Nou stil de viata (259) - cu iz primavaratic

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Yubi la multi ani .

Sambata am primit o invitatie la o zi la o tipa.Nu stiu cu ce ma imprac ,copilul nu vrea cu noi si am vorbit sa mearga sa doarma la o colega de clasa,sa vedem ce o iesi .Poate imi bag piciorul si nu merg nicaieri.

Voi ce imi spuneti sa fac?

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Gusta, eu zic sa te duci.Altfel te duci pe campii ca mine.Meriti si tu un pic de pauza si de timp pt tine.

Tzunella, te-am citit la 'grasa disperata'....si tot nu am gasit motivatia...

Azi sunt razvratita si suparata. M-a deranjat teribil ca persoana in care am crezut si de care m-am atasat a inscenat un mare, mare rahat de 3 zile si azi dimineata mi-a dat un sms idiot in care imi scrie ca nu mai vrea sa auda de mine pt ca l-am distrus, ca i-am distrus viata. Si nu este adevarat. La dracu' era mai elegant sa imi zica...'stii ceva fata draga, am gasit pe altcineva mai slab, mai frumos, cu mai mult timp...' dar asa mi se pare lamentabil.
Revenind, cata nesimtire incape in mine de nici acum nu sunt motivata sa slabesc?

Pot sa beau azi un pahar de Jack Daniel's fara sa se considere abatere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

ce tare esti cu Jack-ul asta
Tu vorbesti serios?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Hopes

ce tare esti cu Jack-ul asta
Tu vorbesti serios?

Hopes si minunea mea - Eduard

Cica este un foarte bun anxiolitic ...dar dupa , te arunca in depresie...
Azi da, vorbesc serios.

Mergi la inceput

Madelaine eu zic sa zici pas ca dupa o sa ai un cap cat o banita si nu ai sa nici o bucurie.Fara e cel mai bun.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Madelaine, mai bine mergi si cumpara-ti un ruj nou sau un parfum nou, o bluzita, ceva. Impusti teri iepuri - o sa arati/mirosi mai bine, nu iti faci rau band alcool si o sa te vada impricinatul si o sa-i para rau....

Gusta, eu zic sa te duci! Socializarea ajuta, mai vezi lume, dansezi. Te simti bine, cu alte cuvinte! Te aranjezi inainte, te faci frumusica, sa te vaza si pe tine olandezul in public admirata!!

Ne-au reparat cablurile.

Mi-e somn de mor, desi am dormit ceva azi-noapte. Cred ca ma apuca astenia de primavara.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Sincer nu stiu ce sa fac.Sunt rupta de lume,acum unde ar trebui sa merg ar trebui sa arat super ,iar eu nici nu stiu ce sa iau pe mine,dupa e Mara sa o las la cineva ce nu am facut pana acuma,sa vedem,e clar sunt dusa rau cu pluta.

Gabriela asta e si idee sa merg sa socializez si sa arat bine si cica e si cu dans.SI mie imi place numai pe masa(doamne ce tampenii debitez)

Ma duc sa imi dau cu ceva in cap ca m-am cam tampitit.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Citat:
citat din mesajul lui madelaine77
Azi sunt razvratita si suparata. M-a deranjat teribil ca persoana in care am crezut si de care m-am atasat a inscenat un mare, mare rahat de 3 zile si azi dimineata mi-a dat un sms idiot in care imi scrie ca nu mai vrea sa auda de mine pt ca l-am distrus, ca i-am distrus viata. Si nu este adevarat. La dracu' era mai elegant sa imi zica...'stii ceva fata draga, am gasit pe altcineva mai slab, mai frumos, cu mai mult timp...' dar asa mi se pare lamentabil.
MADELAINE

Look at the bright side: macar acum ai banda de alergat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carolinah

Citat:
citat din mesajul lui madelaine77
MADELAINE

Look at the bright side: macar acum ai banda de alergat

Caro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Made subscriu la cele spuse de Gabi. Da-l incolo de Jack ca e parsiv si asta. CUmpara-ti ceva frumos. Cat despre motivatie ce sa spun...eu dupa ce am nascut parca eram nebuna sa slabesc iar, dupa care mi-a pierit motivatia. Dupa 3 ani a venit...asa dintr-o data. Da sa stii ca am cautat-o in toti acesti ani

Gusta du-te. De ce sa nu te duci?! E o iesire care prinde bine. Arata-i olandezului cine Gusta cu adevarat

Caro bine ai revenit

Mergi la inceput