Inimioare de iulie - august 2005! (23)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Ema, ma bucur ca ati avut parte de un weekend frumos si ca ai reusit sa-ti reintri in ritm, macar la servici . Pacat ca, aveti parte de raceala ... dam dulce si o calda ca sa scapati cat mai repede! Sanatate multa lui Oani! Si voua la fel!

la toate inimioarele.

#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
Mi se spune "argint viu"...
Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Hellooooooo, inimioarelor!!! Pe unde umblati????? Haideti la o -luta!!! Si scrieti si voi cate ceva... ca sa putem deschide CAPITOLUL ANIVERSAR!!! E ultimul capitol la aceasta sectiune! Sau nu vreti sa sarbatorim impreuna cei 4 anisori?!?
Ati terminat serbarile? Fu frumos? Ati intrat in vacanta? Cum e vremea pe la voi? etc., etc., etc. ...
Noi, avuram serbarea pe 1 iunie si fu frumos... suntem, de azi, deja in vacanta... si e o calduraaaaa la noi, la Iasi ... pfui, e deja zapuseala... si suntem abia in iunie... oare ce va fi in iulie, august? Hmmmhhh...
Hai sa va las cafeluta... v-am -at pe toate si va astept sa scrieti! Plus ca, va astept si la CAPITOLUL ANIVERSAR !!! Hai mai, ca e ultimul impreuna ...

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mersic, Crina.
sa ne traiasca copiii, ca unii deja au facut 4 ani. noi ne pregatimintens de party, o sa fie pe 27 iun, k ia vacnta la gradi pe 24 si poate nu mai vin copiii la noi la party, mai pleca in condedii,etc. asa ca mesterim la invitatii pt la gradi-doar ce am primit numele copiilor de la gradi( 13 buc), mai avem cativa de chemat. ni le facem noi taiem cu foarfeca in zig-zag, lipim , gluuim cu sclipici, desenam, coloram, scriem, iscalim. tot noi ne facem si masti de party si litere cu happy bday Oani apoi avem de mesterit la barcuta de origami& colorat cu acuarele. pt loote bags- cand pleaca de la party toti copii primesc o punguta mica cu jeleuri, dulciuri mici+ o jucarie mica gen kinder= noi facem jucaria barcuta origami. mesterim si la Thank you Note pt cupii care au fost la party.
sa va plictisesc in continuare, am slabit 11kg
avem 2 , ghici cine???
propun inchiderea subiectului dk nu mai scrie nimeni si dispersarea strategic facuta, chiar aritmetica a mamicilor cu puii din dotare
mor de somn, noapte buna

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

'Neata inimioare! O -luta, ceva? Un , un rece-rece, sau o si mai rece... nu serviti?!? Ca-i atat de cald afara... ieri seara a plouat la noi, la Iasi, cu tunete, oleaca de furtuna... dar, cam putin ... ca, azi deja se anunta iar canicula ...
Ema, va doresc o aniversare superfrumoasa la gradinita ... ca, dupa cum ai povestit deja, sigur o sa mega- . Felicitari pt. cele 11 kg slabite ... si io vreau sa slabesc... ca am luat in proportii... si inca mai iau, dupa cum observ ... uffaaa...
Cine-s -dutele????? Sa apara pe interval la felicitat!!!!! Sau s-or plictisit deja de noi ?!?
Mey, din ce vad io in listuta... doar Nichita al Cezarei08 a facut deja 4 anisori pe 29.05 . Atat... restul, la capitolasul nostru, incep aniversarile de pe 13.06... sau ma insel io ? Io, vroiam sa deschidem capitol special pt. aniversari, ca sa inchidem frumos sectiunea asta dar... vaz ca nu se prea poate ... mno, in fine... vad io ce fac... poate, o sa-l deschid singurica ... si o sa-l duc pan' la capat tot singurica ... cu felicitarile de rigoare adresate tuturor copilasilor in ziua lor de nastere... cine o sa vrea sa scrie, bine de bine... daca nu... asta e ...

V-am -at si va astept ...

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

`neata!
Hai Cryna da drumul la capitolul aniversar poate poate se mai invioreaza fetele. Acu plec la munca dar o sa revin cu impresii de la serbare deseara.
Pup toata gasca

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Hai mai Crinut ca avusei mai multe mici belele care m-au tinut departe de acest forum. Nici nu am mai vrut sa va impartasesc si voua sa nu va intristez. Important e ca nu au fost belele mari de natura profesionala unele. Despre piciorul meu nu pot sa zic decit ca face figuri cind e vreme ploioasa afara, am mai fost la un ortoped care imi propusese artroscopie, dar pentru ca medicul de familie a spus ca nu e cazul tot ce am este de reumatologica am renuntat la ideea momentan.Pot sa merg chiar stau in piciorul respectiv asa ca o barza ma doare daca tb sa stau in genunchi si se umfla cind se schimba vremea.Am mai sts de vorba cu un fizioterapeut si a confirmat ca e de natura reumato si m-a sfatuit sa folosesc piciorul sa nu fac miscari bruste .
Sunt foarte ocupata la scirbici, ajung seara obosita si mai fac cite ceva si acasa. Faptul ca lucrez intr-un mediu cu oameni de joasa speta si egoisti ma oboseste. in 2 luni mi -au facut la magarii de pot sa scriu cu succes un roman. Am incercat sa rezolv cu bunul simt, stiti un " te rog" spus dar astea nu stiu sa aprecieze ,doar sa tipi e singura solutie sa te impui iar eu nu sunt asa construita. Nu inteleg ce rost atita rautate si mincatorie si pace. Poate reusesc sa imi schimb iar serviciul desi nu imi mai doream lucrul asta anul asta ba chiar imi doresc sa plec cit mai repede din aceasta jungla plina de animale salbatice.
David e mare boier la tara cu mama mea si cu bunicul, a plecat dupa ce a avut serbarea pe 4 iunie. Acum ca bunicul a ramas singur mama mea trebuie sa isi faca timp si de el caci e tatal lui iar David deja e un copil care s-a transformat peste noapte. E mult mai ascultator, curios sa invete orice il inconjoara, nu mai e pupaciosul meu dar am mai avut momente de tandreturi in unele seri. Or sa revina pe acasa sapatamina viitoare caci ma apuc sa amenajat prin casa , nu vreau sa ratez sezonul de ameanjari interioare si chair e musai sa schimb baia , balconul si usile.
O sa revin cu detalii si pozici de la serbare, a spus singur toata poezia repede fara sa rasufle de parca pierdea trenul , au ris toti. Tema serbarii a fost de natura po****ra si erau tare draguti imbracati toti in costume po****re.
Sunt nevoita sa ma intorc la hirtoage, va pupic.

Poze cu noi la http://community.webshots.com/user/valcampan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Adica erau imbracati in costume taranesti chiar nu inteleg rostul stelutelor puse dar anyway.

Poze cu noi la http://community.webshots.com/user/valcampan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbdeiulie_august2005 spune:

OK. Gata. Dat drumul la capitolul aniversar . Va asteptam cu drag pe toooaaateee inimioarele !!!

CAPITOL ANIVERSAR! LMA! Iulie-August 2005!!! (24)

PS - Marami, asteptam deseara impresiile de la serbare . Tu, cum te mai simti? Sper ca mai bine, nu ?
Valy, si pe tine la fel, te asteptam cu detalii si pozici de la serbare . Si, multa sanatate , sa-ti revii cat mai repede cu piciorul, si sa nu mai ai parte de probleme la servici de amu inainte . Spor la amenajat interioarele si vacanta placuta lui David la tara, la bunici .
Gata. V-am -at pe toate si... ne vedem la celalalt capitol .

Mergi la inceput