sport,sport,sport...

sport,sport,sport... | Autor: MIRCLAU

Link direct la acest mesaj

buna ziua
am un baietel de 3.7 ani si m-a innebunit ca el vrea sa faca sport,cum in cadrul gradinitei nu se organizeaza nimic,m-am gandit sa va intreb pe voi,unde fac copii vostri sport si ce fel de sport la varsta asta
stiti cluburi ceva unde se organizeaza sporturi pt copii mici,dar fara inot,ca asta avem in cadrul gradinitei dar este prea mic poate la anu'
va multumesc mult

MIRELA mami de andreas nazdravan si 15+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Karate.
Dar de ce e prea mic pt. inot? Eu l-am dat pe al meu (cel mare) la 3 ani la Lia Manoliu, la inot.Cand vine vara, chiar daca nu vor cei de la gradinita, da-l tu la un curs. Nu-i strica balaceala.
Cat despre karate, de pe la 3.5 - 4 ani il primesc la club.
In general, copiii sub 4-5 ani nu sunt primiti la antrenamente de sport pt ca nu se pot concentra si nu asculta antrenorii. (Oficial, nici la Lia Manoliu nu sunt primiti copiii sub 5 ani).
Am un coleg care antreneaza pustii la fotbal si mi-a zis ca dupa varsta de 7 ani ii primeste.
Poate la patinoar exista ceva cursuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandr7777 spune:

buna seara,
inotul este foarte bun. copii incep acum sa invete de la cateva luni. vezi pe net ca sunt vreo 3 cluburi de inot speciale pt copii. nu un bazin public unde intra o gramada de lume. si noi avem la gradinita si avem un instructor de inot special pt copii cu varste intre 1 an jumate si 5 ani.
un alt sport poate fi dansul...unde ei pot sa topaie cat vor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Buna.

Un alt sport care merge la copii de 4-5 ani este tenisul. Fetita mea are 4,5 ani si din intamplare am ajuns la o acoala unde se practica diverse antrenamente. Ii place tare mult si antrenoarea este specializata pentru prescolari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiai spune:

Si eu sunt pentru inot insa la noi, in Militari, nu am gasit decat un Complexul Sportiv 2000 care nu primeste decat copii peste 6 ani. Al meu are 4 si nu a fost inca la nici o apa mai mare (piscina, apa curgatoare, lac, mare ...) iar bazinul de acolo nu-i cada de acasa
Atat eu cat si el vrem la inot insa nu stiu ce sa zic ... imi este teama sa nu se sperie cand se va vedea in atata apa si sa prinda frica pentru toata viata. Ar fi bine sa existe antrenori cu experienta la copii de varste mai mici ... Are cineva idee de un bazin in zona unde sa gasim o asemenea persoana specializata ?

Mergi la inceput