Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (84)
Raspunsuri - Pagina 4
anca_nicolae spune:
Gigelica20,
uite linkul, l-am testta si inca merge:
http://www.libertatea.ro/stire/ghidul-spagilor-in-spitalele-din-romania-214691.html
31+ si fratiorii mai mari Veronica 11 ani, Tudor 8 ani
gigelica20 spune:
Multumesc mult, Anca. Hai ca acum intru pe forumul de ianuarie-februarie si intreb.
Gigelica +35 Victor-Andrei
Raaluca spune:
Si eu sunt interesata de intrebarea pusa de Gigelica20
Presupun ca undeva de la 1000 RON mai sus ...
Depinde si de medicul cu care nasti.
La cezariana trebuie sa luam in calcul ca avem si mana a 2 a...
Nu stiu de ce dar am observat ca la cezariana
se da mai mult decat la naturala ...
Pentru un medic cred ca e mai dificila/solicitanta o nastere naturala
Asta in cazul in care o ia in serios si te monitorizeaza cap coada.
Daca nu sunt indiscreta, poti sa ne spui numele medicului?
Eu o sa nasc tot la giulesti. sper natural cu epidurala. Dr. Tapran Celus
36+
gigelica20 spune:
Anca!!!
Ce tare! Auzi, ghidul spagilor...nu pot sa cred. Of, in ce tara mizerabila ne-a fost dat sa ne nastem noi si sa ne chinuim sa traim.
Din pacate nu pot risca sa nu dau "darul", caci nu as vrea sa scrie Romania Libera si despre cazul meu, ca o a doua pacienta a doctoritei Bucur care moare in timpul cezarianei.
Stiu ca sunt morbida, dar mi-e sila de spitale si de atmosfera de acolo.
adirys21 spune:
Buna burtici!
Bebe Alexandra Bine ai venit pe lume, sa fii sanatoasa, norocoasa, mancacioasa si sa-i faci fericiti pe mami si tati.
Novus..refacere usoara, sa ai laptic sa pape printesa si asteptam poze cat mai repede.
38+ Andrada Teona
adirys21 spune:
Simina.. si eu tot la tine ma gandeam sa te anunt vestea cea mare..mai ales ca o sa ne incuscrim cu bichonii , si oricum o sa iau si alt nr de tel de la o burtica mai mica..o s vad eu pe care.
Fetele...intrebare....
Joi m-a chemat doctorita la maternitate sa ma consulte..mi se pare ciudat pt ca niciodata nu m-a chemat in spital cand era de garda..daca vroia sa ma consulte putea sa ma cheme miercuri la cabinet. Mi-a spus si ce trebuie sa contina bagajul pentru spital, multa apa, pampers,etc., dar nu a zis ca ma interneaza. Ma intreb daca se gandeste sa-mi induca nasterea, fiind de garda pana vineri dimineata...ce ziceti? Pe voi v-a chemat la maternitate vreodata?
38+ Andrada Teona
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adirys21 Simina.. si eu tot la tine ma gandeam sa te anunt vestea cea mare..mai ales ca o sa ne incuscrim cu bichonii , si oricum o sa iau si alt nr de tel de la o burtica mai mica..o s vad eu pe care. Fetele...intrebare.... Joi m-a chemat doctorita la maternitate sa ma consulte..mi se pare ciudat pt ca niciodata nu m-a chemat in spital cand era de garda..daca vroia sa ma consulte putea sa ma cheme miercuri la cabinet. Mi-a spus si ce trebuie sa contina bagajul pentru spital, multa apa, pampers,etc., dar nu a zis ca ma interneaza. Ma intreb daca se gandeste sa-mi induca nasterea, fiind de garda pana vineri dimineata...ce ziceti? Pe voi v-a chemat la maternitate vreodata? 38+ Andrada Teona |
Pe mine cand m-a chemat in spital , m-a dus in sala de nasteri ca sa-mi spuna cel neasteptat diagnostic...La tine cred ca-i de bine, eu zic sa faci ce zice si sa te preg de nastere
Poze
gigelica20 spune:
Da, pe mine. Mi-a zis ca din sapt 37 o sa vin la spital in fiecare saptamana pana cand voi naste. Nu ma mai cheama la cabinet decat in sapt 36 ca sa imi faca o echo sa vada cat de grasun e bebele si sa verifice fluxurile...
Dar nu m-a chemat si cu bagajul
chatonel spune:
citat din mesajul lui dannnah Buna viitoarelor mamici, e prima mea postare pe forum, desi il citesc cu mult interes inca de la inceputul sarcinii. Vroiam sa intreb daca vreuna dintre voi s-a confruntat cu o astfel de problema: ma doare ingrozitor incheietura mainii drepte!Ma deranjeaza cam de o luna, in special noaptea, insa ca astazi nu a fost niciodata. Nu am putut sa tin nici macar dusul in mana azi dimineata! Chiar ma gandeam ca daca asa de ingrozitor poate sa doara o articulatie, oare cum va fi la nastere?? In conditiile astea nici macar sa ma urc pe masa nu voi putea fi in stare! La ultimul control doctorul mi-a spus ca e normal...Totusi ceva trebuie sa existe ca sa amelioreze durerea, comprese, masaj, exercitii.Poate stiti voi. Din cate am citit e vorba de sindromul de tunel carpian. Va pup si multumesc anticipat de ajutor! |
bine ai venit, dannah!
Io am dureri de incheieturi si mi se disloca la mina dreapta, iar la piciorul drept dureri mari in anumite pozitii. Nu cred ca e canalul carpian, cred ca sintem noi mai sensibile in locurile alea si sarcina le-a mai dat umpic peste cap. In orice caz, io-mi dau cu gel antiinflamatoriu, da nu are mari succese
Speram sa treaca dupa sarcina, ca toate celelalte bobo :)
Fille du Sud 36 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
citat din mesajul lui alina.n Vin cu vesti bune primite de la Simina!!! S-a nascut azi bebe de Novus prin cezariana, are 3500g ,scor apgar 9/10, sunt bine. Bun venit bebe Alexandra, multa sanatate si refacere rapida Novus, te asteptam cu detalii si poze 33+ cu Maria-Natalia Vine barza! |
bine ai venit BB Alexandra! sa fii cuminte, papacioasa si neplingacioasa Si mami sa se refaca repede dupa operatie!
Fille du Sud 36 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose