Nazbatiile Mariei
Raspunsuri - Pagina 6
anangel_lexi spune:
Ieri dimineata Maria ma indemna sa ma apuc de curatenie:
- Hai mami, da cu aspiratorul ca jucariile nu fac curat!
Eu, ca sa-i cant in struna, zic:
- Asa e mami, ce jucarii puturoase.
Ea:
- Da, mami, ai dreptate, sunt foarte puturoase jucariile.![]()

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
anangel_lexi spune:
Dialog intre Maria si mamaie:
Mamaie: - Tu esti o fetita... (mai vroia sa spuna ceva dar o intrerupe Maria)
- Nu, nu sunt fetita.
- Dar ce esti, baietel?
- Nu, nici baietel.
- Atunci ce esti?
- Eu sunt Maria.![]()

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
anangel_lexi spune:
Aseara, la desene, era un episod din Tom si Jerry. La un moment dat apar mai multe pisici, de toate marimile si culorile, care faceau gimnastica. Maria:
- Ia uite, mami, sunt muuulti Tomi aici!![]()

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
anangel_lexi spune:
Weekendul trecut, socru-meu si sotul munceau de zor in gradina. La un moment dat fii-mea, din sufragerie, ii vede pe geam. Ii striga, le face cu mana, dar ei nu o aud si nu o observa. Atunci vine dezamagita la mine si-mi spune: "astia doi nu vor sa vorbeasca cu mine!"
Ieri, la conferinta de presa a lui Basescu de pe TVR1 (eu asteptam serialul coreean, dar degeaba): se uita fii-mea ce se uita la TV si cand vorbea Basescu mai cu foc, plictisita, zice "offf, deloc nu mai tace televizorul asta, deloc nu mai vrea sa taca!"![]()

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
anangel_lexi spune:
Ana, multumim mult!

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
anangel_lexi spune:
Ne pregatim sa plecam cu totii la cumparaturi. Cu cateva ore inainte Maria gabjise tigarile lui tataie si le desfacuse, le strivise, le stricase... Tataie, pregatindu-se de plecat, ii spune Mariei:
- Merg sa ma imbrac si plec la Bucuresti.
Maria: - De ce?
- Pai daca mi-ai stricat tigarile. Gata, m-am suparat, plec la Bucuresti.
-Nuuu, nu pleca la Bucuresti ca-ti cumpar eu alte tigari.![]()

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
Crisnemes spune:
Mariei cea frumoasa si perloasa.
Lexi, ce bine ca ai notat perlutele Mariei , eu nu am notat si-mi pare rau.
anangel_lexi spune:
Nu am mai scris demult, nu pentru ca Maria ar fi luat o pauza la scos perlute, ci pentru ca in ultimul timp uit de la mana pana la gura. Zilele trecute a scos insa una pe care nu am uitat-o:
Taica-sau ii explica ceva si dupa ce a terminat cu explicatia, Maria ii raspunde "Bine, mai batranule, am inteles!"
(off topic: "batranul" nu a implinit inca 30 de ani)
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
anangel_lexi spune:
De aseara:
eram la cumparaturi si trecem pe langa niste rafturi cu diverse chestii casnice albe cu pete negre (model tip dalmatieni: farfurii, pahare, diferite ustensile pt servit cafeaua, servetele textile, etc). Fii-mea le observa si zice: uff, ulate mai sunt vacile astea!"
Nu stiu de unde i-a venit ideea cu vacile, mai curand m-as fi asteptat sa zica ceva de dalmatieni, dar avea dreptate: si vacile pot fi albe cu pete negre. Ce imaginatie pot sa aiba copiii astia!
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute