Mamici antistres si licurici de ian-feb 2009 (139)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Iulia, iti tinem pumnii!

Leeloo, stiam ca au refacut o parte din maternitatea Caritas. Cu cine nasti pana la urma?

IrinaC, sanatate multa si il asteptam pe Ochila cu gangureli si zambete!

Lisa, noi avem un program asemanator: ziua dormim bine, ne trezim sa papam (destul de putin), la baita toate bune apoi nani. De la 9 pana la 2 dimineata, ne jucam, papam, tipam, gangurim etc. De la 2 la 5:30 dormim si apoi papam iar de la 8 o luam de la capat. Sunt chiauna de somn, dar m-am mai obisnuit. Macar nu ne mai tre zim la 3 sa papam.

Pupici.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Am vazut pozici de la botezul Dariei. Felicitari! Sa ii fie de bine! O mica printesica!

Ochila, te-am vazut si pe tine! Sa te facu bine repejor, sa iesim la plimbarica!

Bee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Bee, cu mare placere ma intalnesc cu voi.Eu stau in Drumul Taberei si voi parca stati prin zona Dorobanti, dar anuntati-ma ca poate gasesc o modalitate sa vin.
Si mie mi se pare f. scump pozat+filmat

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Cadia, nu stiu de unde mi-a ramas mie in cap ca suntem vecine! Neuron blond! Oricum, chiar nu conteaza unde stam, ne putem vedea oricum, mai ales ca vine si vremea frumoasa!

Fetelor, cam cat ar fi un pret corect pt foto-video? Parca sunt o gaina ratutita pt ca nu prea imi iese impartirea bugetului (de criza) pt botez.

Am vorbit cu Irina. Bebe e mai bine, deja papa mai bine si recupereaza greutatea pierduta zilele trecute. Hai Ochila!

Bee

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

fetelor,intrebare: cum procedati cu papa dupa baie?
noi avem o problema,ne place in apa,stam muuult,plangem cand iesim din apa. booon,no de acum incepe show-ul: incep sa o imbarc,dau body,cerma,scutec...bai de nu incepe sa planga de fooooame,ce suzi,ce shhhh la ureche,ce vorbi frumos...nu tine nik.trebuie repede repede sa ii bag sfarcul in gurita ca de nu plange de numa. voi cum procedati???
le dati si inainte si dupa baie???

Iulia,bafta inca odata.
fug la somn,

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

parca ai descris-o pe pitica mea si povestea noastra de seara cu seara;eu in general incerc sa-i dau si inainte de baie (cu vreo juma de ora) si dupa baie.

Mergi la inceput

Bee, cam atat o costa pe o prietena, botezul pe care-l face undeva in Cotroceni, pe 26 aprl.:
-foto 10 mil(poze+un album), video 7 mil, muzica (DJ) 12 mil, tort 7-8 mil,mancare+tarie(fara vin)50eur/pers
Sper sa-ti fi fost de ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Bafta multa Iulia si un bb sanatos si frumos. O sa fie bine si dupa cezariana Mai e un pic si-ti tii si tu fetita la piept Doamne ajuta!!!!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
http://community.webshots.com/user/adacoman

Mergi la inceput

Cadia, multumesc. Cam asa este si la noi, doar foto-video sare calul. O sa renunt la album care costa 260 eur si tot raman cu 500 eur. Mai negociez, daca nu, mai vedem. Criza asta...

Bee

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Cadia, multumesc. Cam asa este si la noi, doar foto-video sare calul. O sa renunt la album care costa 260 eur si tot raman cu 500 eur. Mai negociez, daca nu, mai vedem. Criza asta...

Bee

Bafta la negociere!
Eu inca nu m-am apucat de organizarea botezului, dar si cand m-oi apuca....sa vezi aunci stress.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

am vazut si eu poze frumoaseee de pe contul comun. licurici gigei unu si una
Albinut, mama de banii aia ar fi bine sa faca damn good job.... ca mi se pare exagerat. zau ca vin eu sa fac pozele, pun pariu ca am aparat cam ca al lor (daca nu mai performant)
azi sunt pusa pe sotii.. asa ca va pun o ghicitoare:
care e Eva si care e Patrick? 1 sau 2?

Mergi la inceput