Mamici antistres si licurici de ian-feb 2009 (139)
Raspunsuri - Pagina 13
ada_coman spune:
Bravo micola, macar te-ai lamurit si tu ce si cum tre sa faci mai departe. Sa creasca Alex mare sis a fie sanatos! 

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
http://community.webshots.com/user/adacoman
anca_ spune:
Noua chiar ni s-a recomandat suzeta de catre medicul pediatru, ne-au dat o suzeta chiar din spital, cand s-a nascut bebe...in brosuri chiar scrie ca Asociatia medicilor pediatri din America recomanda utilizarea suzetei..asta in special pt reduce riscul de SIDS(Sudden Infant Death Syndrom) si se pare ca ajuta la colici..dar se specifica sa se foloseasca doar cand e nevoie, nu toata ziua.
Iris, sa-ti traisca fetitele si sa va bucurati de ele! Sunt superbe amandoua!
darkbendis, super la voi, toate alea pt 5 lire! E f bine ca mentin mamicile informate!
miereamara spune:
Oare o fi iesit Iulia din operatie? Probabil ca isi tine copilasul in brate acum.
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
iuliacris spune:
Salutari dragutelor,
noi am iesit de vreo 3 ore din operatie. A fost foarte usor, mi-au facut spinal si in jumate de ora s-a nascut Carla Maria Demeter (ora 12.40). E o scumpica, are 3,700 kg, 50 cm, Apgar 9 (ca cica nu ia nimeni 10 aici), i se cam duce pielicica de pe corp, dar e ok. Acum i-au facut baita si astept sa mi-o aduca. Cateva poze pe mailul comun. O sa mai pun zilele urmatoare.
Va pup pe toate.
POZE
Iulia 40+
Carla Maria
DarkBendis spune:
URAAA!!!
IULIACRIS 
, multe felicitari, sa-ti creasca mare-mare Carla, sa fie sanatoasa si fericita, si numai bucurii si impliniri sa aveti impreuna 

Edit: m-am uitat la pozici... sunteti atat de frumosi toti trei, iar Carla e superba. Ma bucur ca totul a mers foarte bine, multe multumiri Ciprian pentru mesaj
(Ufff... mi-au dat lacrimile un pic, mi-am adus aminte ca acum 9 saptamani ne tineam si noi puiutul in brate pentru prima data
)

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
micola spune:
Acum alta dandana, alte intrebari
...Asta seara am stat 30 min la san, imi sarea laptele in 5 jeturi, parca nici sanii nu vor completare... si apoi i-am facut 60 ml comletare, dar nu a baut decat 20 ml...
La san, am observat de ieri ca dupa ce il usureaza, deci cam dupa 5-10 minute incepe sa se agite tot si sa lase sanul, apoi iar il apuca, apoi iar asa...o veni mai putin lapte? imi pare rau ca stiu ca tocmai cel care vine la urma e mai bun...Si in seara asta a facut asa, dar l-am tinut cam fortat 30 min, schimband sanii des. Vestea buna e ca nu a vrut formula mult...20 ml..atat..
Acum, cand stiu eu ca s-a saturat? ii bag biberonul in gurita si il plimba cu libuta, nu trage...inseamna ca e satul? sta ochila si se uita la mine...
Laptele preparat ramas pot sa-l beau eu? ajuta cu ceva la lactatie? ca sa nu-l arunc ca am dat 61 lei pe cutie si scrie ca se foloseste doar 4 saptamani de la deschidere...
Cine mai are probleme cu alpatatul, sa citeasca la Alaptatul Help-line ca a dat roxanica noastra niste sfaturi adevarate acolo...Eu seja le-am salvat in comp, sper sa le mai pot folosi..
roxana
de
Alex 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi!
!
!
micola spune:
Iulia, sa va traisca martisorul 

Bine ai venit pe lume, Carla, sa traiesti, sa fii sanatoasa, desteapta si cuminte!!

CE ODISEE FRUMOASA!!! AM INCEPUT CU UN COZONACEL SI INCHEIEM CU UN MARTISOR!
de
Alex 21.01.2009
!
!
micola spune:
mda...pana una-alta mai mancaram 20 ml de formula...ma miram degeaba...
de
Alex 21.01.2009
!
!
micola spune:
si pentru ca tot vorbesc singura pe aici la miezu' noptii
, ingorati intrebarea referitoare la cand stiu ca s-a saturat din biberon, k a mancat tot pana la urma..deci 30 min san + 60 ml fomula....
de
Alex 21.01.2009
!
!