Mamici antistres si licurici de ian-feb 2009 (139)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ciufik

helau!

Cadia - 7-8 mil tortul??? Dar cu ce e?

cu "HAUR"

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Roxana, Eva e in poza nr 2, Patrick in poza nr. 1

200 Euro pt o ora? Sa va zic cat muncesc eu pentru 200 Euro? Ce preturi...

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

asaaa... deci solutia este: Eva in poza 1, Pat in poze 2 (cine zise de suzi a avut mare dreptate )
premiu multi pupici ci cand veniti la vara la mare cate o bere la fiecare. sau ce vreti voi
(sper ca v-am mai distrat nitel....)
Albinut, pai da, asa ziceam si eu
Leeloo, pe vremuri caritas-ul nu avea faima prea buna. nu mai stiu in ultimii 2 ani cum e.
micola cum stati cu alaptatul? te tii de decizia de ieri? ca eu tin pumnii
Andreea cum sunteti? Aalina, voi?
Ruxandra disparu in ceata....
se vede ca s-a facut frumos afara si umblati mai mult prin parcuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Roxana, clar Eva e 1 si Patrick 2 (sunt abia la pag 5 daca cumva a elucidat altcineva misterul - deci nu am copiat pe nimeni )

Jasmi - de Iulia scumpa (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna fetele,

Multumesc pentru urarile de bine, si voua la fel!
Imi pare rau de bebeii bolnaviori, sper sa se faca bine repede.

Vad ca nu a nascut Iulia inca! Hai ca imediat esti cu prunca in brate!

Flowerbee, ce de-a preturi pentru botez...ce ma bucur ca noi il facem foarte simplu, in familie, sau in Cluj in toamna sau aici mai repede un pic... zau asa, parca e nunta!!! Sau sunt eu prea desprinsa de realitatile romanesti, e drept ca nu am fost la botezuri, pe cand am plecat nu avea inca nici o prietena bebei, asa ca nu ma pricep.
Dar, poate o idee stupida, insa care e problema daca un prieten face poze si filmeaza? Nu de alta, dar pe banii de video si flori duci pe Alexiuta mica la Disneyland!

Dark, nu stiu ce sfaturi sa iti dau, cred insa ca la un moment dat, nu acum ca e prea mic, dar mai incolo, bebeii se invata si ei dupa obiceiurile parintilor... Francesca doarme de la 8 luni la 7 seara(pina la 6 dimineata, fara treziri), in fiecare seara, nepotelul meu din Ro doarme pe la 11-12 seara, ca si parintii lui stau pana tarziu.... Nathalie adoarme acum intre 9.30 si 10.30 seara, ultimele seri a dormit pina la 5 dimineata dar nu indraznesc sa sper ca e deja un program acesta... Bebe Lachlan doarme in camera lui sau cu voi? Daca ar fi intr-un loc unde nu se aude muzica, tv, voci, scartaituri, etc, si tot nu vrea sa doarma, atunci nu mai stiu nici eu... insa la Nathalie observ ca doarme cel mai bine in camera ei, fara camera de zi unde zbiara Francesca sau e muzica (in surdina) sau tv sau vorbim noi sau suntem la bucatarie ocupati cu oale si de altele. Si in timpul zilei o pun des sa doarma in camera ei, desi mai trage cite un pui de somn si in boxa.
Lisa si Roxana, saracele de voi, greu cu bebei asa de petrecareti!
Anca, Porumbita, ce mai faceam eu cu Francesca(si ea a fost racita bine de tot ca bebe de trei saptamini, aici evident cu nu a primit nimic si nici nu as fi vrut sa ii dea antibiotice) era ca unul dintre noi aducea bebele cand celalalt facea dus...deci nu ii faci dus de doua ori pe zi bebelusului, dar sa stea doar acolo, langa dus, in aburi.
Lisa, daca fetei ii e foame, poti sa ii dai inainte si dupa baie...sau in timpul baitei, daca faci baie cu ea in cada!
Roxana, eu as fi zis 1 Patrick si 2 Eva.
Acum mi-ati facut chef sa pun si eu poze cu gazele mele... sa vad daca reusesc.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

"Neata"

Bee, Cadia...si cine mai vrea sa stie, apropo de botez si preturi. Eu am gasit o agentie de aranjamente (pe care am vazut-o cum lucreaza la o nunta, inclusiv pozele care au fost superbe) care are preturi bune! Uite ca oferta mi-au dat, in urma discutiilor avute:

- huse albe + esarfe satin roz: 60 buc * 3.8 lei/buc = 228 lei
- fuste pt mese: 10 buc * 50 lei/buc = 500 lei
- decor masa prezidiu (falduri, fluturasi): 40 lei
- aranjamente florale mese incitati (trandafiri albi si mov, cu fluturas): 9 buc * 47 lei/buc = 423 lei
- aranjament floral prezidiu: 150 lei
- lumanare botez sfera (trandafiri albi si moc): 230 lei
- ciorchine baloane cu "Bebe": 50 lei
- balon Jumbo roz imprimat cu suzetele, carucioare, ursuleti: 145 lei
- ciorchini baloane cu stelute si inimioare: 7 buc * 30 lei/buc = 210 lei
- ciorchini baloane cu "It's a Girl": 2 buc * 30 lei = 60 lei
- stalpisori cu flori (cu tull roz si fluturasi la biserica si la salon): 75 lei/buc * 2 buc = 150 lei
- decor cristelnita cu flori, fluturi si tull roz: 250 lei
- pachet foto-video si 100 poze: 1600 lei
Total: 4036 lei. Avand in vedere ca valoarea comenzii (cel mai probabil) va depasi 1000 euro, beneficiati de un discount global de 5%.

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Roxana daca toate or fi bune sper la vara sa nu beau inca bere da primesc pupici de la Patrick.
Noi suntem bine, un pic chiauna eu. Avem 3 zile fara formula. Si cu laptele stam bine. Ieri insa de la 11 la 19 mai mult atarnat de san mi-a fost domnisorul. Cu mici intreruperi, de am zis ca demisionez. Dar s-a revansat azi noapte cand a dormit de la 20 la 6 cu o singura masa la ora 3, de m-am si speriat.
In rest ma impart intre cei doi. Dorian e la fel de incantat de frate'su, e grijuliu si ma ajuta tare mult, imi tine prosopul, imi da cremele, etc, dar se simte tare important ca se implica.

Pana acum am iesit o singura data afara si azi as iesi iar, macar un pic.

Iulia sa ai nastere usoara!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Rox, eu zic asa: 1 este EVA si 2 este Patrick. Eu m-am orientat si dupa cum arata sotul in poze...ca sunt ceva anii diferenta nu? Am ghicit?

Fetele, chiar, cand ne intalnim in parc...Bee, Cadia, Carmen, Alinuk...si cine mai vrea...hai poate dam o fuga sapt. viitoare?!

Sa va spun despre noi...mai exact despre D-ra SABINA care a inceput sa-si schimbe stilul de vreo 2 zile, adica NE MANANCA URECHILE!! Nu stiu ce-i cu ea dar nu se mai satura!! papa la greu si cate 150ml la o masa...eu care ma plangeam ca papa putin, uite ce s-a schimbat situatia. Ma scurge de tot laptele din sani, noroc ca mai am si la frigider rezerve ca altfel nu stiu de unde sa-i mai dau. fetelor, o fi varful de crestre?? Acum e perioada? Nu mai stiu cand e al doilea...ca primul a fost deja.

IULIA, BAFTA maine!!! Iti tinem pumnii!!

Ma bucur sa aud ca Grumetzel este mai bine...speram sa vina repede acasa.

Patricia, bine ai revenit. Asteptam vesti despre tine si sa ne spui cum a fost la spital si cum e bebe acum.

Nikoleta20, FELICITARI!! Sa-ti traiasca bebe si sa fie sanatos!!

AZI mergem si noi la control si la vaccin...BIRRR, sper sa nu planga prea tare

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Alina, Jasmi, asa e
Aalina, pentru doamnele alaptatoare (hahahahhaha) se ofera suce . sau ce le pofteste inimioara
Alina, o fi varful de crestere de 2 spre 3 luni. las ca e bine sa pape mult, creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

http://family.webshots.com/album/570376692wJzqmY

fug la bebe...

Mergi la inceput