Nou stil de viata (259) - cu iz primavaratic
Raspunsuri - Pagina 15
Delidana spune:
Ruxi, se vede ca ai slabit, si inca foarte frumos. Felicitari!
Pe mine singurul lucru care ma supara cind slabesc este ca pierd din cm si la bust. 
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
nastad spune:
RAport:65.3
Doina
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
Sabina spune:
Ruxi, felicitari:)
Ai slabit foarte frumos.
Sincer, eu nici la 58 de kile nu aratam asa bine cum aratai tu la 70!!
Ai o conformatie cu oase puternice si n-ai celulita:)
E adevarat ca dupa 2 copii e mai greu....da eu sunt mai mamaie asa, asta e, sper sa compensez cu www.fotomozaic.ro/artikel.php?s=0&categ=0&idstory=310" target="_blank">spiritu
, care imi e destul de ascutit ![]()
Dregele mele, n-am apucat sa ma cantaresc azi. Avem o zi foarte grea, dau raportul maine. Oricum, e cel putin stagnare bauiesc(SPER!! )
Nu am scris un rand din referat. E f nasol cand ai copilu bolnav. Vikingo, ia da-mi un sut in fund. Nu de alta, da am zis ca dupa referatu asta ma inscriu la sala, orele de biblioteca sa le petrec acolo:))
Tin minte cand mi-ai zis ca la efortul intelectual pe care trebuie sa-l depun e jale cu dieta.
Pt fetele care n-au copii, sa explic de ce.
Pentru ca mintea iti este oricum in permanenta ocupata cu grijile referitoare la cei mici.
Apoi, la mame nu e ca inainte, te scoli de dimineata si lucrezi.
Nu, mai intai ii speli, le dai sa mannce, te joci un milion de jocuri, ii mai impaci la niste plansete ca nu se ajunge la fix jucaria din fundu lazii....tot felu de din astea.
Ei bine, si dupa aia, la ora 15, 16, du-te la biblioteca si fii geniala.
LOL ![]()
Dupa referatul asta imi mai iau o pauza de 6 luni. Abia din toamna ma apuc de redactat teza in sine. Trebuie sa fac ceva si pentru mine....pentru ca se aduna frustrarile si nu e bine nici pentru mine, dar nici pentru cei din jur.
In concluzie,. Bravo Ruxi, toata admiratia mea 
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
louisea spune:
Neatza
Ruxi
felicitari!!
Cum au zis si fetele ai slabit ff frumos!! Ce-mi place la tine e ca nu se vede ff tare la fata (cel putin nu din ultimele poze unde esti cu fata). Multe cand slabesc se vede naspa la fata, sunt trase, au cearcane si is palide.
Esti un exemplu si ai aratat ca se poate si fara infometare si chiar si cu o dieta mai stricta 
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci ![]()
Tzuni spune:
Neata!
Ruxandra
Felicitari!
Azi e baba mea. Deocadata m-am trezit la 10. Cu Meri care inca sforaia langa mine
In rest....nivel energetic 0.
Raportez: 73.9
Sunt umflata de la rusi, asa ca nu stiu cat de relist e raportul, dar asta mi-a aratat cantarul!
O zi frumoasa!
Gabrielama, sanatate Marei! 
_
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE 
CINE VREA SI CINE POATE 
gusta spune:
Neatza.
Raport stagnare63kg.
Am ness cu cola si ii dau si lui Tumpi ca stiu ca vrea si cine mai doreste si ma duc sa citesc din urma ca vad ca am material.
Marilena si Mara Augusta
tumpi spune:
Sabinelul uite de la mine o
.E greu sa fi mama si sa ai si copilasii bolnavi.Eu ma uit la sora mea cea mijlocie ca are 3 copii(13,7 si 3 ani) si saraca nu stie cum sa se imparta, mai ales acum ca si cumnatul meu e bolnav si tb sa umble cu el pe la dr.Dar important e sa nu-ti pierzi speranta,fiinca de cele mai multe ori de femeie depind multe.Eu o admir f mult pe sora mea, la ea o zi ar trebui sa aibe cel putin 48 de ore ca sa se poate ocupa de toate si mai are si un socru nebun pe care tb sa-l suporte 24/24.
Uitandu-ma la pozele lui Ruxi ma gandesc ca rau am facut ca nu m-am masurat si eu sa vad cum au decurs lucrurile cand am slabit.Cam asa slabisem si eu la inceput in aprox 4 luni 8 kg, la mine au maximul de 13 kg in 5 luni.Dar din pacate mai jos de 53 nu am reusit sa scad.M-am mentinut 3 ani de zile, +/- 2-3 kg si apoi am pus la loc din prostie tot ce dadusem jos.
Dar las ca le dau eu jos
Gata am aberat destul, tb sa ajung la banca si apoi sa ma apuc de gradinarit ca e frumos afara.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
gusta spune:
Citit.
Ruxi ai slabit super iar abdomenul e plat si esti super super.Imi place.Acum sa zic dupa ce am vazut pozele tale am zis ca arunc tarta de capsuni sa manance cine vrea ca eu trebuie sa scad sub 60 si asta pana la ziua lui Uti asa ca sunt pe cai.
Tzuni si Madelaine mi-a ramas si mie ceva de la elefantel.
Doamna Tumpi ma bucur ca ai dat raport bun ca de nu veneam cu bata
.
Sabina te inteleg si acum prin ce trec imi vine uneori sa imi dau in cap si sa o iau la fuga.
Zuzi olandezu poate sa plece usa ii este deschisa si nu ma supar,serios o sa isi mai ia portia ca ii trebuie nu gluma poate se trezeste.
Delia spor la scoala.
Ma duc sa ma tin de ness ca nici somn nu am avut da imi revin eu .Azi ploua dar sunt vesela fara motiv
.
Marilena si Mara Augusta
aliclara spune:
Buna fetele!
Permiteti sa raportez: 57,5 kg. Sunt foarte fericita ca se poate
Foarte interesanta reteta de tortilla. Sigur am sa incerc si eu. Intram mai rar ca m neste probleme la serviciu. Sper sa nu raman fara el (serviciul), dar va citesc intens din umbra.

Fiecare sut....e un pas inainte!!!