America (153)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui IoanaN

Ramo, cred ca e viral ca au amandoua...micutele...

Minunile mele 1
Minunile mele
Amestecate
Alte poze
Craciun 2008

Ioana, mamica lui Matei Nicholas (25 ianuarie 2007)
si a lui Lucas Gabriel (03 ianuarie 2009)

Da, nu m-am gindit la asta. In orice caz, eu sint dintre mamele care alearga cu copiii la dr. de la primele simptome, I'm nuts, stiu. Mai bine sa-mi spuna el ca nu-i nimic, in fond dau doar copayment si gata.
Si Anuta mea e racita de citeva zile. Runny nose si fetisoara mai obosita, din fericire fara alte simptome. E primul ei an de preschool si pina acum pot spune ca a fost anul ei "bolnavicios". Of!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Liris, e ziua ta? Daca da (si daca nu) eu iti urez multi ani fericiti si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Mirela, in primul rind LA MULTI ANI, cu fericire si sanatate!
In al doilea rind, cu infectia urinara nu-i de glumit; mai ales ca ai inceput sa singerezi si te doare asa de tare. Am avut si eu prima UI din viata mea in septembrie. Am crezut ca-mi trece cu Tylenol, am stat acasa, pina am citit mai multe info pe internet ce se poate intimpla (mai ales ca tu si singerezi deja!!!). Si am fugit la ER imediat. Acolo mi-au facut tot felul de teste, ma durea de nu mai puteam, am inceput sa zbier la ei sa imi dea antibiotic sau ceva pt durere mai repede, dar ei asteptau rezultatele de la analize, plus mi-au facut si ultrasound la rinichi, stomac ... mai multe. Apoi mi-au bagat IV cu calmant, mi-au dat prima doza de antibiotic si mi-a trecut durerea; asa de bine m-am simtit dupa aceea, ca am adormit (in sfirsit, dupa citeva zile chinuite).
Si cred ca nu ai auzit de www.cnn.com/2009/WORLD/americas/01/24/brazil.amputee.model/" target="_blank">asta, daca inca astepti pina miine sa mergi la dr Cel mai bine ar fi sa mergi acum la ER, mai ales ca singerezi si te doare asa de tare (stiu cum este!).

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Irina, am vazut si eu (si sotul) filmuletul cu masajul lui Aidan. Este asa de scum, cum "vorbeste" el, mai ales la sfirsit, e teroare, parca geme de placere

Mergi la inceput

Cami, multumim pentru feliciarea cu ciresicile tale frumoase. Am vazut si celelalte poze din acelasi album. Sabina a inceput deja sa mearga?????????

Mergi la inceput

Anca, multa sanatate fetelor. E bine ca le scade temperatura dupa antitermice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Cami multumim de asa martisor frumos foc

Anca sanatate fetelor si take care

Mirelus tie insanatosire grabnica si musai sa mergi la doctor daca nu trece ... si intradevar baile ajuta la durere si in tara mai era Uricol care era un desinfectant urinar ...

Ioana esti comoara la palat/castel la cit de multe stii

Miere Aidan e un scump si chiar m-a impresionat ce vorbeste el si cit de bine tine capul ... parinti cool = bebe cool

Ramona ma primiti la spalat vase sau curatat cartofi ? Va fac tocinei si clatite suedeze

Pantero in articolul ala se exagereaza la greu ... parerea mea . Somajul e mare (nu stiu cifre) dar casa cu 18.000 probabil chiar in Detroit sa iei ca n zonele scumpe sunt scumpe still ... noi chiar ne uitam dupa case ... locuim in W MI dar peste tot e la fel ... Au scazut preturile dar nici chiar asa

O primavara frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

fetelor scumpicelor...nu mai speriati fata ca infectia urca greu...
nu asa de azi pe maine...ci dupa recurente si reinfectari netratate...se poate procopsi e adevarat cu o pielonefrita sau o glomerulonefrita...babeste: infectie renala...adica sunt afectati si glomerulii...
faptul ca are urina rosie e de la o alta problema, cistita...aia e alta mancare de peste si e inflamatia bazinului vezical...pana maine e ok...odihna multa, bai de sezut cu apa fiarta, lichide multe ca sa urinezi des si sa speli vezica sa nu stagneze urina prea mult acolo....aaaa bine ca mi-am amintit, bea suc de cranberries, nu e un mit...ci chira ajuta in infectiile urinare...nu numai ca are agenti antibacterieni care ajung intregi in urina...si deci in bladder, ci schimba si aciditatea vezicala nepermitand inmultirea bacteriana...plus ca au atatea ale prop benefice...

asta cu bloom-ul asta al fructelor care au antioxidanti puternici anticancerigeni si nu numai e ca treaba aia de acum cativa ani...cand lumea medicala a spus...laptele matern, natural, direct de la sursa e mai bun si mai complet decat formula :)) tare nu?!
pai noi stiam asta de mult timp... se stie ca ce e natural e foarte sanatos...in special lugume, fructe...si ca ajuta org sa gaseasca cai de lupta impotriva multor afectiuni agresive...

ma culc putin, la noi e urat cica o sa avem zapada mare zilele astea...in conditiile in care au fost 20 de grade pana acum...

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Va uram o primavara frumoasa!!!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

alint merci, dar ma supra-apreciezi
...asta mi-e meseria pana la urma...intreaba-ma tabla inmultirii...ca n-o mai stiu

Mergi la inceput