ... e nasol! M-am gandit si la varianta reintoarcerii in Ro ... dar personal nu-mi vad asa o situatie stralucita nici acolo. Deocamdata, de bine de rau, ma decurc inca aici. Vedem noi ce o fi ...
_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman ete partz |
Amandoi o data?
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui slimatei si am vrut sa mai pastrez stelutele,ca poate mai sunt de votat..apropo cine mai este? scz ignorantza |
Adra...Ramonella...
Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
adra_bell spune:
| citat din mesajul lui slimatei petro' n'ai pt. ce oricum silviuta in realitate cred ca intrece fotografia...foto cu stefi inca nu reusesc sa le descarc din pacate... tare as vrea sa reusim sa ne vedem in realitate... anca din pacate e chiar rau....dupa ce a fost faza cu tanti aia care a facut bucati... mai ales ca era foarte integrata si vazuta bine de toti vecinii si nimeni nu ar fi crezut ca o femeie asa ar fi putut face ce a facut.. "omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe" Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze, Nasterea unei stele...numita Stefania! papa buuun |
Abia astept sa o vad si eu pe Silvia in realitate, sunt tare curioasa sa vad daca seamana cu Eva mea, ca din poze asa pare.
Faza cu tanti nu o stiu, nu prea m-am uitat la TV in ultima saptamana...
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Miho le-am terminat pe astea la birou cu blogul tau si bucataresc toata ziua dupa retetele tale |
Si te-ai ales si tu cu cate ceva?
Miha si comorile
adra_bell spune:
Victo, Eva are doua somnicuri pe zi, in general, ca de doua zile e foarte agitata si a dormit doar o data, si aia cu chiu cu vai.
De obicei se trezeste la 7 sau inainte de 7 (vai de kuru' meu) si doarme de la 11.30-12, al doilea somnic este de la 17 pana pe la 18. Eu am incercat sa-i scot al doilea somn, dar nu ma mai inteleg cu ea, asa ca o las pe ea sa hotarasca cand ramane la un somn.
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
adra_bell spune:
Si cate ceva despre Eva, care ieri m-a facut sa plang, nu a vrut sa doarma pana la 14, cand a dormit doua ore, dar s-a trezit urland de 4 (patru) ori. In fine seara a adormit cu chiu cu vai la 9 si a dormit fix 10 minute, tocmai rasuflam usurata, asa ca m-au busit nervii si i-am dat telefon lu' ta-su sa o parasc si am si plans la telefon. Dar ea era foarte bine dispusa si radea la mine, parea foarte odihnita. Asta vine dupa doua nopti foarte agitate in care s-a trezit de muuuulte ori. Stiu, are scuza ca ii ies maselele, dar o tot scuz din noiembrie si nimic.
Si de bine:
Imi arata nasul, ochii, gurita si urechile, face un puzzle din lemn, cu figuri pe care le potriveste la locul lor, mananca numai cu furculita, azi de dimineata a mancat bucatele de paine cu unt cu furculita, si e foarte incantata de isprava ei.
Are un fix cu soarele si luna, mi le arata pe orice carticica si asteapta sa-i cant (avem un cantecel pentru soare si unul pentru luna). Aseara am venit tarziu acasa pe la 19.30, se inserase si a vazut luna pe cer. Bucurie mare, tot drumul a stat cu mana ridicata la cer, nu scapat luna din ochi, a ras si cantat cantecelul cu luna. Romantica, nu stiu cu cine seamana....
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
abramburika spune:
Oooofff ...si cica nu se aseamana fetele astea. Asa de bine cunsosc ceea ce descrii tu ... eu nu stiu unde au bateriile alea fetele noastre ... si cred ca-s de-alea de se incarca la lumina solara, ca nu-mi explic cum de rezista la atata agitatie, miscare, nesomn ...
Si apropo, Silvia e fixata cu ceasul ... tic-tac ... mi-l arata peste tot. A ta e romantica, a mea e contra-timp ... hahahhaaa ...
_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2