Mamici si gravidutze de Cluj - 113
Raspunsuri - Pagina 11
kitzy spune:
Eu la Diana ii dau broccoli in gramada de legume fierte pe abur si pun si usturoi ca ii place tare mult si ulei de masline.
Am fost azi la Pediatrie 1 m-o programat pt consultatie la kineto pe saptamana viitoare la sfarsit, ca dr care lucreaza cu copii mici e plecata 2 saptamani la ceva curs.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca
de
Diana (24.04.2008)
ploscariu spune:
Buna fetelor! Azi a fost prima zi de cresa! Cand l-am lasat nu a plans deloc, dar mi-a spus educatoarea sa ma intorc dupa el pe la ora 12 jumate, fiind prima zi, asa vom proceda vreo 3-4 zile, pana se obisnuieste; cand m-am dus dupa el, mi l-a adus educatoarea si s-a apucat de plans cand ne-a vazut pe mine si pe sotu'; dimineata a mancat, dar la amiaza nu a vrut sa manance, dormise un somn si a plans putin, acum sunt curioasa cum o sa reactioneze maine dimineata cand ne vom intoarce "in acel loc strain fara mami si fara tati". El e cel mai mic din cresa si mi-a spus asistenta sefa ca prea deodata s-au intamplat atatea: intarcatul, cresa, trezitul dimineata si ca va suferii la inceput, saracautul sper sa se obisnuiasca cat mai repede!
POZE RECENTE , poze de la serbare ,
poze de la intalnirea cu Mosu' ,party la gradinita
poze cu Ioana si Ionut
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004
ALEX29 spune:
asa mi de ciuda ca am fost la cumparaturi si am uitat sa cump brocoli ,super si reteta ta Andreea draga ,trebuie so incerc poate asa io placea mamarutzei
GABRIELA cati copii sunt in grupa ?sper sa i fie bine puiului
ANCA bine ca si a revenit ingerasu si multa sanatate si tie
IOANA C si Tiadris mi au cumparat un fel de pardesiu ,oricum a fost super reducerea
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('
');
elenuta23 spune:
salutare gasca
eu sunt din ce in ce ,mai rau 

nu mai stiu ce sa fac si cum sa fac, orice bag in gurita dau afara iar daca nu pot varsa ma chinuie de numa pana se digera mancarica
vad ca se discuta f mult pe tema veniri pe lume a bb2 ![]()
ma regasesc in spusele lui gaby insa am hotarat sa imi fac copilasi si sa termin cu scutecele iar apoi sa merg linistita la job, sa imi fac o cariera
nasol cu gradinitele astea, nu stiu parca nu era asa cand eram noi mititei
cici in legatura cu anuntatu la job nu stiu sa iti spun , iar in legatura cu dr MUresan am auzit bune si rele, e un super profesionist , cunoaste meserie insa el e satul de nasteri.
cel mai nasol e ca nu iti garanteaza ca va fi la nastere, el deobicei e plecat in concediu, la congrese...etc
sanatate multa
mai fetelro si eu am mari emotii cu nasterea , la prima sarcina am avut increderea maxima in dna dr Rotar Daniela, stiam ca pot sa o sun la orice ora din zi si noapte ca va raspunde , iar la nastere va fi cu siguranta
insa acum ns am asa o incertitudine, abia astept sa merg la control la dl dr vineri si sa il mai intreb inca odata daca ma pot baza pe el 100% ca vine la anstere. mie imi trebuie siguranta
va pup si sper ca va trece raul asta cu trecerea timpului
aaaa.....azi a fost mama la mine si ne-=a facut papika
la care sa imi mai alin suferinta o intreb tie ti-a fost rau cu mine pana la sfarsit sau numaila prima nastere ti-a fost rau?????
si mi=a zis asa... inclusiv cand te=am nascut am varsat
asa ca nici o sansa sa imi fie mai bine si mie, asa a fost si la prima sarcina a mea cu Dragos

Elena 11+
si
Dragos Stefan
Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero
soanso spune:
elenuta,imi pare rau ca te simti asa,offf si mie mia fost rau pana a miscat dar porma nu am mai avut nimik,nu prea tea incurajat mama ta...
nu stiu ce sa-ti zic dar nu cred ca poate cineva sa-ti garanteze 100% ce se va intampla peste cateva luni bune,stii tu vb aia ca nu stii de azi pe maine ce se poate intampla,tb insa sa fii optimista sa ai incredere in medicul la care mergi pt ca e foarte important pt psihicul tau asta si porma sa te rogi sa fie bine si la nastere .
o prietena mergea la o d-rita de la Gine 1 si cu cateva luni inainte de a naste a avut d-rita acident grav de masina ,iti dai seama ce suparata a fost, dar pana la urma a nascut cu bine un flacau de 4,400 kg sanatos.gandeste-te ca sunt viitoare mamici care vin in Cluj exclusiv la nastere si pe care nu le-a vazut dr cu care nasc .
tu fetelor asa durere de stomac am ,valeuuu nus ce sa ma fac ,e pe baza de stres
am ratacit la servici un dosar important si nu dau nicicum de el
.
kitzy,esti rezidenta la Gine 1???
vik-cj spune:
Buna fetelor! Sunt terminoiu...dupa 9 ore de vorbit non stop si stat in picoare..de abia m-am tirit pina acasa...dar asta e, ce sa fac ca eu mi-am ales locul asta de munca..:)
Va multumesc de sfaturi
. Acuma nu stiu ce sa zic de dr Muresan, eu am auzit din interior (gine I) doar lucruri la superlativ despre el ...dar cred ca cele care au nascut cu el stiu mai bine. Sincer nu stiam la cine sa ma duc din Gine I si dupa ce am cerut referinte despre el,l-am cautat, am vorbit si mi s-a parut super ok. Acum sa vedem cum va evolua "relatia". Cu dr Pop m-am inteles ffff bine si imi pare tare rau ca nu putem merge impreuna mai departe, dar ea nu consulta decit la privat si nu mai are intrare in clinica. Asa ca asta e...
Seful si colegii mei stiu, i-am anuntat pe masura ce am mai renuntat la un experiment si am mai scos niste substante din laborator....ca nu aveam ce face. dar mai departe nu stiam cum trebuie sa procedez, eu fiind bugetara (cadru didactic universitar).
O sa intreb la noi la Personal sa vedem cum se procedeaza.
Da, sarcina a fost foarte dorita, anul asta ne propuneam daca nu venea natural sa trecem la inseminari desi la toate analizele si testele posibile ni se spunea ca nu avem nimic doar ca suntem prea stresati....asa o fi fost...ne-am relaxat super de sarbatori in Austria la ski...si se pare ca s-a prins...![]()
Din pacate am zile incarcate asa ca nu pot intra mai des de o data/zi pe forum...desi tare imi place , citesc o gramada de chestii interesante. Si cind va aud cum povestiti despre gradintite si crese....vai ce va invidiez...eu abia astept sa imi tin puiutul in brate!
Acum ma duc sa sap prin congelator ca ati vorbit de tot felul de retete delicioase ...brocoli nu am asa ca o sa aplic reteta aceea cu cascaval si smantana la conopida...sper sa fie ok!
Va
! O seara frumoasa...
Cici
8+
Ioana13 spune:
Cici, daca il cunosti pe Muresan prin cineva sau lucrezi in domeniu e mai bine, e mai atent cu cei cu care anumite conexiuni. Iar daca el nu e in clinica la nastere, iti va lasa pe cineva de incredere sa te asiste. LA mine asa a facut, fiind plecat la congres![]()
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
ALEX29 spune:
pofta mare CICI si sa ne pui poze 
ELENA draga intreaba vineri la control daca nu au ceva pastile ,tare rau imi pare ca nu ti e bine :(
ANCA-SOANSO fa ti un ceiutz si cauta un film sau ceva sa ti plaa la tv 
trebuie sa cump urgent un bilet de avion Cj-Buc si Bucuresti -CJ stiti vreo agentie cu preturi bune ?
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('
');
sara2007 spune:
buna-seara gasca...am terminat cele 12 pag de citit,acuma sa csriu si eu cate ceva.am fost la CAVNIC,langa BAIA MARE la ski...a fost f frumos,zapada din plin.am skiat mult si seara si ziua,ne-am dat cu colac pe o pista amenajata pt asa ceva,am ras de numa...SARA acasa s-a descurcat de minune cu bunicu-so,inainte ii spunea PUPA,apoi PUPI,pt ca asa ii spune toata lumea,acuma ii mortala,ii spune PUPILICI,un fel de alint
numa e cam racita de sapt trecuta,sper sa ne putem vedea joi....tare as vrea sa va vad.sper sa-i t
reaca.deja ce-a fost mai rau a trecut,in schimb a ramas o tuse.
o tratez acum acu stodal si planta gingival...ceai cu lamaie si miere,miane vreau sa-i fac ceai de nuci,mi-a selectat bunica-mea din ce trebe sa-i fac ceai.oare e destul la capitolul medicamente?
ANDREEA felicitari.....sa fie intr-un ceas bun si sa va aduca numai bucurii...
RAMO...succes daca vreti bb2 si super ca papa BEA
MELI f bine ca recupereaza acuma piti...ma bucur pt voi..
ELENA imi pare tare rau pt tine,poate n-o sa fi totusi ca si mama ta...
GABI super surpriza de la finuti
GABY saracutul de ionut..parca-l vad...v-a fi bine pana la urma,cred ca prima luna e cea mia grea.si eu ma gandesc s-o dau sa vad cum e macar,sa am locul asigurat pt gradi si daca nu ii place,se imbolnaveste o voi retrgae.oricum eu trebe sa-mi gasesc ceva de lucru primadata.si cu criza asta.....dar macar ma gandsec ca daca sunt acasa o pot initia eu cu cresa...s-o duc,s-o aduc...apoi vedem noi.
ANDREEA super pozele cu eric,ce baiat mare...
IOANA e frumos in feleac si noua ne place,aer curat,imagine superba...ce baiat mare ai si tu...
ANCA multa sanatate lui stefanel...sa ne spuneti de expo,preturi...daca merita mers...
ANI super reteta....nici eu nu stiam ce sa fac cu brocolli....
ficateii voi cum ii mai faceti??
pe maine...somn usor....si...uitasem....O PRIMAVARA FRUMOASA,CU MULTE FLORI,BUCURII SI IMPLINIRI SA AVETI...
vik bine ai venit...sarcina usoara..si multa bafta,scrie-ne si intreaba-ne orice...
am si eu o intrebare din curiozitate legat de maternitate,bb2....daca la primul n-ai primit banii,doar alocatia...cum v-a fi la al doilea?daca cartea de munca merge inainte.adica eu o platesc acuma sa am continuittae,la finante si la sanatate,in total cam 200.primadata am avut-o la o firma un an si acuma la directia muncii de o luna.multumesc .....va pup
ioana...mami de sara
puisorul spune:
Buna dimineata. Haideti la
.
Ioana, eu stiam ca nu e suficient sa iti platesti cotizatiile catre stat ci musai trebuie sa fii angajata.
Alex, incearca sa cauti cu skyscanner.net. Noi acolo cautam cand avem nevoie.
Cici, su am probat prima data reteta cu conopida si a fost foarte buna.
Am facut aseara brocoli cu ficat prajit si a fost
. La Stefi i-am facut pentru prima data paste integrale cu branza de vaci si a fost tare incantata. Azi vreau sa ii fac spaghete cu carne de vita.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele