Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(45)
Raspunsuri - Pagina 11
CarlaV spune:
Deea, amenajarile sunt pentru dormitorul nostru, fetele vor sta amandoua in sufragerie, poate le schimbam si lor parchetul.
Bebe Beca, ai dreptate, este o perioada superba si o savuram din plin. Te inteleg cu concediile, si eu ma gandesc toata iarna la vacanta de vara.
Eu am o zi foarte proasta, Saby a adormit greu aseara, ne-a calarit de pe la 9 pana la 11 jumate cand eram aproape adormiti amandoi, apoi la 1 m-a trezit ca se tot foia in pat, am stat sa o ascult si la 1 jumate a cazut din pat si a inceput sa urle. Exact ieri am scos covorul si sotul n-a avut timp sa-l bata, asa ca a cazut fix pe parchet. Dupa ce am linistit-o in alta jumatate de ora si credeam ca a adormit s-a apucat sa vorbeasca. Am ascultat-o vreo ora, dupa care nu stiu ce a mai facut ca am adormit. Apoi a inceput sotul sa sforaie
. La 6:30 s-a trezit fata urland, nu stiu de ce, dar n-a mai dormit de atunci.
Eu dimineata am avut niste contractii dureroase ca la nastere, acum mi-e greata de oboseala si nervi si am de lucru o gramada. Saby este maraita si nu asculta deloc, se vede ca nu a dormit bine, mi-a scos toate servetelele umede din ultimul pachet si le-a aruncat la gunoi, dupa care a varsat tot cosul de gunoi in mijlocul sufrageriei.
Asa ca ma iertati daca n-am starea necesara sa va tin de vorba azi.
Carla,
s.24
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
laurraa spune:
Buna fetili!
Eu nu prea am noutati, doar cateva intrebari![]()
: va apuca si pe voi starea aia de somnolenta si moleseala specifica primului trimestru? Aseara la 9 eram in pat si la 10 deja dormeam. Iar acum cateva zile mai jos de 2 dimineata nu adormeam
V-as ruga mamaci a caror bebi sunt mai lenesi sa imi spuneti si mie. A mea e tare lenesa; doar dimineata si seara un pic asa.Numai cat sa zica:"da sunt bine".
As vrea si eu mai mult, dar e lenesa.Si doream sa stiu daca mai sunt bebei asa lenesi. Stiu de la alynta ca [rimul ei bebe nu misca si 4 zile, mai sunt fete asa? Sau care sunt lenesi?
philip, foarte frumos carutul; in necunostinta de cauza, se poate pune bebe mic pana la 3 luni in carut de ala? Nu trebuie landou? Eu nu stiu si o sa-mi iau dupa mine la cumparaturi mamele experimentate. Dupa saptamana 30 vreau sa ma apuc de cumparaturi
BebeBeca, si noi avem o problema cu vacantele, mai ales ca e bebelina; stiu ca tu ai spus odata ca pe Rebe ai dus-o in vacanta pe la 3 saptamani; ai experienta, dar mie mi-e teama. Nu mai mergem in Turcia tocmai din acest motiv.
deea, incantata de cunostinta; asteptam si burtica
carla, abia astept sa povestesc si eu asa despre minunea mea.Te urmaresc cu drag cand ne povestesti de Saby.

Fetele, am o idee. Sa puna fiecare burtica o poza in albumul comun care doreste, scrie numele (nik-ul dedesupt si saptamana sarcinii) pentru ca la final sa avem un filmulet al nostru. Daca nu o sa aiba cine-l face, o sa-l fac eu.Cu noi toate, cu burticile si cu albinutzele in final. Ce spuneti? Caci fetele mai inaintate o sa nasca acusi si nu le mai apucam burtica.
iubita_tiana, ce face bebe?
Eu am o zi incarcata: diseara apare Raducu cu mama si toata familia. Astazi e ziua mamei si trebuie sa merg dupa cumparaturi, tort, cadou, curatenie prin casa, etc. Am si o fabrica aici in Vaslui care lucreaza hainute pt copii 0-8 ani pt "grain de ble", zara si levis. Sunt super calitative si ieftine. Si ma duc sa vad daca au magazin deschis sa imi arunc un ochi
. O rochita "grain de ble" care e 70 de RON o iau cu 8 RON si chiar muuult mai ieftine. Eu am cumparat doar cand se faceau actiuni de caritate, dar acum cica au magazin.
Va anunt si pe voi, oricum.
M-am intins, auleu.......

27 + minune de
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza
aqua80 spune:
eu am citit pe net ca morfologica de trimestrul trei se face intre saptamanile 32 si 36 de sarcina.
eu sunt nerabdatoare pt ca azi la ora 14 sunt programata la control si-mi vad la eco piticul, plus analize pt depistarea de anticorpi rh.vroiam sa va intreb daca sunt normale intepaturile si durerile in partea de jos a abdomeniului inferior?aseara am ajut ceva junghiuri(pt prima data...nu ni s-a intarit burtica si simteam o mare presiune) .azi m-am trezit si nu mai aveam nimic.aseara am luat nospa.piticul meu e tare neastamparat,mai toata ziua misca,il simt in orice pozitie as sta.
24+ 
voicu_bebi spune:
aqua..mersi de raspuns ,nu stiam cam cand se face!
iti tin pumnii pt azi la ecografie...abia astept sa ajung si eu la dr sa il vad pe bebe 
Anca..

27+ 
www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

laurraa spune:
Carla, ai luat nos-pa? Au trecut acum? Pup sa treaca indispozitia
27 + minune de
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza
Deea_24 spune:
Bebe Beca, poze cu burtica trebuie sa fac... am avut ceva tentative dar la cat am pus pe mine nu mi-au placut
Ma tot gandesc ca se apropie termenul si eu nu o sa am nici o amintire din aceasta perioada...
anda_magda, multumesc, sunt o mare iubitoare de natura, ador toate florile si tot ce e verde ![]()
Deea,
31+ cu bebel mic Darian Rafael
Cel mai frumos dar! http://bd.lilypie.com/KlIap2.png
cateva poze cu noi http://www.flickr.com/photos/deea_24
Deea_24 spune:
laurraa, am experimentat si eu din nou starea de somnolenta din primul trimestru la fel si fuguta la baie din 15 in 15 min, acum in schimb ma apuca insomniile
. Si bebelul meu imi mai facea cate o faza ca abia il simteam vreo 2-3 zile de ma baga in sperieti. Si acum imi mai fac griji desi misca de mama focului (acum ma gandesc de ce e asa agitat...) si cred ca tot asa o sa fie pana la nastere... Asa suntem noi mai stresate! ![]()
aqua80, impunsaturi am experimentat si eu, dr. ginecolog mi-a spus ca sunt normale. De fiecare data cand am fost la control mi-a scris si 10 pastilute de no-spa "in caz ca ma doare burta"; pana acum cateva saptamani nu am luat deloc, acu insa mai iau cate unul din cand in cand... incerc sa ma abtin cat pot. Asteptam sa revii cu vesti. 
Deea,
Deea_24 spune:
Carla, am inteles. Imi pare rau pentru contractii si pentru oboseala. Poate adoarme si Saby daca tot nu s-a odihnit bine azi noapte. Daca te simti asa rau odihneste-te putin, treaba mai poate atsepta. Parerea mea...
Cred ca de ieri am si eu ceva contractii insa nu sunt sigura ca nu dor de loc. Ma gandeam ca poate e bebe care sta mai ciudat, uffff, nu stiu...
Deea,
CarlaV spune:
Lauraa, n-am luat no-spa, am mancat 3 banane pentru magneziu si s-au oprit contractiile. Foarte buna ideea cu pozele 
Cu somnolenta sa stii ca ai dreptate, si pe mine m-a apucat aseara, ca m-a adormit Saby, nu invers.
Deea, as vrea sa ma pot odihni cand adoarme Saby, dar suna telefonul non-stop si numai chef de vorbit cu clientii n-am. Plus ca dormitorul este complet gol, si sa vreau sa pun capul jos undeva n-am unde, doar sa ma intind pe parchet
.
Haideti ca-mi revin eu si ma intorc in forta
.
Maine trebuie sa merg sa-mi iau sange, ca dr. mea vrea niste analize acum si nu in trim. 3. Eu i-am spus ca este ultima oara cand ma intep in sarcina asta, sa nu-i vina alte idei mai incolo. O sa mai fac analizele de secretie doar.
Carla,
s.24
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"