Prietenie la plesneala*32*-O floare pe nume Emma

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

kay da da vrem poze cu S...cat mai multe...si infasurata in perdele, si cu nadragii lu tati in cap, si cu rucsacelu... da da
vio ce treaba are postu cu mine? acum am si eu voie sa fac ....cand nu eram in post nu aveam voie...si daca organu ma vrea....ce sa-i zic??? e post??? pai stii cum se duce la alta care nu e in post...
azi am trecut asa intr-o doara pe la Gabi la munca sa vad daca e....si era...cam nervoasa ca gresise acolo la serviciul ei.s-a mutat de tot la mama ei. in rest i-am zis de voi ca sunteti bine. sper ca am informat-o bine. i-am zis de S ca aude si s-a bucurat mult.
eu vreau la nani acum...

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

fi-mea inca doarme... am zis ca plec la cumnata, dar vad ca se lalaie treaba, cred ca mergem cu tati, ca se trezeste si el pana se dezmeticeste broscuta mea...

hai ca incep sa incarc poze

************************************************************************************

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Anca bun venit in gasca
Oana bine v-ati intors acasa

si tuturor plesnitelor

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

kokiy, sa ma fericesti cu un PM te rog, sa vad si eu ce si cum se incarca mosii pt dodo, ca sa pot sa le dau liber mosilor pe care ii tin la mine... intelegi tu

am dat upload, acu la mila vitezei de incarcare.

************************************************************************************

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

salutare de la nemti.....hallo!!!!
Kay, bine ai venit acasa! abia acum am citit din urma, la capitlul asta. vestile despre S sunt bune, dupa cat pricep io.
ziua asta trebuie s-o notez in calendar ca am dormit la amiaza.

in rest, nimik nou pe frontul de vest! nemtii stau la locul lor, nu mai vor sa invadeze pe nimeni, ca-s ei invadati de turci (cre'ca i-au ajuns blestemele unora....sunt la turci in Germania...la noi precis s-a rasturnat caruta cu p........)
boracimea mea, a inceput scoala acilea, asa e mai bine, mai sanatos pentru ai mei. fiimea vrea parul cret. are un par fain, lung , matasos....dar ea il vrea cret cret-ciufulit, o chestie de-asta....io mi-am pus vopsea in cap, negru-diamant...imi mai lipsesc coarnele si coada....

cam asta, ma duc sa ma regrupez sa bag o mancare ceva, pentru deseara...acuma de fapt.

misho, copii nascuti in martie, sunt ei trasniti da buni, destepti, isteti....lasa ca vezi tu! pestele pe uscat!

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Anca bun venit in gasca
Oana bine v-ati intors acasa

si tuturor plesnitelor

Dodo, sa fii cuminte! lasa-le incolo de trebi...ca nu vine soacra in control (sper ca n-am zis vre-o prostie). stiu ca tre sa te ocupi de Bodo, dar incet si cu atentie....

Anca, bun venit! nota 20 ca ai facut mataniile alea...io nici sa mor nu le faceam!

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Va si fug ca ma asteapta gagica sa mergem la film .. da, da, am si eu o gagica. De fapt, am mai multe... da' nu va zic voua !

revin mai pe seara; de fapt mai la noapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Seara buna dragelor

Sorana, cit de adevarat e Tanase si in ziua de azi! Ca si Caragiale, de altfel.

Oana nu mai da iama in frigider ca te alerg si te leg cu perdeaua lui Soso de pat

Kari am citit toate site-urile cu horoscoape, zodiace si astre la Pesti, in special la copiii Pesti si mi-a placut ce am vazut. Sint cei mai sensibili copii din tot zodiacul, ce e rau e ca nu se exteriorizeaza.

Rhoneea

Delphi baga mareeeeeeee acu' cit ai voie, ca ai tinut post cind nu trebuia

Tantzo trecusi la fomei? Nu-ti mai plac barbatii?

Dodo si sa stai cumintica, promiti?

marami am crezut ca ne-ai uitat de tot

vio

mariussimiuc ce mai faci bun?

umflatel

Ups! Tre' sa fac cap. nou! Brainstorming again pentru titlu!

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Si uite asa sa stie tot forumul ca ...SONIA AUDE !!!!!!!!

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Oana,cum reactioneaza Sonia?
povestete-ne

Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput