Prietenie la plesneala*32*-O floare pe nume Emma
Raspunsuri - Pagina 18
MadameBovary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac Ciao dragelor ... si noi pe aici , suntem ... nicicum. Zicea cineva in situatia asta ca : 'nici sa mori nu e usor' , culmea ca acelasi loc de plecare a bolii , aceeasi evolutie a bolii , acelasi crunt final Kissu e ... e de nerecunoscut. Cand o mangai pe fata , mangai oasele , cand o sarut nu ii mai simt pometii , e incredibil de greu sa o vad asa. Tot timpul se plange ca o doare spatele ca o doare ceva , e cumplit de greu sa o ridicam putin ca o dor toate Azi nu a dormit aproape deloc toata ziua , sper sa doarma la noapte ... Interesant este ca mananca aproape continuu , dar boala asta ii va mananca toate resursele pana o va infometa Ooooof , imi este asa mila de ea , nu am nici o putere sa o ajut. Nu pot face nicicum sa ii fie mai bine ![]() bietul meu copilas chinuit ![]() ce mult te iubescMa gandesc totusi ca ma voi trezi curand si toata tragedia va ramane in urma ca un vis urat , iar Emma va fi ca inainte , acelasi copil care sare din carucior sa danseze chiar daca are piciorul in ghips , aceeasi care alearga si se bucura de lumina zilei . De multe ori nu imi vine sa cred ca traiesc asa ceva , ma simt captiva intr-un cosmar fara iesire. Sunt asa un om mic si neinsemnat ... in momentul asta nimic nu mai are valoare |
Of.. ce o fi in sufletul ei de mama!!
DOAMNE AJUTA!
misha71 spune:
Asta e organu' cu pricina. E al Ancai ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman EDIT:ORGANUL |
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
Delphinas spune:
beyy nu se poate asa ceva cu suferinta acestui copil...imi vine s
de durere pt ea si pt aida si pt mama
mai eu nu stiu daca
e cu folos ori ba....da prestam ca tare dor imi era...si mai ales ca e mai vanjos...va dati seama cum sa ratez eu ocaziili astea
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
kay spune:
pe mine ma distruge sa ma gandesc la aida si la emma... eu nu pot sa concep, am impresia ca e o gluma proasta... citesc cred ca de 10 ori pe zi despre ele, am si visat-o pe Emma acum 2 nopti, era asa de frumoasa si de fericita... offf, ca e atat de greu...
eu va pup, am zis ca adorm, si n-am adormit... ma duc sa dorm si sa incerc sa ma odihnesc, ca nu mai pot... maine vreau sa merg sa ne vedem si noi nepotelul
ca au trecut 2 saptamani si noi nu l-am vazut... da e S cu muci si mi-e frica sa o duc acolo, stiu cum eram eu de disperata, nu vreau sa risc nimci, el e micut...
am uitat sa va zic acum 10000 de capitole ca eu urasc cel mai tare cand intru in dus dimineata sau seara si nu nimeresc temperatura apei si e intotdeauna prea rece... si de fiecare data ma enerveaza cumplit si imi vine sa nu ma mai spal deloc. (noie stie)
Noapte buna, dragele mele mahalagioaice !
************************************************************************************
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
misha71 spune:
noapte buna scumpelor! 
un
si pentru noe sa nu ne uite 
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
Morgano spune:
Sanatate maxima bolnaviorilor. Sa se faca bine-bine. Multa putere mamici.
La noi epopeea continua: fetele au trecut cu bine de otita, Ana e de ieri la gradi, dar tati a facut complicatii de la viroza, penumonie interstitiala nasoala, sambata seara a trantit un 41, deja la impachetari sunt maestra. Creca mi-am gresit meseria. Bona e racita, vine cu masca, Iris tuseste spart acum, mama e cu antibiotic de 5 zile si degeaba....
Eu am facut sarmalute, chiftelute, am un meniu imens pe maine ca a venit varu-mio din canada de 5 ani prima oara, cu nepotelul de 3 ani pe care acum l-am vazut live prima oara. Pun poze maine cu masa si meniul, sa va bine-dispun :P
Ma impart in 100, bine ca mai pot eu sa fac fata la toate.... sper :)
Un gand bun catre fiecare,
Va citesc zilnic pe fuga, nu apuc efectiv sa raspund, ca buna-dispozitie nu am de unde aduce.
Cat despre fetele dragi din timis, asa de tare ma doare incat plang la fiecare postare a Aidei.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
MadameBovary spune:
Haoleeeu, Mishaaaa!! Da' tepos ti-ai mai ales organu'! Doamne fereste de asa ceva in dormitor
... atunci nici nu mai e cu nabadai!!
De la sindrofia in familie am ajuns in alta parte pana la urma...
si bine fu!!
sper sa nu fie cu ochii! ![]()
somn usor si de la mine ca-s obosita, extenuata, cum vreti voi!
mare de tot!
marami spune:
Sarmalute
Ripley
Moaaaama, cred ca o sa le adulmec de cum ajung in Turda, arunca cu ele la Grigorescu
Apropo, stii ceva de Paul Adrian? Sper sa fi ales bine
Va
inainte sa mi se casune pe voi, nu mai stau ca am niste nervi de cateva saptamani ca-mi vine sa sparg capul cuiva, nu conteaza a cui 
Emma este iubire, lupta continua
Si Mihaita are nevoie de noi
***SONIA - docs` did miracles ***
Si ingerii au nevoie de ajutor
Ei ne asteapta aici, sa nu-i ocolim!
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
marami spune:
Kay, good back in the club
Dodo, stii ce faceam eu cu o luna inainte sa nasc? raschetam peretii... de nervi binenteles
plangeam si dadadeam cu ciuda vopseua jos din bucatarie, ma certam cu baietii, eram la limita, cel mai mult imi doream sa mai stau acasa macar o zi inaine sa nasc![]()
Kokyleaso, ce masina vinzi?
Feterele mai sunt pe aici
pfuuuui, uite de ce nu fac nominalizari, niciodata nu pot duce treaba la bun sfarsit ![]()
Vio, Delfino, Mihaelele, Gabrielele, Andrelele si toata gasca stylish va doresc zile bune maine sunt calare pe Feleac si mi o groaza de numa`
Emma este iubire, lupta continua
Si Mihaita are nevoie de noi
***SONIA - docs` did miracles ***
Si ingerii au nevoie de ajutor
Ei ne asteapta aici, sa nu-i ocolim!
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
Delphinas spune:
buna dimineata!!!!
poftiti la
stilate mahalagioaice....sper ca am scris bine.
aseara discutam cu hazbandu daca nu a observat la sine o imbunatatire a organului...si a zis ca nu...
cum nu baaa....ca e asa de vanjos si de jucaus....beyyy varicocelu asta il face bleg pe organ....bine ca l-am operat.
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa