Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *14*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

O primavara insorita!

20+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

... revin acum cu vesti , nu am scris ca nu am avut timp , nervi ... nici acum nu am dar va iubesc prea mult ca sa nu scriu...

Deci , dupa ce ieri analizele au aratat ca rinichii nu mai lucreaza si era adevarat , am reusit sa punem totusi in functiune ... sa mai treaca o zi , pt ca , asta nu va merge la nesfarsit ... si pe langa problemele de evacuare intestinala , care de fapt ne-a ocupat ultimele 2 zile si 2 nopti pt ca din jumatate in jumatate de ora era nevoie de asistentza ... au revenit durerile dar nu asa cum eram obisnuiti ci sub forma de frison la piciorul drept dar cred ca groaznic de dureroase pt ca urla si daca acum cateva saptamani reusisem sa scad doza la 100mg , eeeei , in doua zile am urcat-o la 300mg si tare teama imi este ca nu va merge pt ca ceva 'frison' mai are.
... viitorul apropiat nu pare deloc linistitor si nici imbucurator copilul meu a ajuns ca fiecare zi sa fie un chin , de fapt fiecare ciclu de 4 ore (la 4 ore ii fac doza de tramal) e agitat si cu destule incidente ... acum spre exemplu respira foarte neregulat , am impresia ca gata , inima s-a oprit , dar dupa 4 secunde incepe iar sa respire sacadat de cateva ori si apoi iar pauza ... azi i-am dat o perfuzie cu K ca scazuse putin sub normal , deci pot exclude sa se opreasca inima de la K mic ... si raman boala si doza extrema de tramal
... acum astept sa ii dau urmatoarea doza de otrava , peste 2 ore si jumatate si ii numar bataile inimii si sper ca pana atunci sa nu mai aiba "frisoane" si fara dureri de burtica si fara stare de greata ...

Nu va suparati pe mine ca nu ma odihnesc , credeti-ma ca nu am cum sa o fac. Mai fur cate o 'ora' de somn si cred ca cumulat ajung la 5 ore pe zi , dar Emma este inca aici si nu pentru mult timp are cea mai mare nevoie de mine pur si simplu nu pot sa plec de langa ea o iubesc atat de mult si va pleca sper doar sa fie ceva dincolo si sa ii fie bine , sa poata iar sa mearga si sa alerge , sper sa nu ii fie frica si sa poata sa inteleaga si poate candva o voi reintalni sa pot sa o strang in brate asa cum am facut-o de un milion de ori , dar acum nici asta nu mai pot desi e langa mine

Aida ... 9+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Mami de fetita si de baietel 38 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

oooffff Aida, nu mai am cuvinte.

Emma, pui mic suntem si noi alaturi de tine.
Te iubim copil luptator.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

asa creste Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxxa spune:

of, Aida, cand vad un mesaj de la tine, intai ma uit peste el sa vad cate emoticonuri din astea sunt si apoi ma pregatesc sufleteste pt citit
ma rog la Dumnezeu pt voi amandoua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Doamne cata durere si suferinta poate fi in sufletul tau Aida
Ma rog pentru voi , ma rog Aida sa te intareasca Dumnezeu si sa-ti daruiasca putere... e tare greu , nu-mi gasesc cuvinetele
Nu te cunosc fizic dar te iubesc mult , si pe tine si pe Emma ,va imbratisez strans strans si sunteti mereu in inima si gandul meu
Dumnezeu sa fie alaturi de voi in fiecare clipa !

Oana mami X 3 Printese
Iustiana Noemy, Jasmine Ioana Neidyn,Anna Rebecca Neisryn

www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

o noapte fara dureri

MONI 16s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Of Aida draga!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Of Aida, e tare greu!
Te pup si ai grija de tine! O imbratisez si pe Emma.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput