America (153)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

ce ? ce? ce? Castel? spark? gat vreau si eu. unde sa intru Ramona? nu prea am timp eu, dar sper sa am !

noi cu tusea ca si voi. la baietel. la doctor cica e ok sa mergem asa. parca e mai bine. dar tuse frate... de m-am saturat sa o aud toata noaptea . scuma si sotul.
deci astept invitatie si deslusiri ca sa fac si eu cont acolo....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

multumiri multe la toata lumea pentru ganduri bune.Nu am fost la dentist caci nu am vrut sa risc sa merg chiar la intamplare.asta sunt eu,am nevoie de referinte ,nu iau doctori din carte,prefer doctorii cunoscutilor.Asa ca am promagramare joi de dimineata.Maine repet testul de beta...si daca nu e dublul valorii de luni,...atunci avem motive reale de ingrijorare,asa zise doctorul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Delia iti tinem pumnii sa fie bine.
Mirela bea multa apa... e cea mai simpla lupta pe care o poti duce cu infectia urinara. Bei multa apa, te duci des la toaleta si-n felul acesta in vezica bacteriile nu au timp sa se dezvolte prea tare. La infectie de rinichi ajungi si la 6 litri. Zise Zdreanta care scose o pietricica .

Carmen bine ca merge spre bine ca si Anuta Ramonei
Andrada hai ca esti ghinionista.... io ma dreg cu chiropractor.... da nu ma pari la Codex ca ma pune lumea pe rug.
ruxij tzuc si sanatate.
Liris ce facusi mey? Sper ca te-a linistit putin ca ti-ai facut examene de sange. Da un semn de viata.

Pup toti bolnaviorii mititei si maricei... ca e tare chinuitor.

Philip da si io cred ca restrictiile nu creeaza decat perversitati. Dar ... nu-s io majoritara. America ii mai pudibonda.

Panterutzo azi ma uitai la film...ioi da ce zburzi.... obosii Aidan si tu nu... la babutze e invers Sunteti tare faini amandoi.
Noi cu fetita mai dansam topaitor... dar apoi uite ne-am lasat.

Noi azi am bulgarit si fii-mea ne-a facut prajitura din carticica de la scoala din Franta. Singurica. Io o pozai si o ajutai sa nu-i taie uleiul coca. Ma minunai ca-i a mea... ca eu si bucataria... Al meu fu foarte mirat si-mi soptii tandru ca macar la batranete va manca si el dulciuri. Si io i-am zis ca poate nu-i da medicul voie atunci.
Si cum adora gatitul... a facut adunarile si cetitul...intr-un ritm de cred ca ma sacrific la mancat praji seara de seara.

Si altfel sunt in vacanta, dar tot trebui sa review cate ceva pana pe 11 martie si n-am tragere de inima, da de loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Delia sper ca apuci sa citesti mesajul si de la mine. Vroiam sa-ti spun de hCG asta sa stai linistita. Exact la fel am patit si eu. Eu am facut analiza si apoi am repetat-o la 48 de ore si nu s-a dublat. Apoi am repetat-o la 5 zile fata de prima si tot asa nu a crescut nr cat trebuia. Nici macar la 5 zile nu a crescut cat trebuia. Asa ca intr-un final m-a trimis la eco la 5 sapt si 3 zile sa fim mai siguri daca este extrauterina sau nu. Asa ca am fost la eco si s-a gasit sacul gestational si corionul dar embrionul nu s-a facut. S-a uitat si pe trompe si nu era nimic. Nici inimioara nu am auzit-o atunci. Asa ca am mai stat o sapt si la 6 sapt si 4 zile am repetat eco. Si surpriza, emrionul era acolo bine mersi unde trebe, cu activitate cardiaca si tot ce trebe si maricel. Si pe mine m-a speriat dr ca cica era ingijorata si banuia ca este extrauterina.
Acum daca imi aduc bine aminte valorile mele erau asa (ca sa-ti faci o parere unde stai tu): I tura de analize 8.230; II-a doua de analize 12.300 parca; III-a tura (dupa 5 zile) 22.000.
Asa ca eu zic s ate linistesti ca sigur o sa fie bine, ai sa vezi.

Mirela la multi ani!!! Tot ce iti doresti tu, sanatate, fericire, un copil sanatos... Iar bunatatile tale ...

Sanatate tuturor puiutilor bolnaviori. Sper sa treaca cat mai repede.

Aveam si eu o intrebare. Mi-au gasit infectie urinara care necesita antibiotice asa ca am inceput tratamentul. Dar normal ca acum sunt super stresata ca iau antibiotic in primul trimestru de sarcina. se poate intampla ceva sau stie dr asta ca nu mai puteam astepta cu infectia asta pana in trimestrul 2? Ptiu ce stres am acum ca iau antibiotice. A, si inca ceva. Prenatalele astea sunt de groaza. Imi e asa de rau de la ele noaptea si dimineata de numa numa. Aseara nu am mai luat s avad cum e si nu mi-a mai fost rau azi noapte (eu am insomnii de aia stiu ca mie rau noaptea). Oare sa cer sa mi le schimbe sau toate sunt asa?

Adriana 9+ si Robert Cristian (08.26.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Adriana si eu am incercat tot felul de marci de prenatale si degeaba. Nu imi era rau de la ele, dar aveam niste arsuri de stomac groaznice. M-am fortat sa le iau pana pe la cinci luni si apoi nu le-am mai luat.
Tu sa nu faci ca mine. Vezi poate gasesti ceva care nu iti provoaca greata.

Dupa ce am nascut am vrut sa au din nou prenatale. La prima pastila am vomitat instant. Am renuntat.

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

adriana,nu te speria cu antibioticele in prim trim de sarcina,am luat si eu si tot pt o infectie urinara,care e fff frecventa in sarcina. in legatura cu prenatalele,incearca sa le iei tot a doua zi,mie asa mi-a zis la doctor. nu a fost cazul,ca nu imi era rau de la ele,deci am luat zilnic pana in trim 3 cand ma constipau asa ca am renuntat.
delia,o sa fie bine.
noapte buna fetelor

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Lisa multumesc mult de tot pt raspunsul tau. Nici nu sti cat de mult m-ai linistit. pot sa dorm si eu linistita in noaptea asta, atata cat pot.
Miere multam' si tie de raspuns.
Eu nu vomit de la ele ca am abtin. Le iau exact cand ma duc in pat, dar din cauza ca nu dorm foarte mult si nici foarte bine imi e rau de la ele. Imi tot vin inapoi dar ma abtin mult de tot sa nu le vomit. O sa incerc sa iau numai una la doua zile macar. E nasol acum ca trebe sa iau si antibioticele astea si astea tot asa dau: stari de greata si dureri de cap. Exact de ce sufar mai mult in fiecare zi. Poate gasesc altele care sa-mi mearga si mie.
Multam' inca odata fetele de raspuns.
Noapte frumoasa

Adriana 9+ si Robert Cristian (08.26.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

unul scurtut:

daca ieri ne-a delectat Panteruta si Aidan cu un dans, in seara asta bagam si noi unul mai de bebici..
important e finalul.. ca mai nou asa face cand se termina o melodie, indiferent ca ii place sau nu melodia ..

Delia sper sa fie bine cu bebe pana la urma..
eu nu ma pricep, ca multumesc lui DD am avut noroc si am avut sarcina pe care nici nu am simtit-o, nu tu greturi, nu tu voma, nu tu boli.. de ar fi asa si la bb2 tot as face bebici ..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Adriana eu sunt beta-strep pozitiva si am luat la antibiotice in sarcini din cauza de infectii urinare .... de m-am saturat. Nah nu-i cel mai bine, dar nu-i teratogen.

Mihaela ce copila bine crescuta ai :)) E asa dulce cum se tine bine de scaun da tot danseaza. La ce uita?... ca la ora asta ma uit fara sonor.

Sa rad sau sa plang? Din categoria tara arde si baba asculta jazz... e un earmark in bilul de taxpayeri :
$381,000 for Jazz at Lincoln Center, New York, NY for music education programs. Jerrold Nadler is the sponsor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Mihaela e o scumpa copila ta! Ce funny e!
Spark people noapte buna:))!

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput