Cel mai usor regim de slabire *7*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

in primul rand LA MULTI ANI! tutuoror mamelor; si la multi ani, mamica mea, acolo unde esti in ceruri

care este concluzia dupa tinut dieta?

din pacate la mine n-a functionat, si am respectat, adica de mancat, doar pana in ora 18, uneori chiar si mai devreme, fac si miscare... si tot stagnez...

eu zic ca e vorba de organism... ma bucur pentru fetele care au obtinut rezultate, eu una o sa mai raman pana la sfarsitul lunii, pe urma o sa renunt... nu are rost sa fac ceva care nu face nimic organismului.

rory daca tot zici ca te intereseaza subiectul, o sa iti spun cum a fost la mine, caci am trecut prin diverse incercari.

initial aveam 47-49 de kg, masura in talie oscila undeva intre 60-62 cm, si fundul 90-92cm. pe la 20 de ani am inceput brusc sa iau in greutate... incet-dar sigur, asa ca in vreo jum de an, am ajuns la 53-55 kg. pentru inalitmea mea ar fi ok (1.69), insa problema ete ca toate kg s-au adunat inestetic pe burta (am ajuns la 73-76cm). intr-o zi, cand am vazut ca nu ma mai incapeau hainele, si ca pe sub rochitze mulate arata destul de urat am zis, GATA incep sa slabesc. nu am luat pastile, sau infometat. initial faceam exercitii usurele acasa (abdomene, maxim 30 si altele cca 15-20min). ulterior am zis ca poate nu le fac bine si cel mai bine ar fi sa merg la sala. acolo am facut stepper si banda, mai mult mi se parea prea greu, insa mergeam de 2 ori pe saptamana cate o ora-o ora jumatate. nevazand rezultate am renuntat si la asta si am dat de forumul acesta si urmez dieta pe care o urmeaza si restul fetelor. pe langa aceasta dieta, mai fac in fiecare zi 10 minute de exercitii pilates (mai mult nu imi permite timpul). mentionz, ca nu iau anticoncepitonale (am auzit ca ingrasa) si nici nu am sarit vreodata calul cu mesele. doar odata la 2 saptamani mananc 2-3 felii de pizza, iar seara dupa ora 18 foarte rar, si si atunci cu masura. dulciurile imi mai scapa, dar si alea cu masura, insa eu zic ca organismul are nevoie si de dulce, si ce contin dulciurile.

cam in 2 saptamani mi-am propus sa imi fac timp pentru a face exercitii pilates mai mult de 10 minute... o sa incerc cu programul de 50 de minute, macar odata la 2 zile.

deci, mai subliniez odata ca, la mine nu functioneaza aceasta dieta, si sunt absoult convinsa ca depinde de organism.

rory, poate ma ajuti cu un sfat, din multele articole despre dieta pe care le-ai "cules"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Gabytza , tie iti trebuie sport si faci mult prea putin. Organismul incepe sa arda garsimi abia dupa 30 de minute de banda , banda , bicicleta , stepperul , cele 30 de minute trebuie sa le faci in ritm constant , pt. ca daca accelerezi implici musculatura si pui in repau tesutul adipos.
Anticonceptionalele nu ingrasa.

Daca mananc constant mai putin de 1000 de calorii pe zi nu slabesti.

Spor in coninuare!

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancader spune:

'Neata fetele!
Vreau sa ma inscriu si eu in clubul vostru,deaorece odata cu sarbatorile nu mai intra nimic pe mine
Va dau masurile mele:90/70/98,greutate actuala 62kg,inaltime 170cm,greutate dorita 57-58kg,data nasterii:08.04.1985.
Va pup si spor la slabit!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancader spune:

tuturor mamicilor si femeilor(domnisoare,doamne)!
Un 8 Martie fericit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

La multi ani de 8 Martie !

MB raman la raportul de vineri, 46 kg, cm la fel...

Rory la mine "merge", eu am tinut "regimul" cam in 2 etape, adica anul trecut:
- in ianuarie-feb, cand in 5 saptamani am slabit 4 kg (de la 53 la 49);
- in noiembrie- decembrie cand in cam o luna am slabit 3 kg (49-46);

Ameteli nu am avut niciodata, singura problema a mea este lipsa vointei, adica nu mi-e neaparat foame ci doar diverse "pofte" care tin, cred eu, strict de putina vointa si ambitie in urmarirea scopului.

Si de ex, in perioada premenstruala nu se vede nimic pe cantar, in schimb imediat dupa, am constatat ca isi produce efectele in continuare.
Sper sa-ti fie de folos experientele noastre.

Emma invinge cancerul
KISSY sunt langa tine
Lali www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br / " target="_blank">In fiecare zi mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

La multi ani, fetelor!
M-am intors din minivacanta, v-am citit de pe telefon, deci am fost la curent cu ce ati mai scris. Raportez 64,5 pentru ca n-am fost cuminte, dar cum am venit mi-am si facut abonament la sala. Nu am timp acum ca-s pe fuga, dar maine vin si eu cu pareri.
Va pup, un 8 martie senin si plin de flori!

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Eu nu am avut niciun fel de probleme de la regimul asta; nici ameteli, nici nimic. Organismul meu s-a adaptat foarte repede la faptul ca nu mai mananc seara. Daca incep iar sa mananc - de obicei in perioada pre-menstruatie, apoi mi-e iarasi un pic greu sa nu mai mananc dupa ora 7, dar in 2-3 zile imi revin. Cred ca m-am obisnuit si inca foarte repede. Eu eram genul care manca ciocolata si chipusri noaptea pe la 01:00 ... de acolo si kilogramele in plus pe care le-am adaugat. Cum am taiat chestia asta, cum am inceput sa scad ; in restul timpului mananc absolut normal si nu am mai avut oscilatii decat cand am mai mancat seara. Eu sunt foarte incantata de regimul/stilul asta de viata!!

Drept urmare, ma duc sa modific tabelul ... chiar daca nu prea a fost activitate si nu prea s-a dat raportul cat sa fiu eu multumita. Insa eu imi fac datoria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Asaaa... gata si prima pagina! Sper sa fi introdus datele corect. Stiti ce aveti de facut in cazul in care am gresit-o, ma trageti de manutza si modific . Si, pana nu uit, va zic si eu LA MULTI ANI de 8 martie, sper ca ati fost dragalasite, iubite si rasfatate ca niste femei extraordinare ce sunteti!

p.s. Anca, ti-am facut primirea oficiala introducandu-te in tabel! si bine ai venit printre noi, sper sa fie o colaborare de succes
Gaby, imi pare rau sa citesc ca de la sfarsitul lunii vrei sa ne parasesti , dar e de inteles daca nu ai vazut niciun rezultat in decurs de 2 luni. Noi ramanem aici daca vrei sa te intorci
Xio, la tine n-am modificat ca presupun ca ai ramas la acelasi nr de kilograme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

La multi ani, fetele si sa fiti sanatoase, ca asta e cel mai important! Si bineinteles, va doresc sa fiti frumoase si cat de slabe va doriti:)
Asaaaaa...deci azi m-am masurat (deprimant moment...asta e, trebuia s-o fac si p-asta). Deci stam cam asa:
n. 14.09.1982
data incepere regim :02.03.2009 (dar putem sa ne imaginam ca l-am inceput azi, pentru ca in saptamana asta nu pot spune daca am evoluat sau involuat, intrucat nu m-am masurat de la inceput!)
26 ani
inaltime 1,65 m
bust 87 cm, talie 71 cm, sold 99 cm :((
greutate 56 kg
greutate dorita - macar 52, dup-aia om mai vedea!
Va pup pe toate si va doresc o primavara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

La multi ani, fetele si sa fiti sanatoase, ca asta e cel mai important! Si bineinteles, va doresc sa fiti frumoase si cat de slabe va doriti:)
Asaaaaa...deci azi m-am masurat (deprimant moment...asta e, trebuia s-o fac si p-asta). Deci stam cam asa:
n. 14.09.1982
data incepere regim :02.03.2009 (dar putem sa ne imaginam ca l-am inceput azi, pentru ca in saptamana asta nu pot spune daca am evoluat sau involuat, intrucat nu m-am masurat de la inceput!)
26 ani
inaltime 1,65 m
bust 87 cm, talie 71 cm, sold 99 cm :((
greutate 56 kg
greutate dorita - macar 52, dup-aia om mai vedea!
Va pup pe toate si va doresc o primavara frumoasa!

Mergi la inceput