*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (218)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

nici teo nu bea apa pana acum ceva vreme...i-am luat diverse canite cu sistem din ala antiscurgere, dar nu le vrea deloc....se joaca cu ele, nici gand sa bea....in schimb de cand ii dau direct din cana/pahar/sticla sau sticla din aia cu picurator (mututui din ala, ca nu stiu cum ii zice ) bea destul de multa apa.....cu ceaiul in schimb nu se impaca deloc...se stramba raaau si nu vrea

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

bitza nu prea ma pricep, insa daca doar se ridica asa si apoi sta bine pe laba piciorului, poate e doar un mod mai comod ptr ea de a se ridica, si nu-i problema; incearca sa o corectezi tu usor, asa, in joaca, poate prinde ....dar f bine ca intrebi pediatra...e mai sigur

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

si de la noi!
Doarme puiul, asa ca pot sa stau nitel cu voi.
Naty, spor la invatat! E greu tare, nici eu n-as avea chef, dar cine o sa ia nota 10 cu felicitari??
Nici Andreiuta nu bea apica multa, vreo 30 de ml toata ziua, dar ei ii mai dau tzitzi peste zi de vreo 2-3 ori, iar seara si noaptea bea cam 500 ml LP.
Clau, , sa va fie de bine plimbarica. Sa stiti ca, desi am curte, va invidiez pe cele cu parculete langa casa, ca mai vedeti lumea, noi n-avem unde sa mergem pe-aici, stam cuci in curte.
Sunt foarte de acord cu intalneala prin mai, insa s-ar putea sa botez atunci.

Eu am alta propunere, dar nu stiu daca va convine, ca trebuie sa va supravegheati puii, sa veniti la mine, facem un pic-nic la comun, in loc sa dam banii pe chirie, pregateste fiecare cate ceva de-ale gurii si ne adunam aici in curte, ca loc de joaca este suficient. Ei?

Sovi, , si eu ziceam ca n-o s-o imbrac pe Andreiuta in LOZ si uite ca mai are si hainute LOZ, nu se poate altfel.

Bubu, te invidiez, pai cum sa nu fi calma si senina, cand ai timp si de relaxare pentru tine?

Olgutzica, Zozelina, multumim pentru aprecieri! Stiam eu ca si fata mea e mumoasa!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Bitza, nu stiu ce sa-ti raspund, intreaba pediatrul. Dar, vorba Lianei, poate i-o fi mai usor sa se ridice asa deocamdata.
Pucca, eu nu i-am dat Andreei vit. C, i-am mai stors cand si cand cate o portocala.

POZELE MELE

Mergi la inceput

L-am vazut si eu pe cavalerul Tudor la costum! Fooarte frumos!
Luny, am uitat sa te felicit pentru retete, vad c-o iei pe urmele lui Bubu!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ccris e supe ideea ta!! noi venim, ti-am mai zis! e mai misto chiar, ca pot sta si afara!!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns egonsis spune:

buna dimineata!

am citit un pic din urma, am vazut ca ati vorbit de vaccinul ROR. vroiam sa va spun ca in elvetia e inca din noiembrie epidemie de pojar, o fetita a murit, 150 de cazuri au dezvoltat complicatii la plamani (nu stiu cum le zice pe romaneste). in elvetia vaccinarea nu e obligatorie, boala s-a raspandit foarte usor. am vrut sa subliniez ca e o boala foarte serioasa, eu nici nu ma gandesc sa nu o vaccinez pe Natalia. ba am de gand, in vederea sarcinii nr. 2, sa ma vaccinez si pe mine, chiar si impotriva varicelei. mi se pare ca it makes sense, avand deja un copil care va merge la cresa, gradinita, ce-o fi, si care va intra in contact, cum am spus, cu o gramana de copii nevaccinati.

http://good-times.webshots.com/album/567535455suwPOP

Mergi la inceput

Si pentru ca intreba Zozelina, ce sa-i dea sufletelului blond la micul dejun dupa 1 anisor, iata cateva sugestii din cartea lui Cernaianu:
1. 250 ml laptic indulcit 5% + 50 g paine alba + 10 g unt + 30 g gem/miere;
2. 250 ml lapte 5% zaharat + 3 g cacao + 40-50 g biscuiti:
3. 200 ml ceai + 15 g zahar si lamaie + 50 g paine alba + 50 g crema de branza de vaci;
4. 250 ml latpe 5% zaharat + 50 g paine alba + 5 g unt + 20 g pateu de ficat;
5. 200 ml ceai + 15 g zahar si lamaie + 50 g paine alba + 40 g pasta de ou;
6. 250 ml lapte 5% zaharat + 50 g paine alba + 5 g unt + 20 g cascaval;
7. 250 ml lapte 5% zaharat si cu 3 g cacao + 50 g paine alba + 10 g unt + 20 g sunca presata (parizer).
Si le tot alternezi, el spune ca poti da asta copiilor de la 1 la 3 ani.

Pasta de ou (3 portii x 40 g)
Oua 2 buc., unt 10 g, sare 1-2 g.

Se fierb ouale 5 min. in apa clocotita, se lasa la racit, se curata de coaja, se toaca cu un cutit, se zdrobesc cu o furculita, se sareaza si se freaca cu untul pana se obtine o pasta, cu care se ung tartinele. Se mai pot adauga: cas, urda, branza de vai sau telemea desarata.
Calorii: 60/portie.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Daca va intereseaza, va scriu si alte meniuri si pentru gustari si pentru celelalte mese, si pentru copii intre 9 si 12 luni.
Eu ma ghidez dupa ea cand sunt in pana de idei, e ff utila.

OK, Luny, sa vedem daca mai sunt si alte doritoare.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cris, si eu sunt de acord, ar fi chiar mai fain.
Sunt de acord cu unele meniuri, dar de exemplu, parizer nu i-as da unui copil de 1 an sub nici-o forma. De altfel nu e bun nici pentru adulti, d-apoi pentru bebei. Parerea mea...

Si eu sunt PRO VACCINURI! O sa fac tot ce se face...

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput