FIV la Cluj 11

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

bandeljulia

julia io banuiam din 3 martie cand ai spus ca ti-ai luat temperatura si era peste 37 (eram la capitolul 10). am tacut malc, ca sa nu-ti dau sperante, sa fii dezamagita in caz ca nu era sa fie(nefiind o metoda foarte precisa)!
julia esti eroina noastra! trebuie sa faci o poza la test si sa o pui la album!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Acum urmeaza sa intre medut sa ne spuna ca toate outele s-au fertilizat si e seara perfecta. Eu ma duc sa fac pregnilul, merg la o prietena .Julia vrem sa vedem si noi testul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medut spune:

Citat:
citat din mesajul lui denissa_k1

mara72,..eu cred ca incep luni stimularea cu Menopur..dar oare de ce mi s-o fi ales Menopur..si nu altceva..de pilda cum am vazut la unele dintre voi- Gonal- cineva spunea ca a si slabit de la Gonal...
medut ..felicitari ...si totul sa fie cum iti doresti...si ne dorim noi toate. Vreau sa te intreb daca asteptai la punctie, in salon, cum ai avut acces la internet, intreb si eu ca ala (mai putin destept) te-a lasat cu laptop inauntru, si daca da, cum l-ai conectat la net?? sau poate ai telefon mobil care face tot ce trebuie, el singur??
iar tipa care ai zis ca era pacienta lui Stamatian, si avea dupa punctie 4 folicul cu 1 ovocit- asta inseamna ca e de bine sau de nu prea bine?? Cum ar trebui sa fie foliculii ca sa fie bine??

Sotul meu era cu laptopul si conexiune de net pe cartela dupa el. Si cum am stat 2 ore, m-am pus pe net ca sa vad ce mai ziceti. Si te lasa in salon cu ce vrei ca nu m=a intrebat nimeni nimic. M-am dus la asistente, le-am zis de ce sunt acolo si m-au trimis la un salon. Nici macar nu au venit cu mine. Si sotul meu a stat cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bendeljulia spune:

Dragelor, vaca si baletul, adica eu si pusul pe net poza.Nici nu stiu daca s-ar vedea.Mai fac un test dimi, sa vedem daca se vede mai tare, dati-mi indicatii pretioase cum se pune pe net.

Mergi la inceput

Deci, dragele mele: pana in momentul de fata am 5 oute fecundate si unul a ramas un pic in urma

maine la ora 10 sun din nou sa imi spuna evolutia!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

JUlia felicitari pentru test, esti deschizatoarea noastra de drum acum in prag de primavara, trebuia sa "ne" sparga cineva gheata......multumim
Julia te rog sa scrii ce tratament de sustinere ai primit dupa inseminare, sau daca ai luat sau ai facut ceva mai special, ca si dupa celelalte inseminari.....
Medut super productia de oute, sa dea domnu sa se fertilizeze cat mai multe si sa transferi vreo 3 blastociti.
Mara acum e randul tau, asteptam vineri surpriza, dar dupa cum se preconizeaza productia va fi bogata, nu gluma....
Anamy si pe tine te asteptam cu ingrasatul ouatelor, si vesti bune cat mai repede.
va pe toate.

Mergi la inceput

julia ca sa stea "intrusul" linistit (si tu) maine te poti duce sa faci hcg. iar la dr parca dupa inca 2 saptamani ar trebui sa te duci. acum ar fi prea devreme si nu ar vedea nimic!

Mergi la inceput

medut sper sa ajunga toti embrionasii in stadiul de blastociti! si pe urma sa le placa la tine in burtica!

Mergi la inceput

Julia, felicitari
Fetelor, eu nu m-am ingrasat deloc, dar stiti de ce? De o luna mananc fara sare. Dar si in ziua in care am mancat cu sare, 2 zile nu am mai facut pipi aproape deloc si m-am umflat. Pe cantar imi arata cu 1,2 Kg mai mult. Oricum e groaznica mancarea fara sare, dar am mancat multa carne ( de obicei mananc f putina carne) si cu lamaie ca sa ii dea un gust.

Mergi la inceput

Moniland nu mi-ai raspuns! am citit pe alt topic ca ti-ai facut impachetari UCW, si starvac, parca. ultralipo sau cavitatie ai facut? ti s-au pastrat cm pierduti? ...ca in poze tare bine arati! ai o talie de invidiat, chiar daca e cu 2 ingerasi inauntru! ce parerea ai dupa ce le-ai facut pe "toate cele"???

Mergi la inceput