Inimioare de iulie - august 2005! (23)
Raspunsuri - Pagina 8
Albinutzza spune:
Fetele, sa va dau o veste buna: STACHI, mami de Matei, este
in 18sapt si e si fetita, am vb cu ea azi, si e bine!
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Irda spune:
Starchi....f.elicitari mamicoooo!!! Sa ai o bebelina sanatoas, norocoasa, cuminte si isteatza!
Matei scantei ce mai face?
Feteleeee....a venit varaaa!!!!
Ca la 22 de grade numa primavara nu e!
Super de super ....azi am lalait-o vreo 4 ore pe-afara...pe la soare ca mustele alea care ies din iarna rece si gri si-si incalzesc labutzele la soare:D!
Copaci in floare, pasarele care-si fac cuib (am niste gugustuci la geamul de la bucatarie intr-un brad....ea sta pe oo si el ii aduce de mancare..in cioc:D, sunt asa de emotionanti!!!)
Fetele sunt mai bine....incep si eu sa-mi revin usor-usor!
Super dulce Robert cu poznele lui!
LAura..mi-emi zici de printese si de roooz! Offf...eu care nu sunt fun roz si le-am imbracat pe fete in toate culorile in ultimii ani ma zapaceste Dari cu un roz, frate!Daca o haina nu e roz e urata....asa ca nu o poarta.....:(
Pupicei inimioarelor!
Tethys spune:
Woow... Starchi
!!! Felicitari pt. bebelina
! Faceti pereche, ai
?!?
la toti... mai ales lui Matei
... zi-ne cate ceva despre el! Please...
Irda, ma bucur ca sunteti mai bine
... iar, tie:
, ca esti si tu mai bine
! E primavara afara, adevaraaat
! Cre'ca amu incep s-o simt si io
...
Albinutzza, nu ne povestesti nimic
? Doar ne faci anunturi
?!?
Mno...
inimioarele... si plec la
... noapte buna
!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi se spune "argint viu"... ![]()
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
nicoll_mada spune:
Neta ainimioare!Ete e randul meu sa va fac cinste cu o
Si va rog sa nu fiti supy pe mine ca am disparut in ceata,dar am fost tot plecata cu serviciul si vineri mama a fost la urgenta cu o gripa rebela,combinata cu tensiune oscilanta si infectie urinara.Am ramas cu fetele si o gramada de animalute prin curte,de nu mai stiam cum sa le impac pe toate.Iar acum am reusit sa racesc si eu destul de zdravan
Noroc ca fetele sunt bine,pe Codi am dus-o azi la gradi,iar eu trebuie sa recuperez cam tot ce am lasat in urma saptamana trecuta la munca.
Starchi 

felicitari,sa fi sanatoasa si tu si micuta,sa creasca mare si sa va implineasca!!!
Albinutzza multumim de veste!
Despre Luca si Maria nu ne spui nimic?
Irda asa e,afara e cald si frumos,
fetele!
Laura ma bucur ca sunteti bine!Felicitari pt sporul la gradi,sa fie cat mai mult!
Cryana am motivat absenta si am citit ce face nazdravanul tau.
pt amandoi!
Fug la treaba,sper sa ne vedem mai tarziu.
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Tethys spune:
'Neata, 'neata!
la
-luta! Multam Nicoll
. Sanatate multa, atat tie cat si mamei tale
! Spor la treaba.
la toate trei gagicile.
Hmmmhhh... l-am masurat ieri pe Robert... si are doar 0,95 de cm piticul lu' mama
... cantar n-am, dar nu cred ca are peste 13-14 kg maxim... Eeeee, nici io nu-s mare tare
... Aaaaa... si pe afara, cu ceilalti parinti, patim si noi la fel ca Laura cu Bianca
... Adicatelea, toti se mira cum la "varsta" lui vorbeste atat de bine
... dar, se lamuresc repede cand le zicem ca are trei ani jumatate
, si nu doi
...
la toate si fug si io la treaba... O saptamana buna si frumoasa la toate!
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
starchi spune:
Buna fetelor!
Multumesc de felicitari, multumesc Albinutza
Sunt foarte fericita de acest bb, de 2 ani il asteptam.
De data asta speram sa fie bine pana la capat. Are o poveste f emotionanta, ca tot ma intrebati ce face matei.
In perioada Craciunului mi-a spus ca vrea o surioara si i-am raspuns ca noi ne-am tot rugat la DD sa ne trimita una si nu ne-a ascultat pana acum. Daca vrea o surioara, sa se roage si el poate pe el il asculta. Si, dragul de el, si-a impreunat manutele in fata mea si a soptit o rugaciune catre DD.
Iar dupa Revelion am aflat ca am ramas insarcinata.
Acum urmeaza partea amuzanta, sotul meu si-a dorit o armata de baieti, provine din familie cu 3 baieti si nu si-a imaginat vreodata ca poate fi si tata de fata. A tot sperat ca si bb2 va fi tot baiat dar eu am stiu ca nu poate fi decat fata. Doar aveam credinta si motivul de mai sus.
Acum toti 3 facem lobby unu pe langa altul pt nume:
matei - vrea ioana
tati - vrea maria (pb e ca toate fetele din familia noastra se numesc marii
, inclusiv nepotica mea de 2 luni. Si-o sa creada fii-mea ca s-a nascut intr-o fam pb la mansarda
)
mami - e atat de fericita ca nu se poate gandi la asta acum. Se gandeste doar la o blondutza (ca bruneta nu prea are cum sa iasa) carliontata si alba ca zapada ...asa cum e matei. Care va fi o fitzosenie de fata la cum a mers sarcina pana acum. O sa-i placa culoarea rosie, ca nu stiu de ce - daca n-am ceva rosu pe mine nu pot sa ies din casa, o sa aiba o pb cu hainele - la cat de greu ma dau imbracata in fiecare zi de parca m-as duce pe podium si va fi parfumata ca o drogherie
.
Cam atat despre noi.
Va las ca am f mult de munca si capul vesnic in nori.
A, v-am vazut puii, sunt minunati. Nici nu-mi vine sa cred ca au crescut asa mari.
Va imbratisez cu muult drag pe toate!
nicoll_mada spune:
Neata fetele!Va pofetesc repede la o cofee ca sunt franta...zugravim si sunt moarta de oboseala,fetele dorm cu mine in pat si se urca una peste alta,se trezesc maraind...
Dar imp e ca suntem bine,de luni si Codri e in vacanta si precad ca va avea mama o sapt viit foarte agitata.
Starchi va pupam si va dorim sa fie sanatoasa printesa,chiar daca fitzoasa.
Dar cam asa sunt copii in ziua de azi sau cel putin fetele.Cat despre pov lui BB2 ma bucur din inima ca DD l-a ascultat pe Matei,de copii sunt mai cu trecere acolo sus.
Fetele,fug la treaba,va 
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Tethys spune:
un pic pe aici... ziua buna la toate inimioarele
!
Nicoll, multam de
! E de folos
. Spor la treaba!
la toate gagicutele, inclusiv aia mare
.
Starchi, felicitari inca o data pt. bebelina
si... vorba lui Nicoll: ce bine ca, Cel de Sus asculta de copilasi (Matei adica)
. Si ce daca va fi fitzoasa
!!! Vreau si eu o fitzoasa
... numa' sa vina
... mama lui de 'material lipsa'
...
...
Amu... dau
la toate &
...
Laura25 spune:
Buna, dragelor!
starchi uauuu!
Super superb (ca sa citez din shtrumphi) ce vi se intampla! Cred ca te-ai topit de dragul lui Matei cand l-ai vazut ca se roaga la DD sa-i dea surioara. Apoi cum sa nu asculte Dumnezeu de asa un ingeras? Sa va dea DD sanatate la amandoua, sa duci sarcina bine pana la sfarst si sa nasti o fetita perfecta, asa cum iti doresti. Pozici cu Matei nu ne arati?
Nicoll spor la trebi! Mai poti? 
Cryna
Doamne, ba baiat superb ai tu acolo!! M-a terminat ce ochi are!
Nu stiam ca se pot pune poze in mesaj direct. Cum ai facut?? Lasa ca ce e al tau, e pus deoparte. Cand o fi sa vina surioara, se gaseste material
. Daca nu, o sa=ti aduca Robetel o nora acasa de care o sa fii mandra si o sa o iubesti ca pe fata ta. Ia sa intri pe forum si peste vreo 20 de ani sa ne povestesti cum e cu iubitele lui Robert!
Albinutza draga, ce face stupul? Iti vanez pozele de la status la mess sa-ti vad dragalasii, dar nu le schimbi atat de des pe cat mi-as dori. Ia mai baga aici noutati!!
Ai mei copii sunt de sambata la mama mea, in vacantza ( cu o saptamana mai devreme, ca asa a fost sa fie). Ca se simt bine, ar fi prea putin spus. Stau efectiv toata ziua afara, au treaba si treburi de cad lati seara la somn. Pt ca asta era singurul lucru care le lipsea, marti le-a adus tata acasa si un catel (mic, de 2-3 luni), alb tot, pe care il fugaresc pana ii iese limba pe afara
. Off, asa l-as da incolo de servici si as fugi si eu la ei macar cateva zile.
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=14" target="_blank">Clipe de viatza - gemei pupaciosi
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me