Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *14*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

daca Aida e de acord cu aceasta idee...ne va da ea adresa...hotararea-i apartine ei...depinde de ea daca vrea...noi nu stim ce e mai bun pentru Emma...ce ar face-o fericita?!?!...ma tot intreb si nu-mi trece nimic altceva prin minte...daca as avea putere i-as indeplinii toate dorintele,toate visele...dar sunt un om obisnuit...poate mult prea mic si neputincios
pentru voi toate ce sunteti alaturi de minunata si pretioasa Emma

Mata Emma lupta iar cu cancerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta23 spune:

Imi amintesc si plang de ceea ce iti spusese cineva - nu mai stiu cine - ca daca Emma va depasi varsta de 7 ani va trai linistita in continuare... mult, mult timp...
Stiu ca e nascuta pe 24 iunie. Eu sunt pe 23 iunie. Mai sunt 3 luni si jumatate! Off, Doamne! Ajuta-ne sa depasim cifra asta!!
Sper din suflet ca este ceva "dupa". Vreau sa fie ceva minunat pentru micuta Emma, a fost mult prea incercat copilasul asta minunat! Raza asta de soare! Fetita vesela si scumpa! Va iubesc mult dragele mele! Te imbratisez tare de tot Aida, te strang in brate si as vrea sa-ti iau macar o parte din cumplita durere pe care o ai in suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

FANNA,

ce idee formidabila.

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Ce dragut ar fi sa-i putem face o bucurie fie ea chiar asa mica si neinsemnata. O felicitare!
Aida. Ma inchin in fata durerii tale.
In astfel de momente regret ca sunt atat de neputincioasa.
Emma si eu te iubesc tare mult si-ti doresc tot binele din lume, plang pentru durerea si suferinta ta.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Si mie imi place ideea daca Aida o accepta sunt pe faza si dau mai departe

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

nu vreau sa par sceptica, dar chiar credeti ca daca Emma e intr-o suferinta asa mare cum descrie chiar mamica ei, o vor inveseli niste felicitari? daca insasi mama ei n-o poate nici macar strange in brate, sa-i aline suferinta si neputinta, ce anume chestie materiala credeti ca poate exista pe lumea asta care s-o faca sa zambeasca?

nu ma luati in mume de rau, este laudabila, de bun simt si 100% normala si umana intentia voastra de a face ceva ca s-o binedispuneti pe fetita, insa...ea are nevoie de un miracol acum, dupa cum spunea si mamica ei dozele contra durerii s-au dublat, ea sufera si plange si.... Asta este realitatea dureroasa si oricat as vrea sa ma gandesc la ceva care s-o bucure, revin la ideea ca prezenta mamicii ei si mangaierile ei, vocea ei calda si iubirea ei sunt tot ce are nevoie pe langa miracolul pe care inca il asteapta ...

sunt furioasa cand vad ca atata efort si chin si vointa si dorinta de a trai din partea unui copilas nu e rasplatita cu vindecarea

poate nu ar fi trebuit sa scriu nimic, poate ar trebui sa sterg asa cum am mai facut-o de atatea ori, dar sunt atat de trista pt ca nu suport ideea ca un copil sa sufere asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Dejanira,

Nu-s deacord............nu putem face miracole dar putem face gesturi care sa aduca o sclipire cat de mica in sufletele chinuite ale acestei familii.
ptru mine o carte postala face muuuuuuult mai mult decat un mesaj pe tel,sau pe DC,sau,sau.....
si...totdeauna gasim resurse in noi pentru a ne bucura..si chiar si EMMA,in ciuda durerilor, se poate bucura.

Aida,te rugam da-ne adresa ta ...ca sa nu o cautam prin INTERPOL

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

offf Doamne! mi se face rau cand vad cata suferinta este in trupusorul Emmei si in sufletul tau chinuit, Aida. Instantaneu devin mai buna, mai toleranta, grijile mele sunt nimicuri dar asta nu va ajuta cu nimic...eu scriu si sterg...scriu si sterg...Doamne ajut-o pe micuta Emma sa invinga boala...uite, mi-am adus aminte ceva (poate ajuta); vecina de sub mine are cancer osos. Acum 2 ani medicii de la Sp Militar au reusit sa o stabilizeze si i-au dat 3-6 luni de viata. Fata ei e dr in Franta si i-a facut rost de un medicament experimental care la ea a mers...e in viata si azi, arata bine, se simte bine (e drept ca oboseste mai usor)...vrei sa o intreb ce ia?

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Eu nu am scris niciodata pina acum, desi nu putine au fost lacrimile mele citind povestea Emei... Am fost cu ea la mare, am impartit cu ea micile bucurii pe care le-a avut atunci cind a primit cadouri si sint cu ea, desi nu pot sa o simt decit virtual, si acum, cind sufera micuta mult, mult peste puterile unei fiinte umane, darminte ale unui copilas atit de mic si dulce!

Iarta-ma Ema, iarta-ma Aida, ca nu am avut puterea sa scriu nimic pina acum. Nici acum nu stiu ce sa spun, dar vreau sa stiti ca inca un gind bun si o pereche de brate virtuale sint alaturi de voi! Si pe linga mine, mai sint multe, multe mamici, care va insotesc cu ginduri bune si sperante de mai bine sau macar de cit mai putina suferinta, chiar daca, la fel ca mine, nu au puterea sa le asterne aici, negru pur pe albul imaculat al paginii de calculator... La fel de negre sint si boala si suferinta Emei peste albul curat al sufletului si vietii ei!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Si eu sunt una dintre mamicile care nu a mai scris de multa vreme.
In fiecare zi citesc aici, dar pur si simplu sunt muta si nu stiu ce as putea sa-ti zic Aida draga mea.
Dumnezeu sa va ajute!
In fiecare zi ma gandesc la voi si ma rog pt voi.
Ce face bebe mic?

Dana

Mergi la inceput