America (153)
Raspunsuri - Pagina 17
Oana_B spune:
N-am adus nimic la pachet, gata de azi ma reapuc de numarat calorii si de eliptic.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
miereamara spune:
Ramona, multumesc.
Mi-am facut cont, username-ul meu este tot miereamara, da' imi trebuie ceva timp pana ma lamuresc ce si cum, deocamdata mi-am setat un goal cam fantezist dupa parerea mea: 130 lbs pana pe 15 iulie:)), acum am 167lbs. Da' aveam 210 cand m-am dus sa nasc, asa ca...poate,poate...
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Andrada spune:
Io picai ca paleasca azi dimineata m-am tinut de masina sa nu ma lovesc la creierash. E celalat picior. M-am egalizat
Cum mai sint cupiii raciti? (bine ca Anuta nu mai tuseste)
A
Delia21 spune:
Am doua vesti,una proasta si una si ma proasta.Singura problema e ca inca nu sunt sigura care e cea mai proasta dintre cele 2,nu glumesc.Prima:mi-a tras odorul un cap in gura,la propriu si mi-a rupt un dinte chiar din fata si arat ca mama padurii.Nu era cariat ,nu ma durea dar ma intreb cum de s-a rupt asa de repede si fara sa ma doara prea tare si a cazut si radacina la cateva minute dupa lovitura,pe bune.Asa ca sunt socata,nu ma doare gingia cat ma doare buza umflata si fac exercitiu de vorbit cu gura inchisa precum papusarii,...caci imi sunai dentistul si abia pe luni poate sa ma vada si sa-si dea cu parerea ce poate face.Sa mai spun ca nu-mi vine sa mai ies din casa de ciuda?Oare sa-l fac boxer pe asta micu al meu,....noi ziceam ca-l facem actor ca e frumusel,....dar la asemenea talent,....cine stie?A 2-a veste e ca hormonul de sarcina nu creste cum trebuia,...asa ca am sanse sa am vreo extrauterina sau mai stiu eu ce,caci nu s-a dublat de 2 ori in 4 zile asa cum ar fi fost bine.Asa ca am cazut in butoiul cu melancolii si sa nu indrazniti sa veniti dupa mine....ca oricum stau bine ascunsa si nu mai ies.Ce bine ca nu ma puteti vedea caci v-as da cosmaruri
Andrada spune:
Si mie exact la fel mi-a facut baiatul Delia. Nu mai ai dintele sa fugi la urgenta cu el ?
A
Ramona J spune:
Andrada iti recomand acupunctura.
Delia, fugi la un dentist cit poti de repede. Incearca la cine te-o primi, rusine dentistului tau ca nu te vede rapid.
Nu iti face griji cu sarcina, asteapta sa afli ce se intimpla.
Miere, cred ca ti-ai facut cont privat ca nu te gasesc. In orice caz am trimis un e-mail (sparkmail?) la userul miereamara, sper ca il primesti. Let me know.
miereamara spune:
Ramona, conteaza dc sunt cu M mare sau m mic, username-ule ste Miereamara cu m mare, poate din cauza asta?
Am primit un sparkmail (hahah cu suna) de la fondatorii site-ului, ma mai uit...
Delia fugi la dentist repejor!
In ceea ce priveste hormonul de sarcina , nu te ingrijora asa devreme. Eu la 6 sapt de sarcina aveam o cantitate total aiurea, nu mai tin minte, dar oricum doctorul meu din ro a fost foarte ingrijorat (corespundea unei sarcini de 4 sapt). Eu sper ca totul o sa fie bine cu samburelul tau! Tinem pumnii!
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Andrada spune:
Delia daca il mai ai spala radacina cu apa rece si indeas-o la loc.
Du-te la urgente nu mai astepta doctorul ca ai nevoie de operatie daca poate salva dintele.
Ramona, exact la acupunctura ma gindeam aseara la 3 ca iar n-am putut dormi de picior,
A
Ramona J spune:
Andrada give it a try. Eu din astea n-am, doare mai rau in repaus, sau care-i explicatia ca te tine treaza durerea?
LucasMom spune:
Eu am reusit sa scap de 4lb in ultimele 2-3 sapt. Am inceput sa trag speranta ca as putea reveni back in shape. Ramona ma adaugi si pe mine pe spark please? mi-am facut cont LucasMom1
Alina