Fetelor,
fiind din Ploiesti-vreau si eu ceva amanunte-cele care sunteti de prin Bucuresti poate ma ajutati cu vreo parere avizata,in materie de shopping!
La MINIPRIX din Otopeni ce fel fe haine sunt?Am inteles ca ar fi de calitate buna la ptreturi scazute.Sunt reduceri pe sezoane,sau asa au ei preturi mai scazute tot timpul?
Adica -intr-un cuvant- merita sa ma duc pana acolo, daca vreau sa imi achizitionez ceva tinute de primavara?
Parerea mea este ca magazinul asta e un fel de outlet al outletului. Prima impresie e ca ai intrat intr-un magazin de haine second hand. trebuie sa ai un ochi f ager si multa rabdare sa-ti gasesti ceva. Un prieten insa, acum cateva zile si-a luat o pereche de pantaloni de piele ralf laurent cu 75 lei, si 2 perechi de blugi celio a cate 25 si45 lei - toti super. Deci rabdare si noroc
Bucurie!
Timp liber si multa rabdare ....sa cauti ...si io mi-am luat lucruri dragute de la ei (si din otopeni si din romana)....cel din otopeni e mult mai bine aprovizionat la pantofi ....iar cel din Romana la haine .....aaaaaaaa si in fiecare joi seara fac aprovizionarea ....io vineri sunt prezenta ...de cu dimineata
spor la shopping...
Adriana mami si Tudor
Eu de la miniprix din Otopeni am luat pentru baietelul meu lucruri foarte dragute ,camasa,tricou si 2 pulovere tiffosi kids,sosete de firma.Pentru mine n-am gasit nimic,adica mi-am luat un portofel si un tricou.Era o bluza superba ,dar marimea 36.Oricum poti face o plimbare.Nu pleca cu ideea ca iti iei neaparat ceva,ca sa nu fii deceptionata.Insa daca gasesti ceva .pretul va fi mai mult decit rezonabil.Daca ai copii, sigur vei lua ceva pt ei.Ia in calcul sa stai vreo ora,doua, sa cauti.
La Mini Prix nu te duci sa-ti achizitionezi tinute pe de-antregul.
Sunt haine din sezoane trecute ramase nevandute la toate reducerile si probabil Miniprix-ul le cumpara la kilogram.