LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(195)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Am vizionat acum si pozele Sofiucai...f frumoasa si finuta, ca de obicei Imi plac mult pozele cand se uita la turta "imensa" si cele cu "mutrite"

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Miri se pare ca Bruno a avut parte de o petrecere pe cinste Ce multi copilasi si ce distractie pe ei. Suuuper! Imi plac mult pozele in care Bruno se chinuie sa stinga lumanarea L-am vazut si pe Sacha care a inceput sa "umble in patru labe" Felicitari si sunt sigura ca in cel mai scurt timp o sa se ridice in picioare si o sa mearga mai repede decat Bruno
Apropo, vazandu-l pe Sacha pe calutul de la "little tikes" mi-am amintit ca tot vreau sa va povestesc ceva si uit...de cateva zile Daria a inceput sa faca echilibristica...se urca in picioare pe el, isi da drumul la maini si isi tine echilibrul balanganindu-se pe el...si in timpul asta rade in hohote Sper sa reusesc sa o filmez o data sa o vedeti...

Edit: Felicitari pt kg date jos!!!

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Alina, buni a noastra are 50 de ani, aproape nici un rid pe fatza si o lupta castigata cu cancerul la activ. Asa ca fetelor va invit sa o invidiem pana ne crapa urechile, in sensul bun al cuvantului.

GUGU de LUCA 19.12.2007 si 4+

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze

LUCA 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui kalosalina

Neatza zuzici!
Gugu ce baietzandru mare si frumos am vazut Si tu ce bine arati mamii . Imi place mult poza in care doarme cu dintisorii pe afara
Elle te rog sa nu te superi...am ratat mesajele tale in care spuneai de problema Evitei de la piciorus. Poti sa-mi spui ce te-a determinat sa mergi la ortoped? Ce ti s-a parut in neregula? Te intreb din cauza ca mi se pare ca Dariuta merge cam cracanat si as vrea sa aflu dc este motiv de ingrijorare, sau e normal pt varsta ei...

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

alinus, eu am observat ca eva calca cu laba piciorului in interior .. nu pune piciorul drept jos, pe podea, ci calca in interior .. de cand am nascut-o din maternitate mi-au spus sa merg la un ortoped cu ea caci prezinta semne de tal valg (dupa cum a stat un burtica) .. eu nu am mers si abia acum mi-am dat seama ca e ceva wrong .. sper sa rezolvam cu kinetoterapia si sa nu fie nevoie de atele sau Doamne fereste o interventie chirurgicala ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 8+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Zuzici, Luca al meu se crede catzel. De dimineatza ma capseaza intruna in special de "shale" cum se spune in popor si doareeeeeeeeee. Probabil nici lui nu-i place ca mami a ramas cu aripioare de la sarcina.

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

poze

LUCA 1 anisor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

alinus, eu am observat ca eva calca cu laba piciorului in interior .. nu pune piciorul drept jos, pe podea, ci calca in interior .. de cand am nascut-o din maternitate mi-au spus sa merg la un ortoped cu ea caci prezinta semne de tal valg (dupa cum a stat un burtica) .. eu nu am mers si abia acum mi-am dat seama ca e ceva wrong .. sper sa rezolvam cu kinetoterapia si sa nu fie nevoie de atele sau Doamne fereste o interventie chirurgicala ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Ahaa, am inteles...Doamne ajuta sa isi revina cu kinetoterapia!

Daria calca bine pe talpi, dar merge tare cracanata...mai sunt clopotei care merg asa, sau nu-i normal si tb sa merg la un ortoped?

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ellenuta, uite cum a fost la mine cu CIC-ul, dar in conditiile in care eu nu m-am intors la servici, de cand l-am nascut pe Marc.
A mers CIC-ul cu Marc pana a implinit el 2 ani. Cu 1 zi inainte de a implini 2 ani (nu mai devreme...asa zic ei ca e legea), am depus dosar de continuare a CIC-ului pt Andrei. Astfel, am primit cei 8 mil ai lui Marc pana la 2 ani ai lui si in continuare, cei 8 milioane ai lui Andrei. In perioada 16 ian 2008 (nasterea lui Andrei) - 9 iunie 2008 (2 ani ai lui Marc) nu am primit decat 8 mil + alocatia lui Andrei 2 mil = 10 mil. Deci, in aceasta perioada nu am primit indemnizatie pt ambii copii.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui kalosalina

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Eva creste mare
Eva

papa bun

Ahaa, am inteles...Doamne ajuta sa isi revina cu kinetoterapia!

Daria calca bine pe talpi, dar merge tare cracanata...mai sunt clopotei care merg asa, sau nu-i normal si tb sa merg la un ortoped?

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

toti bebelusii merg cracanati .. asta este modul lor de a-si tine echilibrul si in plus este si pampersul dintre picioruse .. nu-ti face griji, e normal sa mearga cracanata.

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Kalosalina, e normal sa mearga cracanati, au nevoie de "baza mare" pt. echilibru

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:
citat din mesajul lui gugushtiuc

ZUZICI, neatza inca o data, celalalt mesaj a fost ultimul in cap precedent si sigur nu-l vede nimeni.
Pt cine e curios cum mai arata Luca la 1 an, am reusit sa reactualizez in sfarsit pozele, ca ramasesem in urma rau de tot.

poze

LUCA 1 anisor

Wow ce frumosi sunteti!!! Mamico esti superba...putine sunt persoanele care arata bine si blonzi si bruneti (te-am vazut la nunta). Amantrei sunteti o familie frumoasa!

Mergi la inceput