Strumfi de iul-aug 2007 (131)
Raspunsuri - Pagina 19
Timi07 spune:
Eu azi m-am simit tare rau si-am lenevit mai mult. Aveam in plan niste plimbari lungi, sa mai cumparam una alta dar n-am fost in stare. Mai catre seara am mers la o balaceala cu sotul si Shosha, noroc ca e bazinul la 5 minute de mers pe jos de noi. Chiar mi-a prins tare bine balaceala, n-am inotat mult decat cateva ture ca se umpluse de lume bazinul si nici nu prea mai eram in stare dupa o noapte de nesomn n-am avut randament. Nu stiu ce mi-a facut mai bine inotul sau faptul ca am vazut-o pe fiica-mea atat de fericita ca am stat mai mult toti 3 impreuna decat deobicei (deobic. stam pe rand ca suntem tot contra cronometru).
Soph e neam de frantuzoaica, nu-l pronunta pe H in majotitatea cuvintelor: horsie=osie, hands=ands, house=ause etc. Interesant e ca zice f bine hello si hi.
Sunt tare mandra de ea ca extrapoleaza cunostintele, acum cateva luni recunostea o masina indiferent de cartea in care o vedea +pe strada, pasrile le recunoaste si in desene un pic mai abstracte si intr-o seara venind acasa de la cresa imi arata pe cer "moon". M-a dat gara cu luna ca nu imi amintesc sa i-o fi aratat noi....
In rest face prostii si prostioare ori de cate ori nu stam cu ea si incercam si noi sa mai facem curat, mancare... Ma dispera cataratul asta al ei, eu incerc sa fac cate ceva de mancare si numa ce-o aud "Shosha down" pe un ton destul de autoritar. Normal ca fug ca disperata sa o dau jos de pe masa sau pe unde e catarata si ea rade...cum sa nu rada cand alearga o balena catre tine sa te salveze
Cine stie cat sunt de caraghioasa.
Da uite asa imi dau seama ce face fiica-mea la cresa, "Shosha down" asa autoritar cum il zice ea precis ca l-a invatat de la educatoare.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
Timi07 spune:
8 MARTIE FERICIT domnisoarelor si doamnelor!!!Sa fiti iubite si rasfatate in fiecare zi.
Anul asta pica ziua mamei in Irlanda pe 8 martie, aici a doua duminica din martie e ziua mamei.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
oanamada spune:
Mai Mychy...m-ai facut sa plang...pe bune...l-am speriat si pe barbata-miu care statea langa mine si vede ca ma apuca bocitu instantaneu....nici nu stii cat de mult ma bucur pentru prietena ta....sincer...cand ma gandesc prin ce teroare am trecut eu atunci si ce a fost in sufletul meu....de multumit...nu prea ai de ce...ca mare lucru n-am facut (desi as fi vrut !!!)...doar ti-am dat niste indrumari si locul unde sa se duca...da, zau ca sunt fericita ca este totul bine...Te pup si numai bine prietenei tale
Georgi...eu v-am citit in fiecare seara, dar sincer...nu prea am avut ce sa povestesc si nici o stare extrem de buna...sunt intr-una din perioadele alea in care parca totul e negru in jurul meu.Oricum va pup pe toate virtual si va urez un 8 martie frumos si plin de
...desi deja aveti fiecare cele mai frumoase flori de pe Pamant...copilasii vostri!
Noi...mare lucru n-am facut...Catinca vorbeste din ce in ce mai mult si mai clar, incepe sa spuna majoritatea cuvintelor corect...a inceput sa-mi spuna numele...este absolut geniala cu "apasa" pe "o" si-si tuguie buzele. A inceput sa-si stranga singura jucariile si sa faca curat in urma ei...ajutata, dar initiatva o ia ea!![]()
Azi am fost impreuna de manuta la shopping la Mothercare ca a primit cadou de 8 martie 2 milioane de la soacra-mea....si am lasat-o sa-si aleaga
...imi trebuiau niste "carduri barosane" ca sa iau tot ce vroia ea...dar ne-am oprit la o rochita de blugi "smechera" si la o pereche de blugi brodati si cu curea din panzica (eu as fi vrut sa-i iau alta pereche, dar asa ii mangaia si ii strangea la piept ca am zis sa o las cu astia!
)
Cel mai frumos cadou de 8 martie primit pana acum este acela ca asta-seara inainte de culcare m-a mangaiat pe obraji cu ambele manute si mi-a zis "mamiiii, mai-mai!"![]()
![]()
![]()
Trecand la din astea mai putin lacrimogene...ma gabesc sa termin de scris pentru ca am de terminat 5 felicitari (mama mea, bunica mea, soacra mea, bunica sotului si matusa-sotia unchiului meu) cu poza Catincai si fluturasi, floricele, ghiocei...decupate cu multa rabdare de mine....maiine, catinca va pune cate un "pupic" rujat (de abia astept sa vad cum reactioneaza) pe ele si gata, avem cadou de 8 martie pentru toate femeile dragi noua!
Va pup pe toate si noapte buna
Oana si
Cati mica (1 an si 6 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI 2, CATI POZE NOI,
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
cafera spune:
La multi ani!
Va doresc sa ramaneti mereu tinere si frumoase,binecuvantate in facerile voastre, sa fiti rasplatite pentru toata dragostea pe care stiti sa o daruiti si sa pretuti cu adevarat ceea ce aveti!
musso17 spune:
neatza
dragele mele doamne,la multi ani,o primavara frumoasa!
oanamada,stiu cum e cu starea,o am si eu,de la un timp din ce in ce mai mult si nu stiu cauza ca nu-mi merge neaparat rau,dar parca nu ma mai bucur ca inainte de lucruri.
fii-miu e tare smecher,vine,te ia in brate,face mai mai apoi iti ia mana si-o pupa cu tocait
...ta-su e tare suparat,baiatul lui trebuie sa fie"dur,ca viata-i grea"![]()
aaa si stranuta de zor si ii curg mucii,afara de panadol la 8 ore si aspirat sa-i mai fac ceva?
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musso17 ta-su e tare suparat,baiatul lui trebuie sa fie"dur,ca viata-i grea" |
hehe. si al meu sotz e ofticat ca fiisu ma pupa si ma giugiuleste......daca el nu o face macar s-o faca fiisu. eu ma bucur ca e pupacios si afectuos.
oanamada, n-am vrut sa te facsa bocesti, dar pe bune sfaturile tale au contat tare mult. am avut aceiasi reactie ca tine cand a sunat sa-mi zica ca s-a mai linistit un pic.
in alta ordine de ideiLA MULTI ANI, stimate si frumoase doamne!sa ne traim intru multi ani!!!!
mia, ce faci?

de azi dimineata ma tot gandesc la tine.nush de ce.........."cand iti ajung banii de la o leafa la alta.....s-a dus caimacu' vietii!!"
oaana spune:
http://ofelicitare.ro/component/option,com_felicitari/Itemid,26/task,FillCard/cardId,494/felicitari,8-Martie/
ioanaiub spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musso17 aaa si stranuta de zor si ii curg mucii,afara de panadol la 8 ore si aspirat sa-i mai fac ceva? georgiana,mamica de mihnea |
eu de obicei ii mai dau cate o doza de oscilococcinum
a, era sa uit:
LA MULTI ANI!!!!

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
nma spune:
La multi ani 

Nico, mami de Andra si Alex
poze
Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2