sarcina si bolile autoimune
Raspunsuri - Pagina 3
danny1 spune:
fetelor....dragelor.o sa intreb de seleniu.nu stiu ce sa fac.adevarul e ca cu d-na carmen georgescu, o fi buna, dar nu poti sa-i dau sugestii.nu permite.e genul mai rece, la subiect.s-a sifonat cand i-am spus ca tutunaru considera tiroidita hashimoto responsabila de avorturi.dar am sa vb cu gine.ea e draguta.desi imi vine cateodata sa o invinuiesc ca nu a luat masuri , asta e.o sa mai merg si la mironiuc,poate fetele din cluj au auzit de ea, se zice ca e f buna.da, testele imunologice, sunt o idee buna, dar vai cat costa.si de un an, practic,numai medici si analize.dar pt un bebe, ce nu facem noi.ca si cand o veni, doua la
fund, ca tare s-a lasat asteptat. aaaaaa, madutz, s anu uit, inc ao rugaminte :prietena ta gravi cu hashi, face vreun tratament?
mami de 
iepumic spune:
danny, nu multi doctori sunt deschisi catre nou. Cred ca tine de firea umana, in general. Da, sunt imens de scumpe analizele imunologice. Eu mai stau putin in expectativa si o sa incep sa le fac...pe bucati probabil, ca nu voi putea altfel. Dar cred ca mai bine ma duc la un medic imunolog intai, ca sa nu fac si analize care poate nu sunt relevante. Si poate asa ies si mai ieftin
ca deh, e criza.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
maddutz spune:
prietena mea gravi da, face tratament. tot cu euthirox. nu stiu ce gramaj, insa. am uitat sa o sun azi, ca a fost la eco. o sun maine sa-mi spuna ce are(fetita sau baietel) ![]()
madaluta spune:
nu stiu daca va ajuta sau nu cu ceva raspunsul meu, dar as vrea totusi sa va incurajez: eu n-am hashimoto, ci am avut Basedow...am pierdut intr-adevar doua sarcini inainte de a ma tine si trata corespunzator, dupa care...privit-mi semnatura...!
Sper sa reusiti si voi... Am refuzat operatia si am mers pe Thyrozol multi ani..dozari hrmonale periodice..si multa multa credinta in DD...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
danny1 spune:
madaluta, orice parere e binevenita.am deschis acest subiect ca sa ne ajutam si ca sa nu mai treaca nimeni prin experienta mea.felicitari pt comorile tale.
ce ti-e si cu medicina asta...... si eu am luat novothyral inaintea sarcinii si in timpul, dar se pare ca nu a fost de-ajuns.mi l-a dat nu stiu de ce, ca stau bine cu hormonii, poate ca sa ajute putin tiroida.ceva o fi facut ca am ramas la o luna dupa ce am inceput tratamentul.
mami de 
iepumic spune:
danny, poate nu era doza potrivita de Novothiral. Sincer, nu stiu exact care este diferenta intre Novothiral si Euthirox, am impresia ca sunt cam unul si acelasi lucru...Acum iei ceva?
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
danny1 spune:
iepumic(ce nume frumos,
hihihi), acum nu iau nimic.nu mi-a zis nici la ultimul control endo.sapt viit discut cu gine.sa vedem ce zice.luam un sfert de novothyral pe zi.oricum, asa ca o parere, va voi tine la curent cu raspunsul ginecologului.sa adunam mai multe pareri.dar insumand tot ce ati scris, voi fetele,aici, se pare ca nu e endocrinoloaga pusa la punct cu ultimele informatii.ca alta idee nu am.
mami de 
iepumic spune:
danny, daca vrei iti dau datele doctoritei mele. Cred ca o poti contacta pe mail. Stiu ca odata eram la cabinet si vorbea cu asistenta despre o pacienta din provincie si se uita pe analizele ei. Cine stie.
Off -topic: pe mine ma striga familia "Dani"
fiindca ma cheama si Daniela.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
danny1 spune:
iepumic, da-mi, te rog, datele.s-ar putea s-o contactez.multumesc.sper sa nu ma dezamageasca gine.ca-mi pun mari sperante in ea.
danny
e dupa sotul meu-Daniel, ca eu am avut alt cont dar nu mai mergea..
.deci, suntem pe aproape.hihihi.
iepumic spune:
Danny, vezi pe PM.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007