Strumfi de iul-aug 2007 (131)
Raspunsuri - Pagina 6
arhdy spune:
Multumesc mult fetelor pentru suport.
Din pacate nu pot sa-mi revin eu. Am fost in concediu medical cu cea mica, dar azi am venit la munca. Si nu pot decat sa ma gandesc la ingerasul Razvan Andrei. Azi ii face autopsia. Nici medicii nu-si pot explica de ce a cedat. Nu avea nici o malformatie sau probleme. Singura lor explicatie exte ca hemoragia mamei a provocat si la copil o hemoragie la creier si asrtfel s-a stins oricat s-a chinuit. Doctora de la copii, chiar plangea. Zicea ca a salvat atatia copii mult mai mici si cu probleme, sau pentru parintii care nici nu-i doreau si nu a reusit pe el care era un frumos. Sora din pacate este intr-o stare foarte proasta, si asteapta maicutele care trebuie sa vina sa-l ia sa il ingroape. Este groaznic si nu stiu cum poate rezista. Eu as fi murit. Ea spune ca rezista pentru sotul ei care merita. Si intradevar, asa sot mai rau. A ajutat-o si o ajuta in continuare enorm. Acum sta numai cu ea in spital, si a intrat in concediu fara plata, pentru perioada nedeterminata. Vor fi cat mai mult impreuna.
Nu stiu cum vom trece peste asta, am urlat in continuu, noroc ca cea mica dormea si am putut sa ma duc in alta camera si nu am speriat-o.
Nu stiu ce sa mai zic................

Diana si
Cristiana Maria (30.07.07)
poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/
mychydutza spune:
arhdi, 

! sora ta va rezista, pt ca daca asta ti-a dat Domnu, te resemnezi si mergi mai departe. cum? numai tu stii! e trist! parca imposibil de trecut peste............dar impotriva cui sa te razvratesti? a sortii? ia si tu un extraveral sau ceva sa te linistesti...........trebuie sa fii tare pt sora ta si pt copilul tau. bine ca macar are sotzul aproape. sa le ajute DD sa treaca peste.........
"cand iti ajung banii de la o leafa la alta.....s-a dus caimacu' vietii!!"
oanamada spune:
Diana, condoleante pentru micut si extrem de multa putere pentru voi toti...
...aceasta este o incercare cumplita pentru voi...dar veti trece peste ea...nu o veti uita, dar veti merge mai departe...durerea voastra nu poate fi alinata cu nimic, nici cuvinte, nici ganduri bune...nici nimic....multa, multa putere va doresc si numai bine...as vrea sa gasesc ceva, macar un cuvant care sa va ajute...dar nu exista...

Oana si
Cati mica (1 an si 6 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI POZE NOI,
oanamada spune:
Caferuta:
Pachetele de primavara
Pentru aluat: 1 ou , 150 ml apa, 1 lingura ulei, faina cat cupride
sare (aluatul clasic de taietei de casa)
Pentru umplutura: 1 varza mica alba, 3 morcovi, 1 ardei gras rosu, o ceapa, 2 linguri sos soia, piper, o jumatate legatura de patrunjel tocat marunt, un borcanel de muguri de bambus (gasesti in comert), sare
Aluatul trebuie framantat pana devine elastic si nu se lipeste de degete. Il pui la frigider 30 de minute
Calesti ceapa si legumele putin, doar cat sa se inmoaie...apoi pui sosul de soia si lasi la fiert 2 minute, la foc mare
Decupezi aluatul in patrate, pui cate o lingurita de legume si impaturesti bine
Le prajesti in ulei pana devin aurii....
Tips: ocazional eu mai pun si sos chinezesc (se gaseste in Carrefour), dar merge si fara.
Oana si
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI POZE NOI,
ddanagh spune:
Diana nici nu stiu ce cuvinte as putea gasi pt a va alina un pic.
SA va dea Dumnezeu putere sa treceti peste.
Daria mea e tronata bine, bine. Dupa o saptamana in care eu am fost racita si ea a scapat, a urmat sotul o saptamana si ea parea ca o sa treaca si peste asta. Numai ca am fost in weekend la tara si i/a pus capat. Ieri s-a trezit f rau. Cel mai grav e ca mi/a facut temperatura 40 cu care ne/am chinuit vreo 6 ore scazand cate putin pt cateva minute si apoi iar urca.... Daria mi/a facut de putine ori temperatura insa, de fiecare data 40. Cica sistemul ei e mai excitabil la virusi. Cu toate astea la spital (ne/am dus la urgente cu asa febra) mi/a zis ca/i doar virus, sa nu/i dau antibiotic decat daca face febra asa mare mai mult de 3 zile. Antitermice plus calciu (pt prevenirea convulsiilor) plus imunorestinan plus Paxeladine (am citit ca se da peste 15 kg si nu i l/am dat pe asta). Vedem cum evoluam azi. Tare urata febra asta.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
oanamada spune:
Caferuta:
Porc/pui cu alune, dulce acrisor
Doua retete:
1. 1 morcov mare, o ceapa, 2 catei usturoi,alune sos soia,ulei, lamaie (2 linguri), 1 lingura zahar, o pulpa porc mica (1/2kg) sau 3 pulpe pui...un pachet de taietei de orez (sunt niste supe chinzesti instant care au taieteii separati si niste pliculete mici cu supa in pachet...foloseste doar taieteii sunt foarte buni)
calesti ceapa si usturoiul, adaugi morcovul, alunele (spalate si scurse inainte pe un servet), adaugi carnea taiata cubulete mici...lasi sa se albeasca putin carnea...adaugi soia, lamaia si zaharul si un pahar de apa...lasi sa fiarba la foc mic, dar amesteci des...pana cand se face un sos gros. Intre timp fierbi pastele, le scurgi si le adaugi peste carne in tigaie...mai lasi un minut doua la foc mic...si gata
Aceeasi reteta, dar fara zahar si lamaie o fac...adaugand sos dulce acrisor special pentru mancare chinezeasca Blue Dragon, plic oranj (se gaseste la pliculete la Kaufland)....
Oana si
NOI-CRACIUN SI REVELION,
oanamada spune:
Dana, sanatate Dariutei
Oana si
NOI-CRACIUN SI REVELION,
andicu spune:
Mycky, super, merci!
o sa ma duc la Billa sa-i caut Libero, ca in alta parte nu prea se gasesc.
Diana, of, Doamne, ce trist! suntem alaturi de tine si de familie! fii puternica pt sora si cumnatul tau! Sa dea Dumnezeu sa reziste sora ta la asa incercare, sa poata sa treaca peste ea si sa nu renunte la visul de a fi mama!
Dana, sanatate Dariei!
e bine sa nu ia antibiotic 3 zile, ca la asa febra mare, daca dureaza, e posibil sa faca vreo boala a copilariei.
Noi asa am patit si in a3a zi a scazut febra, iar seara i-au erupt bubitele pe corp; se pare ca a fost roseola. Mai e o mamica la Cta careia i-a facut fata tot asa si in final avea rubeolla ( fetita tot de-o varsta cu Strumfii) .
Mami de
Filip Gabriel (27/06/2007)www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
X-ray spune:
diana tare rau imi pare,nici nu stiu ce sa scriu,greu va incearca DD...multa putere tuturor...
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">alina1 si alina2
povestea noastra...