Nou stil de viata (259) - cu iz primavaratic
Raspunsuri - Pagina 19
puskin spune:
Neata,
Delia, multumim, eu iau un ceai
( mate, ca am renuntat la cafea).
Ma asteapta o zi grea...
devoska spune:
Neata! Eu sunt racita "cobza". Ieri nu am apucat sa intru la raport, asa ca o fac azi, daca nu e prea tarziu. 68,7kg. Din pacate nu am fost in stare sa mai fac miscare si mor de ciuda. Nu pot sa respir bine nici macar cand stau. De vreo 10 zile am reusit si eu sa ma las de cafea. Beau unn ceai negru cu scortisoara. E bine, e rau?
Puskin, ai slabit super frumos. Felicitari! 
Ramonika spune:
neata fetelor,
meniul de ieri:
- paine neagra prajita cu unt light si lapte
- 3 expandate de grau ![]()
- o lipie cu branza, naut si salata de patrunjel
- 1 portocala, 1 kiwi
- o bucatica mica de peste
- putin iaurt cu fulgi
cam multe fainoase ieri 
30 minute de mers pe jos si atat ca am fost pe stop si nu m-am bagat la sport ![]()
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
madelaine77 spune:
Neata natiune!!!
Deliuta, de obicei depresia ma apuca la job , intr-o firma care candva a fost a mea si cat de curand nu va mai fi pentru ca am vandut-o fostului sot si din vara gata, pa....am eu o vorba ' si s-a dus si firma noastra, floare albastra, floare albastra'...Adica ma simt musafir la mine in casa..pardon birou.

Anxietatile ma apuca numai cand ma gandesc ca va trebui sa fac ceva, sa investesc in ceva si suntem in plina criza, cand toti inchid afaceri si eu ma chinui sa deschid...
Si tot depresiile ma apuca cand ma gandesc ca sunt o ratata profesional, dupa 5 ani de fac de cibernetica, terminata cu peste 9 am devenit un rahat.La a doua facultate, calc din an in paste si pentru a deveni psiholog clinician (ca asta am visat sa fac in viata, dar la timpul respectiv ai mei s-au opus si am dat la cibernetica) iti trebuie vreo 6 ani (fetele cu psiho stiu) si tot asa...
Si colac peste pupaza..singura persoana de care m-am simtit si eu atrasa dupa tot rahatul asta a innebunit de tot si stii ce, de ieri, s-a dus dracu' si asta...
Asa ca imi vine sa ma urc pe sticla de Jack Daniel's si s-o termin, macar am mai mare satisfactia decat pe banda...
Ma rog, una peste alta, mi-am fixat in minte o dieta si mi-am promis ca daca pana la ziua mea, adica pe 1 aprilie, daca o singura data indraznesc sa calc stramb, eu una demisionez din randul vostru si renunt la a ma mai lamenta si pe forumuri, ca mi s-a acrit de atata lamentare...Fac doar valuri fara rezultat.
Va pup. Scuze pt toata povestea asta mizerabila si promit ca daca mai am o abatere plec .
Sa aveti o zi diferita de a mea.
tlaura spune:
Yubi 

! sa fi iubita, sanatoasa si fericita!
Eu nu am mai reusit sai ntru ieri; nu stiu ce fac toata ziua fetelor, ca nu imi ajunge timpul niciodata! nici macar nu am servici, dar nu reusesc sa stau macar o clipa!
Acum am intrat sa dau reportul si o iau ioar din loc.
Deci raport 55.5, adica -500 gr! sunt fericita ca am reusit sa intru intr-un ritm si sa nu mai mananc toata ziua. Desi in fiecare zi am luat-o pe aratura, am reusit sa reduc caloriile de la vreo 3000 pe zi la doar 1800-2000. Adica am renuntat la prajituri (de la cofetarie), alune, sau alte crantanele.
Nu mai am timp, trebuie sa fug, va pup pe toate si va doresc o zi buna!
aliclara spune:
Buna fetele!
Am reusit sa scriu mai devreme decat am preconizat.
Madelaine nu mai fi asa deprimata. te inteleg ca iti este foarte greu, dar da-le naibii de lucruri. Si eu am facut cartografie si cadastru ca ma visa tata mare inginer cadastrist si am iesit cartograf, asa ca m-am apucat de conta ca imi place, darcand ma gandesc ca la anu ma inscriu la ASE si nu stiu de unde sa fac rost de bani ma apuca plansul.S lasa-o naibii de bautura ca nu e buna.
Zuzi mai da si mie din munca ta ca eu am unele zile cand mor de plictiseala pe la munca.
Felicitari si
la toate fetele (chiar daca au slabit, chiar daca nu).
O zi buna!

Fiecare sut....e un pas inainte!!!
Gabrielama spune:
Buna dimineata, doamnelor.
Intru repede, va citesc mai tarziu de acasa, caci la noi in zona se construieste si ne-au taiat toate cablurile. Suntem rupti de lume... eu intru pe internet cu cardul de Vodafone.
La Multi Ani Yubi, sa fii sanatoasa!
Made, nu mai fii deprimata! Prietena mea este nascuta pe 1 aprilie... i s-au intamplat toate mai tarziu in viata, ca sa zic asa, dar acum e bine, impacata si linistita. Sunt "experta" in femei berbec...
Ruxi, esti mai bine?
Daca nu intram in randul lumii cu internetul, va salut pana diseara cand ajung acasa.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
CristinaT spune:
Neata,
raport: stagnare ![]()
madelaine, ce-mi place de tine, berbec adevarat! ![]()
Dar ce ai facut ieri de te pedepsesti atat de aspru ?
Va doresc o zi frumoasa!
am fetita de 9 ani!
si :)