Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Ralu_t am vazut pozele cu bebe albastru frumos si zic si eu ce a zis si fii-mea:"oooooooo"

Doloress super tare patricjk cu ascunsul sosetelor.

Sunt putin invidioasa pe fetele cu 2 bebeii , adica Magdone si Mihaser, pentru ca se joaca unul cu altu se iubesc ma uit la fata mea cat de inebunita e dupa copii mai marisori, dar care nu prea o baga in seama.

Mi_bebelina

La multe lunite EVA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Si acum din categoria "frunti descretite pe mail":

Un englez un scotian si un irlandez trebuie sa tina fiecare cate un discurs aceluiasi grup de surdo muti.
Englezul se urca pe podium si incepe sa se frece pe piept si dupa aceea intre picioare, la sfarsitul discursului ailalti doi il intreaba de ce a facut asta si el raspunde:
-Cand mi-am frecat pieptul era ca si cum asi avea sani si ma adresam doamnelor, cand m-am frecat intre picioare, m-am adresat domnilor. Deci discursul meu a inveput cu: Doamnelor si domnilor.
Urcandu-se pe podium scotianul se gandeste ca el sa fie mai breaz, si incepe discursul batindu-se cu pumnul in piept, frecandu-se de piept iarasi cu pumnul in piept si apoi intre picioare.
La sfarsit explica ca el a aratat intai la inima, apoi la sani si dupa aceea la testicole si de fapt a spus:
-Iubite Doamne si iubiti domni.
Irlandezul se urca pe podium se bate cu pumnul in piept, se freaca pe piept apoi intre picioare si in final o scoate afara si se masturbeaza in fata tuturor.
La sfarsit explica ca prin gesturile lui a spus:
-Iubite doamne si iubiti domni, am deosebita placere.....

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

buna zuiua,,...
care mi-ati furast noptile linistite?
azi noapte mi-a facut 39.5..eram pe punctul de a pleca la urgente cand am zis sa sun la info sante....din vorba in vorba(totul parea ok) tipa ma intreaba cata tempra ii dau..zic 1ml...ea calculeaza in functie de greutate lui Iusti si spune ca e nevoie de 1.5ml...ce-i dadeam eu de 2 zile nu era bine. desi scadea febra nu-l tinea mult timp...i-am dat asa...peste 6 ore ajunsese la 38 dar nu mai mult de atat..acum i-am dat tura 2, se simte ok, a dormit, a mancat, se joaca...baleste, tine mainile in gura, musca perna iar pe gingia de sus se zaresc 2 dinti..cred ca sparg zilele astea...thuamneeeeeee...ca greu e...
dati-mi va rog noptile inapoi , macar pana trec de examen...stiu ca de pe-aici mi le-a furat carevas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefany_p

buna zuiua,,...
care mi-ati furast noptile linistite?
azi noapte mi-a facut 39.5..eram pe punctul de a pleca la urgente cand am zis sa sun la info sante....din vorba in vorba(totul parea ok) tipa ma intreaba cata tempra ii dau..zic 1ml...ea calculeaza in functie de greutate lui Iusti si spune ca e nevoie de 1.5ml...ce-i dadeam eu de 2 zile nu era bine. desi scadea febra nu-l tinea mult timp...i-am dat asa...peste 6 ore ajunsese la 38 dar nu mai mult de atat..acum i-am dat tura 2, se simte ok, a dormit, a mancat, se joaca...baleste, tine mainile in gura, musca perna iar pe gingia de sus se zaresc 2 dinti..cred ca sparg zilele astea...thuamneeeeeee...ca greu e...
dati-mi va rog noptile inapoi , macar pana trec de examen...stiu ca de pe-aici mi le-a furat carevas

Io nu furat, ca ale mele e albe ca neaua...
Acum fara gluma, sanatate multa, sa pocneasca o data coltii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

am citit mesajul lui MSbb si mi s-au muiat picioarele...e crunt cred sa-ti vezi copilul trecand prin astfel de clipe...
nu vreau sa par baba sau habotnica sau mai nu stiu cum dar eu cred mult in puterea impartasaniei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

EVA DENISA, ALEXANDRU, IUNIA, SILVIA, VICTOR

Am fost si noi azi in parc cu Micaela si Daria. Fetelor e o scumpa Daria, s-ar fi jucat cu toata lumea. Ii vorbea lui Tiberiu de mama focului iar el a pus un botic si a inceput sa plangaaaa. I-a furat si suzeta, ce sa mai hotarata fata! Punem si noi poze:
http://good-times.webshots.com/photo/2980047090104143825tVOPMY

Msbb uff saraca de tine prin ce ai trecut. Verisoara mea a patit asa cu cea mica la 2 ani. S-a uitata la mama ei in timp ce se juca si i-a zis ” mami burta” si a lesinat. Au facut tot felul de analize si s-a ajuns la concluzia ca nu rezista la durere si lesina, ca e mai sensibila, exact ca tatal ei. Acum in cazul tau poate o fi cum zice si Laura de la calciu, nu stiu ce sa zic oricum sa ne zici si noua ce afli. Imi pare rau!!!

Mi_bebelina La multi ani!!!!! Sa fi fericita si sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi!

Leeloo ce dulce e!!! Cred ca trebuie sa te tii dupa el peste tot! E o papusica dulce!

Simonix sunt niste frumosi copii tai! Mi-a placut filmuletul cum merge printesa ta in 4 labute!

Ralu_t vai dar ce expresiv este Tudor! Are niste ochi superbi!

Micaela lasa ca in curand prinde si Tiberiu curaj si sa vezi ce se vor juca! Da sa vorbesti tu cu Daria sa il ia mai usor! Oricum ai o dulceata de fata vorbareata si care stia ce vrea mai exact suzeta lui Tiberiu!

Stepany sa va faceti bine repejor!!! Bine ca i-a trecut febra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

LA MULTI ANI, draga noastra MI BEBELINA,
un an nou de viata cu multa sanatate, noroc, bucurii cat cuprinde, multa dragoste si fericire,
fie ca fiecare zi sa-ti aduca un zambet si o emotie frumoasa!!!

LA MULTI ANI EVA, Iunia, Silvia
+
Alexandru si Victor Stefan
!

Sa fiti sanatosi, norocosi, iubiti si fericiti!!

Ma, care m-ati deochiat???? Cand sa pun si io piciorul afara din Clubul insomniacelor, mi s-a agatat haina de un cui si am fost trasa brutal inapoi Noaptea trecuta a fost ca cele vechi: trezit din 2 in 3 ore, plans nepotolit, luat pe brat, dormit asa... Of, acu’ iar stau cu frica...

Azi am avut o fetita in vizita, Annabell, e cu o luna si ceva mai mare ca David, iar mama ei e colega mea de la firma. Am pus-o pe aia mica in tarcul lui David, s-au jucat ei ce s-au jucat, pana ce ea (care sta deja in fund si e grasuta bine) a inceput sa-l „mangaie“ pe David, dupa care l-a tras de par si s-a pus baiatul meu pe un plans amarnic, of, of, of... La masa de pranz n-a vrut sa manance decat 180ml, fetita ii tot distragea atentia, apoi a fost dusa in cealalta camera dar caraia de acolo (era ora ei de somn), ce mai, haos perfect... Dar trebuie sa-l invat sa manance si in compania altor oameni, ca doar n-o sa stam o viata doar in casa, intre noi, nu? Le-am facut niste pozute, le puteti vedea pe cele mai reusite incepand de AICI

Mai fetelor, nu reusesc sa-l fac sa bea apa!! Ajutor! Ce fac? Inca are o digestie beton, de 2 ori pe zi si relativ normal (adica nu e tare), dar nici nu vreau sa astept sa devina constipat... Ce ma sfatuiti? Sa-i dau din biberon, dupa ce am incercat cu canuta din aia cu cioc cu 3 gaurele? Sau sa-i fac ceai de fructe?

Simonix, deci fructe amestecate in piureul de legume? Pai eu credeam ca tre’ sa le simta gustul... Hai ca sunt o figura si eu, ce am inteles... Nu-i bai, azi i-am dat fulgi de orez cu apa si cu merisor piure, a papat baiatul tot castronelul Maine bagam piure de mere cu pere... Daca vrei sa-i dai cereale cu lapte seara, da-i-le cu lingurita, ca e baiat mare. Eu nici nu am mai apelat la biberon...

Magdone, te cred ca al tau baiat a invatat rapid engleza, fiind acolo in mediu vorbitor de engleza... si mie mi s-a spus la fel, ca germana oricum o va invata-o la perfectie traind aici, dar romana mai greu, asa ca eu voi face tot posibilul sa le stie pe amandoua, dar evident germana ii va fi limba materna, volens nolens... Chestia cu one parent one language are un defect major: eu vorbind mai bine germana decat Bogdan as avea ghinionul sa fiu nevoita sa vorbesc cu David numai germana, ceea ce nu imi surade. Punct. Am vazut pozici tare frumoase, cu baiat karatist si fifitsa motzata Tu semeni putin cu Gina Patrascu (cand era tanara si frumoasa).

BELLEANE, ce nasa frumoasa si eleganta ai fost!

socrate, noi numai servetele Babylove folosim, David n-a fost niciodata iritat... Sa stii ca si eu ma gandesc la fel: decat prost de bun, mai bine sa stie ce vrea si cum sa-si impuna dorintele (evident fara a face rau altcuiva). Noua ce ne-a folosit ca am fost innebunite dupa armonie si nu am putut gestiona conflicte si nu am indraznit sa ne afirmam propriile pareri cu voce tare? Lasa, macar ei sa invete... Sentimentele oamenilor carora tu le faci mereu pe plac se schimba din secunda cand nu le mai faci pe plac, asta am constatat eu, asa ca ... ce-am avut si ce-am pierdut? Bogdan e mai direct, el nici nu prea are prieteni fiindca lumea nu te iubeste daca pui mereu oglinda in fata si daca vezi prin ei ca printr-o fereastra...

stefany, bafta sa dai peste cineva fara prejudecati ref. la emigranti... Ha, acum am citit mai departe si am vazut ca tu m-ai deochiat cu noptile!! Atunci na-ti-le inapoi, da’ sa nu te puna sfantu’ sa nu mi le dai inapoi dupa examene!! Ca vin cu bata dupa tine!

Desiree, felicitari pt. succesul fiicei vitrege! Si un „hai sictir“ mamei ei cretine!

Danicris, mai asteapta sa vezi cum e si maine expose-ul lui nea nelu kknelu... apoi te mai gandesti ref. la coprocultura.

MsBB, postase parca Doloress mai demult un link ref. la acest obicei al unor copii de a se invineti la fata si de a-si pierde rasuflarea cateva secunde, este absolut normal, sa nu te sperii!!

fecian, deci si voi alergici la proteina aia pacatoasa din laptele de vaca. Zi mersi ca nu au iesit prin piele alergiile, sa fi facut rani ca Daviducul meu... Dar bine ca ati depistat... Si stii ceva? Cerealele cu lapte merg foarte bine si cu lapte hipoalergenic, Daviducul papa excelent...

leeloo, saru’mana si piciorusele pt. DVD-uri, raspund aici ca sa vada lumea ce inima de aur ai tu si cata munca ti-ai facut pentru mine si Daviducul meu!! Abia astept sa le primesc Mai, dar ariciul e mortal, o incantare, e frumos ca o fetita (si asta e un compliment mare, nu ii scade cu nimic masculinitatea ).

Alex@Sara, multumim de urari, speram sa continue noptile bune si nu sa revina alea proaste... Tie cum iti mai este cu sarcina?

Ralu, bine ca ai mai dat si tu un semn de viata, ca altfel te lasam repetenta la cursul de forumeala Sa-i pap eu falcutele alea dulci lui bebe albastru, cat de scump e!!! Si al tau e frumos ca o fetita, da’ frumos rau de tot! Ce „suparat“ se uita el din carut... Ce ma bucur ca iti iese totul cum vrei si ca ai gasit oameni de incredere cu care sa-l lasi pe Tudor. Vezi ca am citit in revista Eltern ca la copii nu se inregistreaza decat 3 NU-uri, asa ca fiti atente cum le folositi!!

Doloress, si io ma gandesc sa iau o casca, sa poata baiatul sa se dea cu capul de laminat dupa cum pofteste, cand o incepe sa se taraie... Deja din tarc ridica funduletul, are tot mai multa stabilitate, cred ca in max. 2 saptamani o ia la pas, aoleuuuu!

PRAG, sa stii ca si eu plangeam de fiecare data la doctor, bine, la noi in policlinica de pe vremea aia exista un miros din ala specific de medicamente, il am si acum in amintire (brrr...) si imediat reactionam cu urlete, la injectii trebuia sa fiu tinuta de 3 persoane si tot asa... Corpul nu uita! Ah, bafta la convietuirea armonioasa cu socrii... Pe mine deja ma calca pe nervi cum apare Mutti imediat ce ies afara, imi arunca o privire scurta si apoi se napusteste ca un uliu asupra lui David... dar ce sa-i fac... e modul ei de a-si arata sentimentele si atata vreme cat (inca) nu-i dauneaza copilului cu nimic, o las...

Lori, lasa-l sa maraie si nu care cumva sa dispari din Clubul ala inaintea mea, da? Putina solidaritate, va rog!

Andrada, Tiberiu e tot mai frumusel si mai scumpel! Vezi, Daria e ca fetita asta de ne-a vizitat azi, iar Tiberiu e mai timid, asa ca David... Vor fi niste gentlemani. Sshhht, sa nu ma auda Bogdan, ca iar incepe sa-l faca Smiorcaila...

Participam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Miss - pana la urma fructele au devenim o masa individuala astfel: am crescut progresiv cantitatea de fructe iar dupa fructe ii dadeam san completare, cat vroia , la liber. Apoi cu timpul, marind cantitatea a inceput doar sa se harjoneasca la san, sa ma traga, sa muste... deci am considerat ca ii este suficent, nu ii mai trebuie san si am renuntat la completare. De multe ori ( in cazul in care mananca fructele ) cand ii dau la pranz legumele daca le dau mai devreme de 3 ore nu prea papa, ia cateva lingurite si apoi se sclifoseste => ca o satura si ii tine de foame. si pofta mare David!
Ah, sa nu uit! Din cate stiu eu si banana are un potential alergen destul de mare. Cunosc o mamica a carui bb a facut o alergie destul de urata de la banana. Cum in cazul vostru e posibil, poate ar fi mai prudent sa mai astepti cu banana, ori eventual sa intrebi pediatrul.

Fecian - se pare ca pufarina ta a facut progrese mare! La mai mare! Nasoala treaba cu alergia la proteina din laptele de vaca dar bine ca ati depistat care era problema.

Danicris - cum mai e Ducu? Ceva mai bine? Am uitat sa-ti zic si de Biotics, noroc cu fetele care au fost pe faza. Mi-a fost recomandat si mie atata de pediatra cat si de medicii din Iasi pe care i-am vazut. Protejeaza si reface flora intestinala.

Magdone - am vazut si eu puiutii tai. Am admirat cat de mandru e Razvan in costumul de karate si ce de treaba are Olivia , falcutele ei frumoase.

Cleo - gasesti bucati de puzzle la Metro. Eu de acolo am cumparat, de la fitness. Au costat in jur de 45 RON si sunt fff misto! Se curata f usor, sunt calduroase si destul de moale in cazul isi da drumul mai brusc. Sunt f multumita de ele doar ca au cam imputit casa cand le-am adus, a durat ceva pana a iesit mirosul din ele. Poti sa vezi poze cu puzzle-ul de care zici in pozele cu Andra din albumul 9 luni. Aviz Laura, ca tot ziceai ca ti se pare racoare jos.

Lorich - mda, cica reclama mascata ...http: //www. copilul. ro /a_68_3580_Spasmul_hohotului_de_plans.html asta era link-ul ( fara spatii ). Sa inteleg ca acum Robert nu mai face asa?
Felicitari pt dinsotosul nr 5!

Simonix - multumesc pt incurajare si pt ce ai postat. Sincer dupa ce i-am povestit pediatrei ce s-a intamplat primul lucru pe care am intrebat-o a fost daca nu e posibil sa fie epilepsie. Sper sa nu se mai repete desi sunt sigura ca daca as ignora-o, sa nu o bag in seama ar face din nou. Este foarteeee solicitanta din punctul asta de vedere. Cere atentie non-stop, contact vizual si daca nu obtine se pune pe urlat.
Am sa va tin la curent cu ce aflu, deocamdata astept sa scap de raceala si apoi purcedem la analize si control.
Ma pun si pe cautat , macar ma incurajez si-mi spun ca O SA FIE BINE!
Ah, tare mi-a placut cum l-ai alintat pe Robertzel rabi, in mintea mea cred ca o sa-i asociez incontinuare chipul cu nick name-ul rabi

Ralu - ce frumos este Tudor! F expresiv si fotogenic! Acum poate vecina zice ca-s nebuna dar in unele poze seamana cu Teo.

Doloress - VA - VA!!! De mic stie smecherul sa puna sosetele in sertar uh ?
Da ii dau vit D. De fapt acum pediatra mi-a zis sa opresc vit D , cel putin pana vede rezultatul analizelor. Sunt curioasa? Acolo se prescrie Vit D? Din cate stiu eu in US nu se administreaza vit D, sunt curioasa acolo cum e.

YLARI - crede-ma ! minute intregi n-am fost buna de nimic. Tremuram ca varga si ma gandeam ce se intampla daca nu eram acolo cu ea.

Prag - multa putere sa treci peste vizita socrilor cu bine.

stefany_p - Hai sa cautam impreuna noptile linistite . Facem galerie sa iasa dintosi mai rpd sa nu mai chinuie puiul .
Chiar si duminica am fost la biserica si am impartasit-o. Trebuia sa-i multumesc lui Doamne-Doamne pt noptile ceva mai bune

Andrada - si Daria dar si Tiberiu sunt tare mumosi! Va tin la curent cu ce aflu!

Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Se cunoaste ca doarme Andra
Acum insa fug, am facut comanda de niste mancare chinezeasca si astept sa vina .
Sper ca toate M&M sa doarma bine si sa nu mai auzim de probleme

Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput

Robert a mancat peste 200g piure carne, avocado tot felul de legume, am pus de toate ca stiam ca nu mananca Si a mancat tot-tot, opeste 200g, acum se "spala" pe dinti. Deci nu mai vreau nimic de la viata.

MsBB la noi nu a fost cazul de lesinat, dar eu studiam in avans; acum e mult mai linistit si cumintel la cap. plans. Facut pofta de chinezarii

Vazut poza cu Daria si Tiberiu, ce haiosi sunt ei pe bancuta cu suzetele; parca-i peste peste 15 ani asa ..fara suzete, dar tot asa de scumpi.

Vazut poze de David si prietena de joaca, foarte dragut; imi place mult tarcul, spatios asa. Si stai linistita, Felicia eu cred ca-s ultima care iti poate fura noptile, ma tine Robert solidara pana la pensie.

Pup, fug la branzica mea Far=garas cu mamaliguta.
Aaaa... sa mai zic ceva: au primit mama si bunicul meu felicitarile de martisor, erau foarte foarte impresionati de idee, mi-au facut ziua minunata. Gabita esti o scumpete, ca fara ajutorul tau nu le scoteam si trimiteam.

Noapte buna!

Laura hai la Cireasa, ca aseara bn-a fost, dar azi e..bai, nu mai pelc de pe forumul asta???
Edit: nici in seara asta nu-i, is Carcotasii.

Mergi la inceput