Nu stiu daca am procedat corect

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina240 spune:

Fetelor multumesc tuturor pentru sfaturi.
Sa stiti ca am purtat o discutie cu sotul meu legata de fumatul in casa si desi cred ca a fost a mia discutie pe tema asta, de aceasta data se pare ca a dat roade, sper pentru cat mai mult timp daca nu definitiv.
Poate am fost eu mai ferma si am reusit sa-l determin sa nu mai fumeze in casa.
Cat despre a renunta la fumat total este de acord si cu asta dar spune tot timpul ca nu poate. Probabil inca nu a gasit ceva sa-l motiveze suficient de mult desi mai mult decat sanatatea nu stiu ce ar putea fi.
Poate este prea egoist si nu depune suficient efort pentru a renunta la fumat.
Asa cum unele dintre voi au spus cred si eu ca este foarte greu pentru unele persoane sa renunte la fumat mai ales daca au fumat multe tigari si de mult timp. Unele femei reusesc sa renunte la fumat abia atunci cand sant insarcinate, unele din constiinta altele ca au senzatia de rau sau voma. Ar fi foarte bine daca si sotul meu ar putea fi "insarcinat" si atunci poate ar renunta la fumat sau poate nici atunci asa cum nici unele femei nu renunta nici macar cand sant insarcinate.
Eu lupt in continuare poate pana la urma o sa reusesc sa-l fac sa renunte la fumat definitiv desi sincer nu cred ca o sa renunte vreodata. Cred ca s-a nascut cu tigara langa el si asta la propriu fiindca soacra fumeaza si ea foarte mult si uneori isi aprinde doua trei tigari in acelasi timp fiindca uita ca si-a mai aprins una si atunci in fiecare colt are cate o scrumiera cu cate o tigara.

Mergi la inceput