Mamici si gravidutze de Cluj - 113
Raspunsuri - Pagina 12
kitzy spune:
Soso nuuuuuuuu
Da de ce ma intrebi? 
Elenuta draga, uite o
sa-ti faca ziua mai frumoasa!
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca
de
Diana (24.04.2008)
ALEX29 spune:
ANI m mult ,ce am gasit pe site ul dat de tine e mai ok
la Tarom mi au spus ca ma costa 11 mil oricum si 6 mil e ceva ,asa ca mai bine cu masina ![]()
trebuie neaparat sa cumpar si eu brocoli ca numai acolo ma gandesc:))
IOANA-Sara tare ma bucur ca v ati distrat 
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('
');
Gabriela77 spune:
Neata si de la noi!!!!!
Ce vreme mohorata, si tot asa se arata....
Chiar suna bine reteta cu brocoli, voi incerca si eu, Sara mananca demult brocoli, eu insa i-l faceam sote cu unt si lamaie, delicios! Eu cam asa ii prepar legumele congelate, doar cu unt si putina sare!
Altfel, Sara e o dulce, canta toata ziua si danseaza evident, adora emisiunea Ola-la-la, numai cand aude genericul si se pune pe cantat! Cred ca voi avea o mare cantareata! Intelege tot ce-i spunem si se executa intocmai, mai putin la stransul jucariilor, operatiune de care se plictiseste f repede! Ne iubeste si ne pupa continuu, totusi cea mai mare satisfactie o are cand ne pupam noi doi, ne indeamna mereu sa fcem asta, iar ea rade si aplauda, e tare dulce! Cuvinte noi nu prea vrea sa incerce, si daca mai iese vreunul nu vrea sa il mai zica! Cred ca e f perfectionista si daca nu-i iese perfect, prefera sa nu mai zica! Dar sunt sigura ca ne va uimi curand cu vocabularul ei!!!
Mergem afara! Nu mai vine nimeni la Big la locul de joaca?Noi acolo mergem cand e vreme mohorata...V-am pupat!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Gabriela77 spune:
Raluca, sper ca sunteti bine? cE fac Mihai si Ilinca?
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
anca.b spune:
salutare fetelor. stefan n-a vrut sa doarma de dimineata. s-a jucat in patut o jumate de ora, si-a pus muzica la carusel si apoi s-a apucat de urlat. asa ca l-am luat din patut si gata....acum astept sa se faca ora 12, sa pape de prinz niste legume fierte cu piine prajita (ca e tot la regim) si iesim afara. daca e frumos stam in parc, daca ploua mergem la expo si va zicem ce e pe acolo.
sper sa ne vedem cu totii sanatosi miine.
pupicei la toata lumea
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
mami_alexia spune:
motive de apreciere.....:
1. Mama m-a invatat SA APRECIEZ O TREABA BINE FACUTA "Daca vreti sa va omorati intre voi, mergeti afara.De-abia am terminat de facut curat"
2. Mama m-a invatat ce e RELIGIA "Roaga-te sa iasa pata aia din covor"
3. Mama m-a invatat ce e LOGICA "Pentru ca asa am zis eu, de-aia"
4. Mama m-a invatat MAI MULTA LOGICA "Daca cazi de pe hinta si iti rupi gatul, nu te mai iau cu mine inoras"
5. Mama m-a invatat ce e IRONIA "Plangi in continuare, si o sa-ti dau eu motive pt care sa plangi"
6. Mama m-a invatat ce e CONTORSIONISMUL "Uita-te la murdaria de pe ceafa ta "
7. Mama m-a invatat ce e VREMEA "Camera ta arata de parca a trecut o tornada prin ea"
8. Mama m-a invatat ce e IPOCRIZIA "Daca ti-am zis o data, ti-am zis de un milion de ori: Nu exagera!"
9. Mama m-a invatat despre CICLICITATEA VIETII "Eu te-am facut, eu te omor!"
10. Mama m-a invatat despre SCHIMBAREA COMPORTAMENTULUI "Nu te mai comporta ca taica-tau"
11. Mama m-a invatat ce e INVIDIA "In lume sunt milioane de copii mai putin norocosi care nu au parintii lafel de minunati cum ai tu"
12. Mama m-a invatat ce e ASTEPTAREA "Asteapta numai pana ajungem acasa"
13. Mama m-a invatat ce inseamna A PRIMI "O sa ti-o primesti cand ajungem acasa"
14. Mama m-a invatat ce e UMORUL "Cand o sa-ti tai degetele de la picioare jucandu-te cu masina de tunsiarba, sa nu alergi plangand la mine"
15. Mama m-a invatat CUM SA DEVIN UN ADULT "Daca nu mananci legume, nu o sa mai cresti niciodata"
16. Mama m-a invatat ce e GENETICA "Esti exact ca taica-tau"
17. Mama m-a invatat despre ARBORELE MEU GENEALOGIC "Inchide usa dupa tine. Ti de pare ca te-ai nascutintr-un cort?"
18. Mama m-a invatat ce e INTELEPCIUNEA "Cand o sa fi de varsta mea, o sa intelegi"
19. Si preferata mea, mama m-a invatat ce e JUSTITIA "Intr-o buna zi, o sa ai si tu copii. Si sper ca o sa fie exact ca si tine"
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
eladea2005 spune:
salutare si de la noi!
Ioana(mami de Sara), ce pot sa-ti zic e ca daca platesti 1 an de zile asigurarile sociale(sau Cass-ul parca de asta e nevoie), ianinte de nasterea copilului, atunci vei primi acei 6 mil. indemnizatia mamei + 2 mil. alocatia...mai multe poti intreba la directia muncii...![]()
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
elenuta23 spune:
adriana is tari acele motive ![]()
kity ms mult 
anca ai gasit dosarul ratacit????, 
is tare fericita ca ma simt mai bien azi
, parca mai uit ca mi-a fost rau
pt mamicile de baietei Drgaos al meu inainte te musca sau te impingea daca nu il lasai in pace , ma refer afara la copilasi iar acum te prinde de fata si te strange, asa ne face si noua din dragoste , incerc tot sa ii spun ca nu ii voie asa dar nici o sansa.
stiu ca nu ii placut dar ce pot face????ma puteti ajuta cu ceva sfaturi
Elena 11+
si
Dragos Stefan
Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero
elenuta23 spune:
ioana, mami sara sanatate multa si sper sa ne vedem la intalnire, dupa cum spune si ani, asa stiu si eu ca trebuie sa fii angajata , nu e suficient sa iti platesti doar cartea de munca si cas
cel mai bine mergi la fortele de munca si te interesezi, iar ca sa primesti maternitatea tre sa ai lucrat 12 luni aidca sa fi angajata cu cel putin 3 luni inainte sa ramai insarcinata
ma buucr tare mult pt voi ca sunteti fericiti 

chiar ma gadeam ca mai este o luna si deja Sara are 2 ani
nu-mi vine sa cred ce repede a trecut
ani vi la intalnire???? ca sa iti aduc carticica , volumul 1 de la jurnalul national![]()

Elena 11+
si
Dragos Stefan
Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero