Mamici antistres si licurici de ian-feb 2009 (139)
Raspunsuri - Pagina 10
CADIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miereamara Am prietene care au zburat USa-Romania (zbor de 17-18 ore)cu copilasi de doua luni. De fapt cand e mic e mult mai usor, pt ca doarme mai tot timpul, bea numai laptic, ocupa spatiu mai putin... Cand iti rezervi biletele neaparat sa spui ca ai bebe mic ca sa iti dea locurile alea speciale si basinet unde il poti culca (depinde si de durata zborului insa la transatlantice iti da un patut care se agata de o bara in fata scaunului - de obicei e primul rand de scaune unde te repartizeaza cu bebe si in fata ta numai este nimeni). www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank"> An amazing journey www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery |

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
yashy spune:
| citat din mesajul lui roxanaz azi sunt pusa pe sotii.. asa ca va pun o ghicitoare: care e Eva si care e Patrick? 1 sau 2? |
1 e Patrik si 2 e Eva?

Adina
& Luka
& Luis 
obraznicatura lu' mami
yashy spune:
Am ajuns si la partea cu raspunsul...
M-am ganditt si eu la suzi... dar am crezut ca e o intrebare capcana!![]()
![]()
Iulia, multa bafta maine!! 

Adina
& Luka
& Luis 
obraznicatura lu' mami
cami_antonia spune:
buna feteleeeeeeee
iulia multa bafta maine ... sa fiti bine si sa ne auzim sanatosi ...
irinac m-am gandit la tine continuu ... sper sa fiti cat mai repede bine si acasa ....

si eu sunt in categoria mame chiaune ... dark mie nu mi se pare ora 1 noaptea o problema avand in vedere ca fata mea pana acum la 1 noaptea se trezea si statea treaza pana la ora 5-6 dimineata ... abia aseara s-a micsorat perioada si am stat treze doar intre 1 si 4 .... in rest am dormit .... e tare greu da sper sa scapam si de colici si de acest stat noaptea tarziu ....
gigelica iti pot da eu niste preturi ca eu am nascut la giulesti .... dar activeaza-ti PM sau da-mi un mail ... nu pot scrie asa ... oricum e ok ...
pupi la toata lumea ....
mami de printesa ANTONIA IOANA 11.02.2009
Camelia
crisspy spune:
| citat din mesajul lui Ciufik crisspy ai PM. ![]() |
Ciufik

Crisspy mamica fericita de
Razvan Andreihttp://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#5305286512475982930
alinuk spune:
Roxana super faza cu 'ghiciti personajul'... ma uitam ca la pozele alea cu 'gasiti diferentele' 

copilashii sunt picaturele... ca de altfel majoritatea fratiorilorla varste asa de fragede. Se contureaza mai tarziu trasaturile distincte.
de fapt ia am mai obs diferente intre poze ..la tatik de fratiori: ramele ochelarilor...si poate un pic de bunastare la nr de kg (sa nu ma spui!)
help!
fetele! care a completat vreodata niste declaratii fiscale pt o firma???? am nevoie de o consiliere!pls pls
si sa nu aruncati cu rosii ca sunt off topic... ca nu-i asa, daca nu reusesc sa le compeltez ..intru in depresieeeeeee..si e de rau
pupik
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
ttenzika spune:
salut gagici![]()

pentru IRINAsi Ochila ei

LISA si Alecsandra se ineaca si tuseste cand papa
..intr-o zi chiar m-am speriat ca parca nu mai avea aer
CRISSPY eu una nu fac masaj inainte de baitza..doar dupa
si normal ca il dai dupa baitza cu ulei sau crema
,noi la inceput am folosit ulei de masline pana la o luna,apoi am trecut pe nivea
,am auzit ca produsele de la babylove sunt super
a-ti auzit ceva de firma asta???
Si Alecsandra plangea la baitza inainte..mai bine zis dupa ce sa mai vb de masaj dupa
,apoi intr-o zi tati cand am scos-o din apa de baie,tati a luat prosopul direct de pe calorifer si asa caldut cum era..am invelito direct,chiar acolo deasupra vanitei![]()
..la noi a mers
de atunci nu mai plange si putem face toaleta ca la carte![]()
Felicitari Nikoleta20..
bine ai venit bebe Mario-Andrei

BEBELUSI
bine a-ti venit acasa

LISA si ROXANA 
pentru voi, pentru noptile nedormite

IRIS 
frumusetzi de fetitze

Mamaaaaaa MIERE ce noape ai avut
..spune o ruga si pentru noi![]()
Si bineinteles pentru IULIA

Si acum cu nastere de bebe Iulia poate nemutam si noi

Poop dulce, am fugit sa papam

mamica de Alecsandra
poze:http://picasaweb.google.com/ttenzika/BebeAlecsandra02#
iuliacris spune:
Va pupic, sunt in spital, peste o ora ma opereaza, ma simt bine. Multumesc de incurajari.
POZE
Iulia 40+
Carla Maria
ttenzika spune:
hai IULIA

mamica de Alecsandra
poze:http://picasaweb.google.com/ttenzika/BebeAlecsandra02#