D-na Dr.Laura Dracea?
Stie cineva ce fel de om este?Am doua nr.de mobil ale dansei ca sa ma programez pt.control si am aflat ca este in concediu pana pe 9 sept. As vrea sa incerc sa fac inseminare ,poate am noroc de data asta.
Ce fel de dr.este?Abordabila?Nu are fite? Imi este si frica sa-i dau tel.ca sa nu ma refuze.A mai facut cineva inseminare cu ea,Cum este?
Va pup si va urez succes!
Raspunsuri
Marina spune:
lumea discuta in general ca e un dr priceput....si de ce ma rog ti-e frica sa ii dai telefon? E o tipa tanara si draguta si nu cred ca mananca oameni, asa ca sun-o cat mai repede!
bafta multa
marina
gabid spune:
Parerile despre ea sunt impartite.Multe fete de pe forum spun ca e o dr cumplita,ca nu o intereseaza decat castigul material si deloc omul.Eu una nu as merge la ea dupa ce au povestit fetele.De ce nu incerci la Niculescu?Este tot la Giulesti si are cele mai mari realizari pana la urma.
Gabi si Simonica.
crinuta spune:
Eu din start nu am incredere in dr femei. Foarte rar am intalnit femei dr cu adevarat bune. Am avut numai necazuri cu ele, asa ca eu as merge pe mana unui dr barbat, dar si renumit, cu rezultate.
S-a vorbit de Niculescu si Ancar. Or mai fi si alti buni, sunt convinsa.
Crinuta
Marina spune:
crinuta esti cumplit de nedreapta si tare as fi eu curioasa ce ti-au facut asa femeile de crezi ca sunt mai proaste si nu pot fi un dr bun. Poate ar trebui sa fim ceva mai conciliante macar noi femeile cu niste persoane care incearca sa faca ceva si sunt tratate de aceasta maniera doar pt ca sunt femei.
Eu una am o mare incredere in capacitatile femeilor , fie ele si dr si pot sa ti-o recomand cu incredere pe d-na dr. Anca Moisa de La Giulesti, acelasi centru de reproducere. Eu am facut un copil in urma unei inseminari, mi-a urmarit sarcina super si m-a ajutat f mult si la nastere. A fost si dr lui crisotex care tot prin inseminare l-a facut pe Tudor. Problema e ca momentan are si ea un bb mic de cateva luni si nu lucreaza inca cu program intreg, de asta nu am recomandat-o la inceput.
marina
papadie spune:
Un subiect cu acelöasi tiotlu a fost deschis acum 3 zile pe generale. este acolo. De asemenea informatii gasesti la DOCTORII NOSTRI, sticky pe prima pagina a acestui forum!
Multumesc pentru întelegere.
päpä
"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)