Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (84)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

aris,sa te linistesc putin,acul acela maaare si gros nu va intra in coloana ta decat in momentul in care tu vei avea deja o anestezie locala facuta cu un ac normal...deci nu il vei simti cum intra...la fel,nici cateterul...daca nu ai o problema cu acele de seringa normale,e ok...sa dea DD sa iti aline durerile epidurala,cu toae ca merge si fara...

Nikoleta 20 mamica deMario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!

Site BB http://mario-andrei.go.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

doranna - nu e nevoie sa le coshi. stau f bine. de aia ti-am zis ca eu le-am impachetat separat, ca sa nu se agatze intre ele cand incerci sa scoti unul.

fetelor - am trusa de epidurala si naropin-ul(mi-am luat doua dozesa fie)....brrrrr....nici o gravida pe lumea asta nu ar trebui sa vada acul ala!!! niciodata!

37+
poze

AMR 20 de zile

si pt aris si pt nikoleta

m-am lamurit!!!

sa stiti ca si eu mi-am luat trusa de epidurala, dar nu mi-a zis nimic dr. de vreun anestezic. asa se procedeaza, tb sa-l cumparam noi? cand am discutat despre nastere si l-am intrebat daca tb sa cumpar eu ceva, mi-a scris pe o reteta doar trusa de anestezie.
eu o sa nasc la elias. daca stiti ceva despre politica spitalului...

Dorana 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

multumesc mababei pt ganduri!
cred ca am sa mai merg la un dr pt parere..este dr cu care a nascut mama 2 copilasi..pe fratele meu si pe mine..dar este cam in varsta..eu stiu ce o sa zica..
dr asta naste la municipal..la municipal naste cineva? ca din pacate de caritas vad ca nu se atinge nimeni..stiu ca sunt conditii mai bune..dar ca si buget..cat v-ati alocat pt spital?

inca nu-mi gasesc linistea..pretul e mare la acest dr, de el insa am auzit numai lucruri de bine dpdv profesional, si este si o persoana foarte placuta..mi-ar placea sa-mi fie medic incontinuare dupa nastere..

a nascut o vecina de-a mea la municipal acum 2 saptamani si a cheltuit acolo 4500 ron..doctor si tot..fara rezerva desi a stat intruna..a avut si ea o mik pila..ca sa zic asa..deci..pana la urma ca si pret este acelasi..dar oare conditiile caritas-municipal..care este diferenta..?

uff

o sa-mi fac si eu absorbante din vata si tifon..se folosesc si la cezariana nu?

Cristina cu bebe mic 37+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Luana, bravo, pui mic. Ma bucur ca ai scapat de incubator si ca ai facut-o fericita pe mamica ta curajoasa!

Gina 35+
cu mindrie, am intrat in sapt. 36

bebe Ian Alexandru

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

niko - nu imi e frica de acul ala minune, eu sunt cam ciudata de felul meu...sunt curioasa si stau si ma uit de cate ori am ocazia sa vad cea mai mica interventie...ma fashcineaza montarea unei branule, chiar daca e vorba de venele mele.ma alint si eu ca deh... dar adevarul e ca mai bine nu il vezi inainte, mai ales daca nu ai stomacul tare. hihihi o sa il arat si sotzului sa il shochez

doranna - si eu tot la elias nasc. eu ca de obicei am ieshit din cabinet la ultimul consult si am uitat sa intreb doctorul despre epidurala, noroc ca m-am dat seama ca am uitat si imi zisese o alta fata pe hol inainte ca si-a luat deja trusa, m-am oprit si am cerut lamuriri, ea mi-a spus ca a cumparat si anestezicul si ca nu se gaseste decat la farmaciile 2na sau la spitalul municipal. poate ca mai bine iti iei, sau intreaba medicul, oricum nu costa o avere(25 de lei)

37+
poze

AMR 20 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Leeloo daca faci cezariana nu merita sa-ti faci tampoane cu vata. Iti pui direct absorbant. Tamponul cu vata se foloseste la nastere naturala ca sa se vindece mai repede, caci prin absorbant nu trece aerul. Eu asa stiam.

Olga 32+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Va doresc o zi frumoasa, fetelor!
Au nascut mamicile de azi??? Special pentru ele:

Eu incerc sa stau linistita, fara succes. Ma dor tare oasele bazinului, am mici contractii si...fac shushu

Gigelica +35 Victor-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maria_K

buna mamici!

am ajuns si noi acasa de o zi si incercam sa ne obisnuim una cu alta. Casia e destul de cuminte, doar eu sunt de vina ca ma stresez de numa cand plange. stresul vine din spital, care pt mine a fost o experienta destul de urata. cand prind putin mai mult timp, o sa va povestesc.
nu prea pot sa stau pe net si din cauza de taietura de jos, dar in cateva zile, trece
am pus cateva poze cu ghiocica mea AICI

va pupam pe toate si va multumim ca va ganditi la noi

Maria 39+ Maria-Casia

vine bb!

Pozele noastre

Maria bine ati revenit,Casia este o papusica tare frumoasa

33+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Lui Pisigri i s-au oprit contractiile. Asteapta sa i se termine perfuzia; spera si la noi contractii pt. ca e nerabdatoare sa-si vada

Gina 35+
cu mindrie, am intrat in sapt. 36

bebe Ian Alexandru

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

eu stiam ca ai nevoie de tampoanele minune si daca faci cezariana, ca sa nu iti pui asistentele in cap. si doar stiti f bine ca nu e cazul sa te certi cu ele daca vrei sa ai viata buna alea cateva zile

37+
poze

AMR 20 de zile

Mergi la inceput