diversificarea la bebe

diversificarea la bebe | Autor: beres

Link direct la acest mesaj

ma numesc adina sunt noua pe acest forum. am un bebe de 4 luni pe care il hranesc cu nan 1 si san credeti ca as putea sa incep sa ii dau si cereale de la nestle cele pentru 4 luni. voi cum ati procedat? multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

bine ai venit pe
aici ai subiectul despre diversificare:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132524 . acolo vei gasi scheme de diversificare si multe sfaturi utile.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Beres bine ai venit.Cat despre problema ta cu diversificarea,sincer tu stii mai bine daca ar trebui sa incepi sau nu.Daca vezi ca se satura numai cu san si formula in completare,poti sal mai lasi.Un pediatru tiar indica sa mai astepti,daca reusesti pana la 6 luni cica ar fi perfect(datorita alergiilor pe care le pot dezvolta bb),dar asta e in functie de bb.Cat despre cereale nu stiu ce sati spun,poate te ajuta si celelalte mamici,baiatul meu sa constipat de la cereale.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

Mergi la inceput